• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

2 gündür çook yoğunum,geçmişi bile okuyamadım ilk kez.Doktora gideceğimi haber vermek istedim hemen :) ikili test için gidiyorum..az sonra çıkıcam işten,bana şans dileyin :16::16:

merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil:34: ya bana zaman hic gecmiyormus gibi geliyor ben biraz sabirsizim galiba. bebisimi hala görmedim ben mayisin 21 inde görucekmisim cok merak ediyorum:1: bebislerimiz Allaha emanetler:nazar::emir_bebek::nazar: ya karnimiz sisse biran önce de daha bi hamile gibi hissetsek kendimizi. benim hic belirtim olmadigi icin daha farkina varamiyorum hamileligimin:49:

merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasil:34: ya bana zaman hic gecmiyormus gibi geliyor ben biraz sabirsizim galiba. bebisimi hala görmedim ben mayisin 21 inde görucekmisim cok merak ediyorum:1: bebislerimiz Allaha emanetler:nazar::emir_bebek::nazar: ya karnimiz sisse biran önce de daha bi hamile gibi hissetsek kendimizi. benim hic belirtim olmadigi icin daha farkina varamiyorum hamileligimin:49:

aynen günler hiç geçmio daha dün gördüm bebişimii eve geldik eşimlee nerdeyse eve ultrason almaya karar wercektik ben böyle olcagını tahmin etmezdim insan yaşayınca anlıyomuş iştee çok özlüyorum bebeğimiiii .. bu arada aman belirtin olmasın delimisin biz ölüyoruz burda bulantıdan falan :))))karnımızda gelir yakında 3.ay da şişcek yazın görcemm bizii o sıcaklardaa :emir_bebek:

Koyuyorum kızlar ama alıntı etmeyelim lütfen silicem...anlayan varsa boyu ne kadar,ense kalınlığı falan yazsın:)

Son düzenleme:

bide neden mayıstaaa ben dün gtmeme rahmen 18 nisanda bidaha gidicemm git başka doktora olmadı gör bebişini arada :))) yada kendi doktoruna git ben bebeğimi görcektm 2 dk de :))

Brck masallah ne cok foto vermıs doktor

ben pek anlamıyorum ama boyu 58.20 mm yanı 6 cm e yaklasmıs
ense kalınlıgıda 0.72 ıla 1.01 gıbı bısey ölçmüş sankı yanı tahmınım sadece:34:

Brck masallah ne cok foto vermıs doktor

ben pek anlamıyorum ama boyu 58.20 mm yanı 6 cm e yaklasmıs
ense kalınlıgıda 0.72 ıla 1.01 gıbı bısey ölçmüş sankı yanı tahmınım sadece:34:

bende eşime diyorum 75 tl verince daha çok foto veriyo bak:1:
2 li için fazla para alıyolar cnm muayene haricinde..

bende eşime diyorum 75 tl verince daha çok foto veriyo bak:1:
2 li için fazla para alıyolar cnm muayene haricinde..

evet canım her tahlılde tetkıkde fark verıyosun
bırde ılk reısmde cınsıyet dıye bsıey var yanı senın bılgılerın deılse kız yazısı gördüm ben:52:

bende az deil 52 lıra verıyorum muayeneye ama 1 tane verdı doktor o dakucuk oldugu ıcın bebege benzemıyor bıle ıstesem daha cok verır mı acaba:26:

walla ben her seferinde 6 resim alıyorum siyah beyaz ,3 boyutlu ve yeni çıkan 4 boyutlulardan ve hiçbişey ödemiyorum doktoruma :)) doktor akraba her eve lazım:))))yoksa cok masraf allah yardımcımız olsunnn

merhaba, benide aradılar primadan nisanın 10 unda eve göndericeklermiş paketimi içinde ne var biliyomusunuz yani 5 lira kargo ücreti ödemeye deger mi

benim prima kutum geldi. çok beğendim. aslında 5 liraya değermi değmezmi bu kişinin beklentilerine bağlı
4 adet yenidoğan bez
1 minik mama kabı
100 ml ariel leke çıkarıcı
pantene şampuan ve saç maskesi numunesi
hamilelik cdsi
ariş pırlanta kataloğu
wodafone dan hediye dakika
tupperware kataloğu
hamilelikle ilgili bilgilerin olduğu küçük bi dergi (içinde e-bebek mağazasından bi kaç mağazada %10-20 indirim şifreleride var)

bunlar vardı içinde ben beğendim çünkü tohumuna para saymadım :) ve 4 tane bez bana denemem için yeterli.
aslında 27 martta kargoya verilecek dediler banada ama geçen hafta geldi yani erken geldi.

evet canım her tahlılde tetkıkde fark verıyosun
bırde ılk reısmde cınsıyet dıye bsıey var yanı senın bılgılerın deılse kız yazısı gördüm ben:52:

aaa female demi baktım dişi demekmiş..
ama doktor adımı falan girmemiş zaten bilgilere..
bide zaten bu cihaza kadınlar girer...neden dişi yazsınki aklım karıştı:52:

aaa female demi baktım dişi demekmiş..
ama doktor adımı falan girmemiş zaten bilgilere..
bide zaten bu cihaza kadınlar girer...neden dişi yazsınki aklım karıştı:52:

aslında ultrason baska hasatlıklardada kullanılıyor ürülojide felan bıldıgım kadarıyla yanı erkeklerde gırebılır ama senınkı bellı zaten ne ıcın gırdıgın hayırlısı olsun canım gözüme takıldı öyle:34:

nasılsınız kızlar bebişler nasıl :) biz iyiyiz ama sanki kendime dikkat etmiyormuşum gibi geliyo, eğiliyorum,uzanıyorum, eşime masaj fln yapıyorum, yerlerde yatıp yuvarlanıyorum :) sizce biraz dikkatmi etmeliyim bu hareketler zararlı olabilir mi?

Back
X