Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür çook yoğunum,geçmişi bile okuyamadım ilk kez.Doktora gideceğimi haber vermek istedim hemen :) ikili test için gidiyorum..az sonra çıkıcam işten,bana şans dileyin![]()
2 gündür çook yoğunum,geçmişi bile okuyamadım ilk kez.Doktora gideceğimi haber vermek istedim hemen :) ikili test için gidiyorum..az sonra çıkıcam işten,bana şans dileyin![]()
merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasilya bana zaman hic gecmiyormus gibi geliyor ben biraz sabirsizim galiba. bebisimi hala görmedim ben mayisin 21 inde görucekmisim cok merak ediyorum
bebislerimiz Allaha emanetler
ya karnimiz sisse biran önce de daha bi hamile gibi hissetsek kendimizi. benim hic belirtim olmadigi icin daha farkina varamiyorum hamileligimin
![]()
merhaba kizlar nasilsiniz keyifler nasilya bana zaman hic gecmiyormus gibi geliyor ben biraz sabirsizim galiba. bebisimi hala görmedim ben mayisin 21 inde görucekmisim cok merak ediyorum
bebislerimiz Allaha emanetler
ya karnimiz sisse biran önce de daha bi hamile gibi hissetsek kendimizi. benim hic belirtim olmadigi icin daha farkina varamiyorum hamileligimin
![]()
Brck masallah ne cok foto vermıs doktor
ben pek anlamıyorum ama boyu 58.20 mm yanı 6 cm e yaklasmıs
ense kalınlıgıda 0.72 ıla 1.01 gıbı bısey ölçmüş sankı yanı tahmınım sadece![]()
bende eşime diyorum 75 tl verince daha çok foto veriyo bak
2 li için fazla para alıyolar cnm muayene haricinde..
merhaba, benide aradılar primadan nisanın 10 unda eve göndericeklermiş paketimi içinde ne var biliyomusunuz yani 5 lira kargo ücreti ödemeye deger mi
walla ben her seferinde 6 resim alıyorum siyah beyaz ,3 boyutlu ve yeni çıkan 4 boyutlulardan ve hiçbişey ödemiyorum doktoruma :)) doktor akraba her eve lazım:))))yoksa cok masraf allah yardımcımız olsunnn
evet canım her tahlılde tetkıkde fark verıyosun
bırde ılk reısmde cınsıyet dıye bsıey var yanı senın bılgılerın deılse kız yazısı gördüm ben![]()
aaa female demi baktım dişi demekmiş..
ama doktor adımı falan girmemiş zaten bilgilere..
bide zaten bu cihaza kadınlar girer...neden dişi yazsınki aklım karıştı![]()