bu gece midemin şişkinliğinden doğru düzgün uyuyamamıştım biraz önce bi yarım saat kadar kestirdim iyi geldi gerçekten de başımın ağrısı bile geçmiş şükür.
ben de doktorun bana söylediklerini söyleyeyim ama kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum.
"artık yemek yiyemiyorum diye birşey söz konusu değil. mutlaka bir öğününde et bir öğünün de sebze yemeği yiyeceksin. süt abartıldığı kadar önemli değil asıl önemli olan yoğurt yemen. yiyebildiğin kadar da meyve ye. mide bulantısı için hapı veriyorum ama sen ara ara bırakmayı dene. saçlarını 3,5 aylık olduktan sonra organik boya ile boyatabilirsin. sana yemek ye dedim diye sakına öğünlerinde çok yeme. az ve sık ye. önümüzde ki 5 ay için de sadece 5 kilo alacaksın. yemeni ona göre ayarla. az kilo almak hiç problem değil ama çok kilo almak her zaman problem yaratır. 5 kiloyu aklında tut ona göre porsiyonlarını dikkatli seç"
3 hafta sonra bi daha çağırdı. ondan 2 hafta sonra yine gelirsin renkli ultrasonla bakarız dedi. ama ben bir ay sonra gidip renkli ultrasonada girmek istiyorum.
ben alamiyorum veriyorum 3kg verdim ama yiyorum yinede azda olsa, mutfagin nasil oldugunu unutum girmiyorum hele buzdolabini hic acamiyorum yoksa bayilacak gibiyim ama e$im cok sagolsun anne$imle yapiyorlar
et yiyorum ama zebze hic yiyemiyorum salatalik bile olsa mumkun degil