kıslar 3. resim bebeğimin popoosu dönük çok bakmayın ayıp olurmu giydirmeyee fırsat bulamadımdaa![]()
yesınler onun poposunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar 3. resim bebeğimin popoosu dönük çok bakmayın ayıp olurmu giydirmeyee fırsat bulamadımdaa![]()
allahhh bağışlasnnn bebişiniiiii kızzzzzz :))) maşallahhhh
gerçekten çok net çıkmamış cam dan canım ama bilmem benim eklediğim resmi gördünmü gayet net şekilde burnuna kadar belli canım![]()
yesınler onun poposunu![]()
bende koyuyorum hatta bu sabah yine gittim biraz kanama bölgesi görüldü ama bebişim gayet iyiydi![]()
![]()
diğer annişleri de bekliyoruz
Eki Görüntüle 373427
bende yemekelrın eskı lezzetını cok ozledım ıns bıran once kavusuruz![]()
burda canım dün 33.8 mm di 10+2 görünüyordu![]()
biraz küçük eklemişim
![]()
günaydın herkese uzun zamandır yazamıyorum çok kötüyüm eşimle kavga ettik kaç gündür ne yiyorsam çıkarıyorum açım ve midem daha çok bulanıyor sabah işe gelirken poaça alalım dedim zaten doğru düzgün bişey yemiyormuşum poçayla geçiştiriyormuşum sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayacakmışım beraber kahvaltı yapacakmışız ben yedimi çıkarıyorum kokuya nasıl nayanacaksam sinir etti beni zaten açım adama ne oldu anlamadım sinirden hala elim ayağım titriyor![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın hamişlerrrr, korkarımki benim bu bulantım 9 ay boyunca devam edicek ve kusucam korkusundan yemek yiyemiyorum eşim dün karşımda yemekleri götürdü ben sadece suyla yetindim kusma korkusundan simit yiyim dedim onuda bıraktım ayran iyi gelir dedim onuda içemedim artık bende yaşıtlarım gibi yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmm :'(
Eki Görüntüle 373921 Eki Görüntüle 373922 Eki Görüntüle 373923 şekerim bunlar bölge hastanesi daha net ama pc camından çektim fazla net deil
Eki Görüntüle 373925 buda nenehatun![]()
oda senin iyiliğin için demiştir tatlım boşver çok takma. onlar heran bizim yanımızda olsalarda bizi bizim kadar iyi anlayamazlar. hatta mide bulantısı çekmemiş diğer hamile kadınlar bile anlayamaz. bazılarına abartı gibi geliyo ama bu hayatını zindana çeviren bi durum. şükür ki az kaldı biraz daha dişimizi sıkalım geçecek inşallahh
canım benim 12. haftama girince biraz da olsa hafifledi. sanırım böyle böyle bitecek gibi inşallahh. o yüzden gün saymaya devamm
ayy maşallahhh Allah sağlıcakla dünyaya gelmesini de nasip eylesin. poposuda pek tatlı![]()
kızlar 12 yı 10 gece randevumuz var bakalım dua edın hayırlı haberlerle donelım![]()
Ilaç vaktim geldi bana müsade![]()
günaydın şekerlerr,
çok net değil maalesef oda buda bizim ufaklığın görüntüleri
Eki Görüntüle 373942 Eki Görüntüle 373949 Eki Görüntüle 373948
günaydın şekerlerr,
günaydın herkese uzun zamandır yazamıyorum çok kötüyüm eşimle kavga ettik kaç gündür ne yiyorsam çıkarıyorum açım ve midem daha çok bulanıyor sabah işe gelirken poaça alalım dedim zaten doğru düzgün bişey yemiyormuşum poçayla geçiştiriyormuşum sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayacakmışım beraber kahvaltı yapacakmışız ben yedimi çıkarıyorum kokuya nasıl nayanacaksam sinir etti beni zaten açım adama ne oldu anlamadım sinirden hala elim ayağım titriyor![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın şekerlerr,
41 kere Maşallah canım bebişine![]()
oyy maşallahhh RABBİM nazardan korusun seniiiiiii
günaydın şekerlerr,
41 kere maşallahcinsiyetini gösterdimi??