• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

senin doktorun kim cnm

medicalpark da jane hanım var canım ona gidiyorum.

bende özel bi klinige gidiyorum benimki de böyle eşime gösterdim resmi kesenin tamamını bebek sandı hayır dedim içindeki minik olan görüntü hatta ayagını kuyrugu sandı :)

aynı ya bizim kide anlamadı kafası neresi poposu neresi :1::1:

a a a çok erken değil mi pekii sağda mı solda mı duruyo resimden pek belli değil de:emir_bebek:

ultrason görüntülerinde solda duruyodu canım ama sanki bende tutmadı gibi baksana doktor kız dedi :)))

edammm, cazii, zeynepazra, sevdamcee, supremee, gecem, evimicin, pinarny, Masumiyet, leyli2212 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım bende 1.5 ayda 5.5 kilo vermişim dr bile şaşırdı..
bütün gün aç geziyorumm..ağzıma lokma koyamıyorum..
günde 8-9 kere istifra ediyorum..boğazlarım tahriş oldu resmen yutkunamıyorum..
12. haftaya girdim 3 aydan sonra azalır dediler..hatta 1-2 gün azalır gibi oldu şimdi daha çok başladı..
bir an önce 4. aya girsekte rahatlasak canım yaaa...

ayy sen benden daha kötüsün Allah yardımcın olsun ya yemek yiyince kilodan şikayet ederdim şimdi diyorumki yemek yiyebilmek ne büyük nimetmiş

Merhaba guzel anneler
Benim bugunde keyfim yok ne yazik ki :50: 2 gecedir agrim var tam gogus kafesimin ortasina giren mide asitleri yatinca yukari dogru cikiyor diye dusunuyorum mide asitleri bu ishalden beri toparlanamadim asiri gazim oldu cok gegirti oldu o da yara yapti herhalde rennie falan ictim ama fayda etmedi gunduz ayakta olunca iyiyidim gece yatmaya kalkinca yine agri basladi nefes alirken bile agriyordu bugun doktora gidicem bakalim doktorum herhalde mide doktoruna da yonlendirir beni iki gecedir agridan cok az uyuyabildim o da oturur pozisyonda anca :43:

bende üzülüyodum hiç beslenemiyorum diye neyse yanlız değilmişim.. sulu yemek yemege hasret kaldım bırakın yemeği düşününce tiksiniyorum. kesinlikle yemek bile ısıtamıyrm. vitamin haplarımı düzenli içemiyorum.. ama çok kötü olduğum zaman dr bana bi laç verdi onu içiyorum.. çok etkili diil ama yoktan iyi..

benim sanki bu hafta mide bulantılarım biraz azalmış gibi gerçi ilacın etkiside olabilir. artık neredeyse 13. haftaya giriyorum o yüzden bırakıcam mide bulantı ilacını bakalım yine kusmalar başlayacak mı:(( sulu yemek yemeye de iki gündür başladım. eskisi kadar bulandırmadı midemi.

az kaldı kızlar biraz daha sabırr

Merhaba guzel anneler
Benim bugunde keyfim yok ne yazik ki :50: 2 gecedir agrim var tam gogus kafesimin ortasina giren mide asitleri yatinca yukari dogru cikiyor diye dusunuyorum mide asitleri bu ishalden beri toparlanamadim asiri gazim oldu cok gegirti oldu o da yara yapti herhalde rennie falan ictim ama fayda etmedi gunduz ayakta olunca iyiyidim gece yatmaya kalkinca yine agri basladi nefes alirken bile agriyordu bugun doktora gidicem bakalim doktorum herhalde mide doktoruna da yonlendirir beni iki gecedir agridan cok az uyuyabildim o da oturur pozisyonda anca :43:

ayyy canım yaa çok geçmiş olsunn..
inş en kısa zaman da atlatır rahatlarsın :nazar:

Merhaba guzel anneler

ayyy canım yaa çok geçmiş olsunn..
inş en kısa zaman da atlatır rahatlarsın :nazar:

Merhaba guzel anneler

canım ya inşallah doktor bi çaresini bulurda düzelirsin

aynen cnm bende öyleyim ama ben kimse gelmesinn tek başıma yatıp uyuyayım diyorum gelenlerle konuşmaya bile dermanım yok:37::37::37:

hoşgeldin canımm..
bende hiç ev işi yapamıyorum..
eğilip kalktığımda bulantım daha çok artıyor..
sanırım 4. ayın ortalarına kadar ancak rahatlamaya başlarız..
allahtan ayda 1 bayan alıyordum öncesinde de şimdi de devam ediyorum..
yoksa evin halini düşünemiyorum bile..

bende alıyorum cnm bazen 10 günde bir alıyorum kadın hatta bu ara.. kendimi hamile gidi değilil de hsta gibi hissedyrm.. bnm ilkindede olmuştu.. geçecek inş. ama bu halsizlik devam eder son döneme kadar ....

Merhaba guzel anneler
cnm bnm ilkinde kalbim skşyrdu nefesmi çevrmyrdm mebger gazdanmış.. mayalaı asitli şeyler yememeye çalış bakalım dikkat et kendine.

kızlar bende hiç bulantı olmadı az biraz tiksinmeyle midemde hassaslık vardı o tamamen geçti biraz yanma var hala fakat kötü olan sanırım ben çatlıcam göbeğim kaşınıoo daha erken ama ben zaten kiloluyum kötü olcak sanırım

bende alıyorum cnm bazen 10 günde bir alıyorum kadın hatta bu ara.. kendimi hamile gidi değilil de hsta gibi hissedyrm.. bnm ilkindede olmuştu.. geçecek inş. ama bu halsizlik devam eder son döneme kadar ....

böyle devam ederse bende 15 güne düşürmeyi düşünüyorum..çünkü hiç bir iş yapamıyorum..
devamlı uzanıyorum..eşimde iş yapmama izin vermiyor zaten..
bir de toplanmam lazım yavaş yavaş 2 ay sonra tayinimiz çıkacak..
o zamana kadar düzelmiş olurum inş..
benim de ilk hamileliğimde böyle olmuştu ama daha erken başlamıştı bu haftaya kadar sürmemişti..

kızlar bende hiç bulantı olmadı az biraz tiksinmeyle midemde hassaslık vardı o tamamen geçti biraz yanma var hala fakat kötü olan sanırım ben çatlıcam göbeğim kaşınıoo daha erken ama ben zaten kiloluyum kötü olcak sanırım

canım çok hafifte olsa benimde kaşınıyor..daha çok erken çatlamaz diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi..

bende aynı hastane de suat süphan erşahine gidiyordum canımm..

senin ki normal kadın doğumcu sanırım tatlım benim ki tüp bebek bölümünde

sizin muayne ücreti 100 tl sanırım di mi ayy bide görüntüleri nasıl ben ultrason görüntülerinden pek memnun değilim.

cnm tüp bebek mi oldu normal mi.. bende tedavi oldum ama normal oldu çok şükür.

şanslısın canım ne güzel normal olmuş. gerçi şükür ben de şanslıyım hamd olsun ilk denememizde tuttu :))

Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin.

Back
X