• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

offf çok kötuyum mıgdemde olmayan seylerı çıkarıyorum olamaz ya kan kusucam artık.kayınpederım bıle farketmış hemen tlf elınde panıkle taksı cagırıyor dr göturmek ıçın.ben kusarken nefessıs kalıyorum ve bıraz fenalasıyor gıbı oluyorum tansıyonum duşuyor bembeyaz oluyorum sızde oylemısınız

malesef aynı durumlara geliyorum büyük ihtimalle açlık şekerimiz düşüyo , tansiyonumuz düşüyo bayılıcak gibi oluyoruz. 2 metrelik lavabo yatağım arasında bayılmamak için zor tutuyorum kendimi... Allah seninde benimde tüm bu sıkıntıyı çekenlerin de yardımcısı olsun

kızlar fenayım yaaa evde bitek ben varım ama burnumaa çok iğrenç sigara kokusu geliyooooo:14::14::14:

aynen bende tek olduğum zaman sigara kokusu alıyorum üst komsum balkonda içiyoo sanırım ordan bize geliyo koku...

bende bulantıdan muzdaripim. 8 haftalık gebeyim. sonunda hastaneye yattım geçen gün. ama dayanamadım ve kaçtım hastaneden diyebilirm:( hastane ortamını gördükten sonra kendimi psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum. bir de işe gelmek zorundayım. bu bulantılardan bizi kurtaracak muhteşem bir ilaç yok mu yaaa:((

sanada geçmiş olsun çidden bende hast. çekemem diye gitmiyorum ama çok zayıfladım...

Merhaba guzel anneler
Benim bugunde keyfim yok ne yazik ki :50: 2 gecedir agrim var tam gogus kafesimin ortasina giren mide asitleri yatinca yukari dogru cikiyor diye dusunuyorum mide asitleri bu ishalden beri toparlanamadim asiri gazim oldu cok gegirti oldu o da yara yapti herhalde rennie falan ictim ama fayda etmedi gunduz ayakta olunca iyiyidim gece yatmaya kalkinca yine agri basladi nefes alirken bile agriyordu bugun doktora gidicem bakalim doktorum herhalde mide doktoruna da yonlendirir beni iki gecedir agridan cok az uyuyabildim o da oturur pozisyonda anca :43:

çok geçmiş olsunn Allah tez zamanda şifa versin sıkıntılarını gidersin...
okuduğum kadarıyla çoğu kişinin midesi bulanıyor.bende mi sorun var dicem ama doktor bulanmadına şükret dedi.allah yArdm etsn kızlarr.benmde bi kere bulansaydı diorm vala hamile oldumu anlardım azcık yaw

aman maşallah diyorum negüzel işteee , bak şöyle düşün hani normal zamanda midemizi üşütünce devamlı çıkarırız 1 hafta sürer bazılarımızın ,işte bu durumun haftalaca sürdüğünü düşün kabus gibiiiii......
ya bide sinirlerim bozuluyo ne yiyebiliyorsun ne içebiliyorsun. yatsan olmuyo kalksan olmuyo.. markete gidemiyorum alışverişe dönüp dolanınca başım dönüyo malzemeleri görünce midem bulanıyo diye... ne giyinmeye dışarı çıkamaya ne oturup evde iş yapmaya gücüm yok çok sevimsiz bir durum buda beni bunaltıyo... sinirlendiriyo..

aynen ölü gibiyimm napıcam bilmiyorumm ne giyinmek ne iş yapmak istemiyo canım... kimseylede görüşmüyorum.... iyice gulyabanii oldumm:27:

tünaydın teyzelerrrrrrrr biz geldikkk:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

doktora gittik bebişimin biri 10+2 , dierii 9+5 çıktı:nazar::nazar:maşallahh gayet iyilermiş 4 günlük fark var aralarında ama çift yumurta ikizinde bu gayet normal dedi doktor bu dende genelde değişik olurmuş zaten:49::49:

2 hafta sonrada 2'li test için gidicez inşallahhhh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

herkese hayırlı cumalar...kızlar dün bebişimizi gördük.2 li testimiz yapıldı şükürler olsun ense ölçümü sonucumuz ii çıktı kanda alındı onun sonucu pztesi değerlendiricek doktorum büyük bir yük kalktı sayılır artık üstümden yaptırmayanlarada henüz hayırlısıyla dua ediyorum....onun haricinde yavrucum kıpır kıpırdı doktor vurdukça zıpladı poz verdi bol bol annecim:nazar:doktor bile şaşırdı bu kadar pozlarına:1:cinsiyet için bidahaki randevumuzda öğrencez hayırlısı ile 10 nisanda yani kızlar girebildikçe yazıyorum. herkese hayırlı güzel günler diliyorum sağlıklı birde bebekleriyle.:49:

gözünüz aydın canım senin adına çok sevindim :nazar:
darısı bizim başımıza inş..bende 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum bakalım..
senin bebiş şimdiden fotomodelliğe başladı desene :1:
kocaman bir maşallah :nazar:
10 nisan da kesine yakın bir tahminde bulunur dr daha iyi bence..

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR

ne güzel yaa maşallah:nazar: ikili test tecrübesini yaşayanlara çok mutlu oluyorum sizinle birlikte.. inşallah kalanlarımız da yaşarız bu mutluluğu bebişimizin:emir_bebek: sağlıkla kıpraşdığını görürüz...:emir_bebek:

bu arada bazı ark cinsiyet tahminleri yapan doktorlar hep kıza benzetilmiş , şimdiye kadar erkeğe benzeten bi dr çıkmadı sanırım , bu yıl kız yılımı ki aceppp:)

doktora gittik bebişimin biri 10+2 , dierii 9+5 çıktı:nazar::nazar:maşallahh gayet iyilermiş 4 günlük fark var aralarında ama çift yumurta ikizinde bu gayet normal dedi doktor bu dende genelde değişik olurmuş zaten:49::49:

2 hafta sonrada 2'li test için gidicez inşallahhhh:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

41 kere Maşallah bebişlerine canımm :nazar:

ayy ben dayanamıycammm... hastane yakınımda gideyim hem kan vereyim hem ense ölçümü için çağarmıştı dr gitmişken baksın.. önümüzdeki hafta gidicektim ama dayanamıycam... :D:D:D:D:D:D:D:D

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR

ne güzel yaa maşallah:nazar: ikili test tecrübesini yaşayanlara çok mutlu oluyorum sizinle birlikte.. inşallah kalanlarımız da yaşarız bu mutluluğu bebişimizin:emir_bebek: sağlıkla kıpraşdığını görürüz...:emir_bebek:

bu arada bazı ark cinsiyet tahminleri yapan doktorlar hep kıza benzetilmiş , şimdiye kadar erkeğe benzeten bi dr çıkmadı sanırım , bu yıl kız yılımı ki aceppp:)

canım önceki sayfalarımız da 2-3 kişi de erkeğe benzeten dr çıktı okumadın sanırım..

benim duyduğuma göre de bu yıl erkek yılıymış :1:
geçen sene de kız oranı daha fazlaymış..

herkese hayırlı cumalar...kızlar dün bebişimizi gördük.2 li testimiz yapıldı şükürler olsun ense ölçümü sonucumuz ii çıktı kanda alındı onun sonucu pztesi değerlendiricek doktorum büyük bir yük kalktı sayılır artık üstümden yaptırmayanlarada henüz hayırlısıyla dua ediyorum....onun haricinde yavrucum kıpır kıpırdı doktor vurdukça zıpladı poz verdi bol bol annecim:nazar:doktor bile şaşırdı bu kadar pozlarına:1:cinsiyet için bidahaki randevumuzda öğrencez hayırlısı ile 10 nisanda yani kızlar girebildikçe yazıyorum. herkese hayırlı güzel günler diliyorum sağlıklı birde bebekleriyle.:49:

gözün aydın canım maşallah:nazar: ya ne güzel 10 nisanda öğrenebilicekmişsin beni 1 ay sonraya çağırdı doktorum 22 nisana:( senın ultrason kağıdında nerde duruyo bebişin:emir_bebek:

maşallah maşallahhh gözün aydınnn :) 4 günlük farkta gayet iyi bazı arkadaşlarımda haftalarca fark olabiliyodu....

gözünüz aydın canım senin adına çok sevindim :nazar:
darısı bizim başımıza inş..bende 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyorum bakalım..
senin bebiş şimdiden fotomodelliğe başladı desene :1:
kocaman bir maşallah :nazar:
10 nisan da kesine yakın bir tahminde bulunur dr daha iyi bence..

canımm çok sağol seninde güzel haberlerini bekliyoruz aynen ööle vallahi babası bana çekti diyor oda profesyonel fotolar cekiyor şu sıra bayağada uğraşıyor bu işle çekmesede modellik yapacak bana kuzum diyor :1:artık 15. haftamızda olucaz allahın izni ile:26: 10 nisanda o yüzden bayağa yakın bir tahminde bulunur heralde ayyy o günleride görücez herbişeyini ayrı ayrı paylaşıcaz inşallah bebişlerin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gözün aydın canım maşallah:nazar: ya ne güzel 10 nisanda öğrenebilicekmişsin beni 1 ay sonraya çağırdı doktorum 22 nisana:( senın ultrason kağıdında nerde duruyo bebişin:emir_bebek:

canım inan nerde duruyor diye hiç o gözle bakmadım bişeyi mi değişitriyo evde bakıyım kağıda ama sanki normal ortadaydı büyük artık hani ilk kesenin içindeki görüntüsünde daha bellidir heralde ne tarafa doğru olduğu :44::1:sağol bu arada evet canım bakalım inşallah öğrenicez:nazar: seninde güzel haberlerini bekliyoruz...

canımm çok sağol seninde güzel haberlerini bekliyoruz aynen ööle vallahi babası bana çekti diyor oda profesyonel fotolar cekiyor şu sıra bayağada uğraşıyor bu işle çekmesede modellik yapacak bana kuzum diyor :1:artık 15. haftamızda olucaz allahın izni ile:26: 10 nisanda o yüzden bayağa yakın bir tahminde bulunur heralde ayyy o günleride görücez herbişeyini ayrı ayrı paylaşıcaz inşallah bebişlerin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy inş canım yaaa :nazar:

ohhh maşallah şimdiden sizinkinin ilgi alanının biri belli oldu :1:
daha anne karnın başlamış cimcime yazmak geldi içimden :17:
kız mı olcak neee :nazar:
evet canım o haftalarda genelde kesine yakın yorumlar yapıyorlar..
daha erken tahminlerde yanılma olabiliyor..

canım önceki sayfalarımız da 2-3 kişi de erkeğe benzeten dr çıktı okumadın sanırım..

benim duyduğuma göre de bu yıl erkek yılıymış :1:
geçen sene de kız oranı daha fazlaymış..

aaa öylemi hiç okumadım güya sayfaları iyi takip ettiğimi düşünüyodum:9: demek kaçırmışım hep kızlar denk geldi ..

ya banada bebeğim erkek gibi geliyo , ama çevremde ki herkes kız hissediyoruz diyo ...

bakalım 1 ay sonra herkesin bebişinin kesin cinsiyeti belli olur , inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz

ayyy inş canım yaaa :nazar:

ohhh maşallah şimdiden sizinkinin ilgi alanının biri belli oldu :1:
daha anne karnın başlamış cimcime yazmak geldi içimden :17:
kız mı olcak neee :nazar:
evet canım o haftalarda genelde kesine yakın yorumlar yapıyorlar..
daha erken tahminlerde yanılma olabiliyor..

vallahi sorma teyzesi bencede bu kadar pozu bi kız verir gibi geliyor insana:1: öğrenicez artık hayırlısıyla bekliycez hepimiz iyi olsunlarda ne olursa olsun vallahi tek dileğim o hayırlısıyla hepimizin bebekleri:nazar:

canım inan nerde duruyor diye hiç o gözle bakmadım bişeyi mi değişitriyo evde bakıyım kağıda ama sanki normal ortadaydı büyük artık hani ilk kesenin içindeki görüntüsünde daha bellidir heralde ne tarafa doğru olduğu :44::1:sağol bu arada evet canım bakalım inşallah öğrenicez:nazar: seninde güzel haberlerini bekliyoruz...

inşallahhh... ay cinsiyetlerini öğrenme aşamasına geliyorum artık içim bi tuhaf oluyo yaa:49::37:

aaa öylemi hiç okumadım güya sayfaları iyi takip ettiğimi düşünüyodum:9: demek kaçırmışım hep kızlar denk geldi ..

ya banada bebeğim erkek gibi geliyo , ama çevremde ki herkes kız hissediyoruz diyo ...

bakalım 1 ay sonra herkesin bebişinin kesin cinsiyeti belli olur , inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz

canım bende erkek hissediyorum en başından berii..
kızkardeşim hariç herkeste kız diyor..
ama ben sanki erkek olduğuna emin gibiyim :1:

ama gönlümden geçen kız ( tabi ilk başta bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda)

vallahi sorma teyzesi bencede bu kadar pozu bi kız verir gibi geliyor insana:1: öğrenicez artık hayırlısıyla bekliycez hepimiz iyi olsunlarda ne olursa olsun vallahi tek dileğim o hayırlısıyla hepimizin bebekleri:nazar:

evet canım en önemlisi başta sağlık..
ama insan merak etmeden de duramıyor..
senin ki şimdiden böyleyse benim içime de kız doğuyor..
doğduğunda düşünemiyorum artık pozlarını :nazar:

canım bende erkek hissediyorum en başından berii..
kızkardeşim hariç herkeste kız diyor..
ama ben sanki erkek olduğuna emin gibiyim :1:

ama gönlümden geçen kız ( tabi ilk başta bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda)

aynen Rabbim onlara sağlık sıhhat versin nasıl olsa ikiside yok hangisi olursa sevinicez ... bana yıllar önce gelen bebek hediyeleri var sandıkta bi bohçada hadi artık bebek istiyoruz demek isteyen almış:) ama hepsi kız kıyafeti geçen baktım çok şirin şeyler var.. oğlum olursa sandıkta beklemeye devam edicekler:)

Back
X