• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

umarım herkez iyidir

benim bulantılarım devam ediyo bu gun öğle yemeğinden sonra nane limon içtim ılık biraz iyi gelmişti şimdi yine kötü

aslında çıkarmıyorum öğurtü var sankı miğdem havada :(( şükürler olsun bugunleride yaşıyoruz zamanla geçicek ben inanıyorum

umarım herkez iyidir

benim bulantılarım devam ediyo bu gun öğle yemeğinden sonra nane limon içtim ılık biraz iyi gelmişti şimdi yine kötü

aslında çıkarmıyorum öğurtü var sankı miğdem havada :(( şükürler olsun bugunleride yaşıyoruz zamanla geçicek ben inanıyorum

dilerim bu bulantılarımız falan en yakın zamanda hafifler tatlım ya :( ben bulantılardan şikayetçi değilim ama istifralar çok kötü yapıyor beni.

bi topikten buldum kıslar biraz içim rahatladı

Hamilelik ve Ayçekirdeği
bugün duydum iş yerimde ki arkadaşın kuzeni çocuk bakım uzmanıymış hamilelik döneminde ayçekirdğei yemek bebeğin beyin fonksiyonalrını geliştirir gözlerini iyi yaparmış bebek için iyi bişeymiş...zaten çekirdeği severim yemem için bir bahanem oldu :))) ben de her akşam bir avuç ceviz yiyorum bazen karıştırıp 1 tatlı kaşığı bal ile karıştırıp cevizi yiyorum yanında da su yerine süt süpe roluyor vamıdır cevizin bir yararı bilmem....bide folic asit bakımından mandalina karpuz kavun yeşil sebzeler çok zenginmiş...
Ayy ben bilmiyodum ama cnm cekmisti 2 hafta baya yedim az tuzlu :))
ya benimki 11+3 işte dr bana 11 içinde gel belli olur demişti ben ultrasonda gördüm hemde herşeyini:)))atı bacaklarınıııı bide yakınlaştırdı drr seninki ne kadarlık 11i geçtiysen git sende benceeee

Bende dayanamadim bugun gittim 11+6 yim tum olcumleri normal cikti tahminen kiz ama kesin diil dedi 1 ay sora kesinlesir dedi kizlar ben bazen minik pitlar hissediyorum acaba bebek mi bayada haraketliydi dr da :) bakalim hayirlis ama bnm hissettigimde kiz . Oglumdada erkek oldugunu hissetmistim.

Selam kızlar,
Ne haber nasılsınız? Herkesin hamileliği sorunsuz geçiyordur umarım.
Benim iyi, çok şükür sıkıntım yok. Biraz heyecan var :) Yarın kızımın aylık kontrolü var. bu arada altıncı ayımıza girdik teyzeleri, yarın aşımız var onu vurulucaz. daha doğrusu rota virüs aşısı, ağızdan damla şeklinde. o yüzden sıkıntı yok. Gitmişken ben de doktoruma uğramayı düşünüyorum. İki hafta önce ikili tarama yaptı, hafiften cinsiyeti gördü ama emin olamadı bir iki hafta sonra kesinleşir dedi. o yüzden bir daha bakmasını rica edicem bakalım ne çıkıcak kutudan mavi mi kırmızı mı :)

Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. görüşmek üzere.

Çok yoğun mide bulantısı olanlara sabahları aç karnına, hiç su içmeden birkaç tane hurma yemelerini tavsiye ederim. ama yine uzun süre su içmeyin üstüne. hurma rahim sağlığı için de çok faydalı. normal doğumu kolaylaştırdığı da söyleniyor. o yüzden doğuma yakın zamanda yemeyin isterseniz.

Çok yoğun mide bulantısı olanlara sabahları aç karnına, hiç su içmeden birkaç tane hurma yemelerini tavsiye ederim. ama yine uzun süre su içmeyin üstüne. hurma rahim sağlığı için de çok faydalı. normal doğumu kolaylaştırdığı da söyleniyor. o yüzden doğuma yakın zamanda yemeyin isterseniz.

denerim canım duymuştum hurmanın iyi geldiğini ve kan şekerini de dengelediğini ama bulantı ve istifralar yüzünden tamamen aklımdan cıkmıs..

hepinize iyiakşamlar kızlarrrrr:10::10::10::10::10::10::10::10:bebişlerin resimlerini babaya göstermeye gidiyoruzzzz:emir_bebek::emir_bebek:heyecanla bekliyor:9::9::9::9::9::9:

canım insan kız kıyafetlerine baktığında gözlerini alamıyor..
gerçi artık erkek kıyafetleri de çok cici..
ama aklım hep kızda :1:
ama ikisinden de olmayınca insan çok önemsemiyor..
nasibimde ne varsa başımızın tacı :nazar:

evett ya ciciler çok güzel bi an önce zaman geçsede başlasak alışverişe diyorum ....

aaaayy ne güzelll. esyalar var yani... neden cocuk yapmadınız bakimmm onca zaman.. :9::9:
valla biz yaptık ta maalesef onlar durmadı , inşallah bu sefer tamamına ericezz:)))
KIZLAR MERHABALAR

bayadr yazamadım sızlere kananmam geldı gecen aksam acılen doktorumuzu aradık geldı sagolsun ve rahım agında acılma var dıkmemız lazım bebısler dusmesın dıye dedı ve o aksam ıslemı tamamladık ıgne kullnıyorum suan kırmızılar yerını kahverengıye bırakı neysekı cok sukur bebeklere bısey olmadı ama odum koptu o an dusuk yapıyorum dıye mınıklerımız akkaha emanet ve cok saglamlar

çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişleri korumuş şükür :nazar::nazar::nazar:

meraba arkadaslar bende topıngınızı yenı buldum bende sızler gıbı ekım annesıyım 1 ekım dogum tarıhımız bakalım ınsallah sorunsuz goz acıp kapatıncaya kadar gecer zaman

selam kızlar. ya ne güzel ikili test sonuçları, cinsiyet tahminleri alıyoruz. Allah sağlıkla kucağımıza aldırır inşallah. ben de önümüzdeki salı gidiyorum doktorumuza, inşallah güzel haberlerle döneriz aranıza. havalar düzeldi diye bol bol geziyorum, yürüyorum. yarın sabah kalkınca da tartılcam, bakalım kilom ne durumda. sizde kilolar ne durumda kızlar?

benimde göbek kısmım hafif hafif kaşınmaya başladı. ama sanki kreme başlamak için erken gibi geliyo bana

canım benım normalde gobegim vardı bu yuzdende daha erken catlarmıs gıbıme gelıyor. cevremdekilerin böyle oldu sanki.. gerci daha cok yapıyla alakalıymıs ama dısarı cıktıgım ılk anda en azından vazelin alıcam.. baslıyım yavas yavas..

ya onu hiç bilmiyorum sağdan baktı dr ama kağıtta bişey yazmıyo:nazar::nazar:

mesela bebeği ilk gordugunuzde kesenin hangi tarafına daha yakındı?? benımkı saga yakındı bu da kız oluyormus :9::9: seninkini ispat edelim canım yaaa.. dogrumu bu tez öğrenelimmmm..

kızlar bu kuru öksürüğe ne iyi gelir?? bileniniz var mı?? 2 gundur öksürük basladı bende...

selam kızlar bulantıdan ölüyorum yine..sabahtan beri çekiyorum..günler geçsede bir bitseydi..zor zor zor

al bendende o kadar hamile oldugumdan bişey anlamadım valla sevincim kursamda kaldı elim ayagım kalkmıyo dermanım kalmadı resmen geçse hemen inşallah sürmez 9 ay netten araştırıyorum bbazen ne zaman geçer diye uzun sürenlerde var off off yaşayan ölü oldum amma dayanıksız bünyem varmış

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz bakalim. sayfalari okumaya yine yetisemedim ama kontrolleri iyi gecen arkadaslar cok sevindim darisi insallah diger hanimlarin basina. insallah ilk 3 ayimizi hayirla atlatir sagliklada bebislerimizi kucaklariz:emir_bebek: bende bel ve kasik agrisi var, sanirim normal seyler....

mide bulantısı olan arkadaşlar agzınıza acı tat geliyomu bide çok fazla tükrük salgılanıyormu benim bunlarda oluyo mide bulantısının yanı sıra

mide bulantısı olan arkadaşlar agzınıza acı tat geliyomu bide çok fazla tükrük salgılanıyormu benim bunlarda oluyo mide bulantısının yanı sıra

bu şikayetlerinin aynısını yaşıyorum arkadaşım kimi zaman öğürtülerim de oluyor ALlah'ın izniyle bugünleri de atlatabilsek keşke :(

Back
X