arkadaşlar çok korkuyorum ben!!!! perşembe günü eşim işten geldi saat 18e doğru her zamanki gibi, yemek yedik falan ondan sonra kafam çok ağrıyor dedi, ağrı kesici aldı ama hiç fayda etmedi, ağrı dahada artmaya başladı, neyse geç oldu yattık yinede ama ağrıya devam.. cuma sabah bir kalktı saat 7de çıldıracak ağrıdan ne yapacağımı bilemedim, kayınvalidem, kayınpederim, onu öyle görmek varya elimizden hiç bişey gelmiyo.Hemen doktora gittik, doktor hemen rontgen istedi beyinden onu yaptırdık bu arada ağrı birkaç saniye bile olsun azalmıyo!!! bize dedi ki çok ileri derecede sinüzit dedi ameliyat olmadan kurtulamazsın dedi ya birden korktuk ne ameliyatı diye bize dedi işte biz yapamıyoruz ama gidin başka hastanelerle konuşun araştırın. Ordan çıkıp eve gittik.. biraz akşama doğru azaldı ağrı ama geçmiş değil.. sonra yine akşam oldu yattık, bu kez saat 5 te sabah kıvranmaya başladı yeter artık diye, hafifleyen ağrı tekrar çoğaldı bir doktora daha gittik çünkü cuma günkü doktor ilaç bile vermedi geçmez diye ama evdekilerden aldı faydası yok... doktor beyin röntgenine baktı burda sinüs görünmüyor doktor nasıl ameliyat der dedi, hemen sinüs röntgeni istedi baktı sende sinüzit falan yok dedi!!!!!!!!!!!!!!! şaştık kaldık. Bizi nörolojiye yönlendirdi beyin röntgenini incelemesi için doktor hiç bir sorun yok dedi o doktor da.. e peki ağrı dedik bilmiyorum dedi,belki basit bir üşütme, stresden olabilir, üzüntüden, gerginlikten ya da migren olabilir dedi. sonra eşimin yüzünün her tarafına küçük bir iğneyle birşeyler sıktı ağrı yı gidermek için kaşına, kulagına, kulağının arkasına, burnun yanlarına, kafasına, boynuna alnına,çok aci vericiydi ben dayanamıyordum.. ama oda işe yaramadı, eve geldik acılar içinde kıvranıyor ne yapacağımızı bilemedik bir de hafta sonu, pazartesi yi beklemeliyiz.. bunun sıkıntısından bende de sancı başladı otururken falan rahatsız ediyo, üzüntüden galiba ama insanın elinden hiçbirşey gelmemesinden daha kötü birşey yok nasıl olcak bilmem. eşim bu ağrıyı allah düşmanım başına vermesin diyo ya o kadar şiddetli ki her tarafına vuruyo bacakları, beli bilemedik..