• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

valla açık havaydıı sildim süpürdüm ortalığı kendi tabagım yetmedi eşiminkinede salça oldum:1::1::1::1:cnm sık sık tekrarlamayı o kadar çok isterim amaolmaz dün bile içim içimi yedi malum düşük tehlikesi devam ediyorr :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

ayyy inşallah bir an önce düşük riskin ortadan kalkar..
bana iyi gelse ben hiç eve girmem heralde..
benim ilaç sayımda çok fazla sanırım onlarda etken mide bulantımda..

günaydın canım bukadar erken pes etme geçicek biriki hafta daha sabret benimde aynı senin gibi hiçbişe yiyemiyorum son haftalarda sadece domates salatalık elma yiyorum kusmamak için (yinede kusuyorum) sende elma fln ye eve kapatma kendini cık dısarı hava al bişey yiyemesende güneşi gör biraz birde miden bulandıgı zaman kolanyalı mendil kokla bana cok iyi geliyo
Cikmaya calisicam zorlayacagim bugun kendimi canim sagol.
günaydın canımm,

pazar günü nasıl olsa işe gitmiycem diye bulantı hapımı içmedim. sonra da ne yediysem çıkardım :(( mecbur bugün işe gelirken içtim. senin doktorun sana bulantın için bişey vermedi mi?

günaydınn

geçenlerde bizde kuzenlerle kahvaltıya gittik o zaman bende senin gibi kendime hayret edecek kadar çok yedim
bize ne oluyosa evde oluyo şekercim :1::1:

Canim zofer verdi dr. Sonra onun yerine eczaci zofran verdi onu bitirdim gecen hafta yarim yarim aliyordum sonra esim zofer bulmus hatta o daha pahali neyse onu almis ama artik ben bu ilaci almaya korkuyorum,hem burada konusulanlar hem prespektusunde yazilanlar beni endiselendirdi o yuzden gebersemde kusmaktan almak istemiyorum.endiseleniyorum elimde degil.

Ne ilac kullaniyorsun canim?benimde bulantim fazla,levotiron ,elevit, folbiol birde crinon kullaniyorum.

Cikmaya calisicam zorlayacagim bugun kendimi canim sagol.

Canim zofer verdi dr. Sonra onun yerine eczaci zofran verdi onu bitirdim gecen hafta yarim yarim aliyordum sonra esim zofer bulmus hatta o daha pahali neyse onu almis ama artik ben bu ilaci almaya korkuyorum,hem burada konusulanlar hem prespektusunde yazilanlar beni endiselendirdi o yuzden gebersemde kusmaktan almak istemiyorum.endiseleniyorum elimde degil.

haklısın canım tabi tedirgin olmakta ama bu ilacında bi zararı olsa doktorlar bilerek niye versinler ki.

bana da zofran verdi bende sabahları aç karnına yarım içiyorum. içmesem de tüm yediklerim çıkıyo doktor o daha kötü dedi o yüzden mecbur alıyorum. ama evde olsam, çalışmasam belki bende almazdım.

haklısın canım tabi tedirgin olmakta ama bu ilacında bi zararı olsa doktorlar bilerek niye versinler ki.

bana da zofran verdi bende sabahları aç karnına yarım içiyorum. içmesem de tüm yediklerim çıkıyo doktor o daha kötü dedi o yüzden mecbur alıyorum. ama evde olsam, çalışmasam belki bende almazdım.

Evet bende bunu dusunuyorum calismadigim icin ya sabir deyip katlanmaya calisiyorum Allah calisanlara da yardimci olsun,peki bisey soracagim hep bunu merak ediyorum acaba birseylerle mesgul olunca kendini unutuyor musun bulantin is yerinde cok rahatsizlik veriyormu cunku bende evde acaba hep kendimi mi dinliyorum diyorum bazen.saatler gecmiyor inanki bulantilardan.

inşallah cnm kurtulurum miğdemiz zaten çok hasas bide ilaçlar mahfediyooo
yarın 2 li ye gidecek arkadaşlar inşallah cinsiyet tahminini duyupta geliriz :nazar:

ayy hayırlı haberler birlikte cinsiyetlerde ögrenillir inşallah

yarın 2 li ye gidecek arkadaşlar inşallah cinsiyet tahminini duyupta geliriz :nazar:

edacım bugün gidecem 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasıl neler yapıyor dr.umunda sözü var cinsiyetini sölücek :52: ultrasona girmeden önce 1 tane çikolata yicem bebeğim tam hareketlensin :emir_bebek:

Evet bende bunu dusunuyorum calismadigim icin ya sabir deyip katlanmaya calisiyorum Allah calisanlara da yardimci olsun,peki bisey soracagim hep bunu merak ediyorum acaba birseylerle mesgul olunca kendini unutuyor musun bulantin is yerinde cok rahatsizlik veriyormu cunku bende evde acaba hep kendimi mi dinliyorum diyorum bazen.saatler gecmiyor inanki bulantilardan.

ben kendı adıma cevap vereyım :1: keısnlıkle bıseylerle mesgul olunca unutuyorsun canım bulantını tamam oluyor am ahat safhada deıl ben ıs yerındeyken daha ıyıyım eve gıdınce dırek bulantı ve dırek yatma moduna gecıyorum:37:

bende zofran kullandım günde yarım tablet şeklinde iyide geliyordu bulantıyı anında kesiyordu.ama burda bazı arkadaşların doktorları ilaç vermiyormuş bulantı için,o yüzden hala tedirginim yani.benim zaten bitti ilacım.3 gündür falan mahvoldum çok şiddetli bir bulantı sabah akşam bitirdi beni sabah kotumu giydim belimden düşüyordu zayıflamışım neden bitmiyor ya bu bulantılar 2 aydır neredeyse çekiyorum beni çok sarstı bide dudaklarımın kenarlarında lekeler oluştu kusmaktanmı acaba?çok çirkin bakımsız hissediyorum kendimi.

edacım bugün gidecem 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasıl neler yapıyor dr.umunda sözü var cinsiyetini sölücek :52: ultrasona girmeden önce 1 tane çikolata yicem bebeğim tam hareketlensin :emir_bebek:

kızlar ben geçenlerde duydum kahvaltılık helvalar varyaaa onlar 2li testlerde çok işe yarıyomuş bebek fıldır fıldırr oynuyormuşşş ben deniyecem isterseniz sizde deneyin bi zararı yok nede olsa

Ne ilac kullaniyorsun canim?benimde bulantim fazla,levotiron ,elevit, folbiol birde crinon kullaniyorum.

folbiol (1 tane)-progestan (2 tane)-decavit (1)-marincap (1)-ferrum fort (1)-colchicum dispert (2 tane)

işimiz zor valla canım..

ben kendı adıma cevap vereyım :1: keısnlıkle bıseylerle mesgul olunca unutuyorsun canım bulantını tamam oluyor am ahat safhada deıl ben ıs yerındeyken daha ıyıyım eve gıdınce dırek bulantı ve dırek yatma moduna gecıyorum:37:

aynen öyle canım sana katılıyorum bende işte yada başka yerde gayet rahatım eve gidince bulantılarım sancılarım sızlanmalarım başlıyor:9::9::9: sanırım kendimizi çok dinliyoruz biz:26:

kızlar ben geçenlerde duydum kahvaltılık helvalar varyaaa onlar 2li testlerde çok işe yarıyomuş bebek fıldır fıldırr oynuyormuşşş ben deniyecem isterseniz sizde deneyin bi zararı yok nede olsa

ay bende deniyeyim cuma gideceğim bende çikolata yemeyi de düşünüyorum.inşallah cinsiyetler belli olur.

ay bende deniyeyim cuma gideceğim bende çikolata yemeyi de düşünüyorum.inşallah cinsiyetler belli olur.

hadi hayırlısııı güzel gelişmeler duyarsın inşallah sabah kahvaltıda helva ye doktora giderkende çikolataaa şeker komasına girmiyelimmm aman dikkat:1::1::1::1::1:

inşallah cnm kurtulurum miğdemiz zaten çok hasas bide ilaçlar mahfediyooo

ayy hayırlı haberler birlikte cinsiyetlerde ögrenillir inşallah

aynen canımm..midemizin hassas olmasına rağmen bir de ilaçlar eklenince mahvoluyoruz..

ayyy inş canım yaa heyecan doruktaa :nazar:

merhaba arkadaşlar....bugün birbuçukta bende gideceğim ikili test için...inşallah güzel haberler alırım.bbu arada ilaç içmeyince benimde bulantılarım çok şiddetleniyor.içince de geçmiyor ama azalıyor ve çıkarmıyorum fazla...valla ben artık gün saymıyorum iki aydır ha bugün ha yarın bpsikolojim bozuldu iyice...azalıyo sonra yine artıyo anlamadım bende.hava güzel gezmek dolaşmak istiyorum ama nafile evde camları bile açmıyorum..neyse bugün bebeğimi görünce belki moralim düzelir.yani birçok arkadaşın derdine ortağım bende...Allah şifa versin hepimize....

Back
X