• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyormu benim arada sncılarım oluyor tedirgin oluyorum artık geçmesi gerekmezmi?

canım eskisi kadar sık degil ama bana da oluyo adet sancısına benzer kasılmalar 3. aya kadar geçer diyolar agrıda bulantıda geçmedi zaten bulantıdan umudu kestim 9. aya kadar bulanıcak gibi geliyo bana

tatlısım benim derdim ikili testten cok minnakımı görebilmek, sağlığı yerinde mi herşey yolunda mı ben bunu merak ediyorum. yoksa ikili tarama testi çok dert değil yani. sadece prosedür olarak görüyorum..

bende oyle canım sen sordun dıye dedım ben ıns bebıslerımız ıyıdır :34:

bende oyle canım sen sordun dıye dedım ben ıns bebıslerımız ıyıdır :34:

amin inşaAllah tatlım. bu arada ben fena gribe tutuldum ilaç alamıyorum malum bebiş :( eşimden geçti bana da nasıl atlatıcam bilmiyorum :( hapşırma öksürük burun akıntısı fenalardayım :(

canım eskisi kadar sık degil ama bana da oluyo adet sancısına benzer kasılmalar 3. aya kadar geçer diyolar agrıda bulantıda geçmedi zaten bulantıdan umudu kestim 9. aya kadar bulanıcak gibi geliyo bana

valla canım 11-14 haftada yapılıyormus ama benı doktorum 1 ay sonra cagırdı ıkılı testten fılan da bahsetmedı gıttıgımde 13+1 olcaz yapmazsa da sorun deıl benım ıcın

canım cok rahatsız edıcıyse doktora sor benım ara ara oluyor yoruldugumda ozellıkle rahım hala buyuyor ama ondan olabılır:34:

ağrı çok fazla değil ama rahatsız oluyorum dayanılmayacak gibi değil zaten 15 dk dır hafif haifif sancı var ama geçecek gibi

günaydın kıslarr nasılsınızz

ben bi yalnış anlamayı düzeltmeye geldim bizin içtiğimiz suyun bebeğin suyuyla hiç bir alakası yokmuş dün doktora gittim bişey varmı bebekte diye meraktan oda öyle dedi sen su içmezsen kabız olursun idrar yolu enfeksiyonu olursun dedi buda gebeliği riske sokar ama bebeğin suyuyla alakalı deil dedi

ben bi yalnış anlamayı düzeltmeye geldim bizin içtiğimiz suyun bebeğin suyuyla hiç bir alakası yokmuş dün doktora gittim bişey varmı bebekte diye meraktan oda öyle dedi sen su içmezsen kabız olursun idrar yolu enfeksiyonu olursun dedi buda gebeliği riske sokar ama bebeğin suyuyla alakalı deil dedi

peki bebek suyunu nerden karşılıyormuş canım:26:senin vücudunda yeteri kadar su olmazsa bebek susuz kalır sonuçta senin vücudundan temin ediyor oda suyu:26:

amin inşaAllah tatlım. bu arada ben fena gribe tutuldum ilaç alamıyorum malum bebiş :( eşimden geçti bana da nasıl atlatıcam bilmiyorum :( hapşırma öksürük burun akıntısı fenalardayım :(

ıhlamur+bal+limon iç günde 2 fincan kadar
devamlıda ballı limonlu sıcak su iç 4-5 fincan iç mesela bunlar iyi geliyor en azından öksürüğü azaltıyor

peki bebek suyunu nerden karşılıyormuş canım:26:senin vücudunda yeteri kadar su olmazsa bebek susuz kalır sonuçta senin vücudundan temin ediyor oda suyu:26:

şekerim dediki bu bebeğin olayı dediii kendi vicudunaa suyunu kendisii temin eder sen 5 litre su içsende fark etmez ama saglıklı bir hamilelik için su şart dedii ben içemiyen kızlar için diyorum bendee içemiyodum ve dün akşam uyuyamadım gecenin bi vakti acile gittim doktırda öyle dedi sadece kabız olursun bunun sonun da düşük yaparsın enfeksiyon kaparsın bunun sonucu ya erken dogum yada düşük dedi su önemli ama bebeğin sıvısıyla alakalı deil dediiii

günaydın canım bu hafta daha az bulantı cok sükür sen nasılsın

çabuk geçer inşallah bulantıların canımm. benimki geçti ama şimdide iştahımm bi açıldı sorma geceleri açlıktan uykumdan uyanıyorum ya :))

günaydın arkadaşım... grip ve hafif bulantı dışında iyiyim. sen nasılsın ?:2::2:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben iyiyim çok şükür günelr geçsinde bebişi göreyim diye bekliyorumm haftaya perşembe görücemm miniğimi

çabuk geçer inşallah bulantıların canımm. benimki geçti ama şimdide iştahımm bi açıldı sorma geceleri açlıktan uykumdan uyanıyorum ya :))

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben iyiyim çok şükür günelr geçsinde bebişi göreyim diye bekliyorumm haftaya perşembe görücemm miniğimi

saolasın canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum işte...

aynen ben de zaman geçse de bebişimi göreceğim gün geliverse diye 11 nisanı iple cekiyorum resmen :)

ya kızlar ne diyecem hani bebegin içinde olduguu siyahlık varyaaa odaaa bebeğin suyuymuşşş yaaa ilk defa bi doktorr böylee anlatı çok mutlu oldum

gecmıs olsun canım tavuksuyu corba cok ıyı gelır ıcebılırsen mıde tabı meyve sebze ıhlamur fılan ıc:34:

canım bılmıyorum ama su butun vucudumuz ıcın onemlı yanı hamıel olmasakta sadece kabızlık deıl kı bırde daha once duymustum cevreden hamılelıgın ılerı donemlerınde suyu azalan ve cok su ıcmesı gerektıgı soylenen kısılerı :26:

saolasın canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum işte...

aynen ben de zaman geçse de bebişimi göreceğim gün geliverse diye 11 nisanı iple cekiyorum resmen :)

ya benimde nerdeyse 1.5 ay sonraya gün verdi doktor 9 nisan testlerimi de ozaman yaptırıcam ama geçmiyo günler

gecmıs olsun canım tavuksuyu corba cok ıyı gelır ıcebılırsen mıde tabı meyve sebze ıhlamur fılan ıc:34:

canım bılmıyorum ama su butun vucudumuz ıcın onemlı yanı hamıel olmasakta sadece kabızlık deıl kı bırde daha once duymustum cevreden hamılelıgın ılerı donemlerınde suyu azalan ve cok su ıcmesı gerektıgı soylenen kısılerı :26:

ya iştee evt su çok önemli ama ne bileyim doktorr bebeğin sıvısıyla senin içtiğin suyun alakası yok dediii

ah tatlıııım tavuk dedin mi evlerden kaçmak istiyorum ki normalde de sevmem ezogelin çorba düşünüyorum ama baharatlı diye d ekorkuyorum :(

ya acaba bende mi öyle olucam daha hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim ama aç aç dolaşıyorum o derece yani yemek yemegi özledim

Back
X