• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Ya kizlar bende soylemesi ayip kac gundur kabizlik vardi dr. Bi lavman vermisti onu sıktım demin tuvalette makattan kan geldi boyle bisey yasayan var mi?tehlikeli midir?

kızlar biliyorsunuzki 13+4 teyim.. Benım adet olcakmıs gıbı kasık ve karın agrım oluyor 20-30 sn surup gecıyor.. Dun ve bugun var.. Sizce normal mi ??

Ultrasonada cabuk cabuk gırmek ıstemıyorum.. Yarın bı saglık ocagına gidip kalp atıslarını dınlemelerını ıstesem bebegımın sorun etmezler insallah.. Agrım devam ederse kı edıyor yarın gıdıcem ınsallah...

canım aynısı bende de oluyor bazen dayanılmaz asamaya bıle gelıyor dun doktora gıttıgımde sordum her ay adet gunlerınınde bunun olması zaten normal ve sadece adet gunlerınde degıl kasık agrıları falan bunlar bebegın kendıne yer acması ıle oluyor bebek buyudukce rahımde buyumek ısteyecemıs bana boyle dedı dıyecegım o kı cok fazla endıse edıp kendını yorma

edamm gözün aydın canım...

canım 14. haftaya kadar yapılıyo bildigim kadarıyla ben 13. haftanın sonuna dogru gidicem yaptırmaya

canım sana dr mu söyledi 13. haftanın sonuna doğru gel diye? bazı bebekler önden gidiyo bak,eğer seninki de öyle olursa ikili test zamanını geçirebilirsin belki.ben 12. haftadayım diye gittim 13 çıktık ultrasonda.dikkat et bence buna canım...

Ya kizlar bende soylemesi ayip kac gundur kabizlik vardi dr. Bi lavman vermisti onu sıktım demin tuvalette makattan kan geldi boyle bisey yasayan var mi?tehlikeli midir?

bende de kabızlık var.çok zorlanınca kan gelebiliyo bazen.dikkat etmek lazım.sonra bağsur falan olma riski oluyomuş.ben de en çok bundan korkuyorum...

edamm gözün aydın canım...

canım sana dr mu söyledi 13. haftanın sonuna doğru gel diye? bazı bebekler önden gidiyo bak,eğer seninki de öyle olursa ikili test zamanını geçirebilirsin belki.ben 12. haftadayım diye gittim 13 çıktık ultrasonda.dikkat et bence buna canım...

Selam sanada canım...
Tavsiyen doğru. Benimde aynen önden gidiyor nerdeyse 1 hafta. Bana ikili test tarihimi doktorum verdi. 12 Nisan. İnşallah güzel sonuçlar alırım bende sizin gibi.

slm kızlar nasılsınız nakalım dun ne kadar yedıysem bugun okadar gerı cıkardım sım dı bıraz ıyıyım ıns aksam bıraz karnım doyar.

kızlar sıze bısy sorcam ben ıst yenı geldım normalde daha once gıtdıgım ve dogumumu yaptıran dr erdem hastanesınde ama sıgortam yok muayene 80 tl ıkılı test ıcınde prof yaparsa 350 docent yaparsa 330 tl dedıler. bu fıyatlar normal mı acaba? baska bı hastanede ıkılı test ıcın 90 tl verdı arada baya fark var napsam kı

Merhaba Tanger...fiyat bana biraz uçuk geldi....devlette niye yaptırmıyorsun..ben devlette yaptrdım.ssk lı olarak ümraniyede hospitalium 90tl ye yapıo..ssk sız 330 yoktur bence bıde ona sor..bıde afıyet hastanesıne bakıver derım

kızlar sıze bısy sorcam ben ıst yenı geldım normalde daha once gıtdıgım ve dogumumu yaptıran dr erdem hastanesınde ama sıgortam yok muayene 80 tl ıkılı test ıcınde prof yaparsa 350 docent yaparsa 330 tl dedıler. bu fıyatlar normal mı acaba? baska bı hastanede ıkılı test ıcın 90 tl verdı arada baya fark var napsam kı

bence de fiyat çok uçuk , biraz daha araştırma yapmakta fayda var...

Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:

Kızlar aranızda şu klasik hamile aşermesi turşuyu canı çeken oluyor mu yaa? Valla bir bende mi var bu durum :26:

yalnız değilsin bende varım..ama salata turşusu istiyorum ben..işin garibi, normalde turşu ağzıma sürmezdim,tatlıcıydım..şimdi tatlı aramıyor salata turşusunu keyıfle yıyorum:)

bende varımm çok seviyorumm hatta geçen şu minik acı biber turşusuna sardım ama fazlada tüketmek istemiyorum aslında:26:

Tuzlu ürünleri kullanırken dikkatli olmak gerekiyor aslında herşeyden ölçüsünde yemek en doğrusu ne kadar seversek sevelim

Arkadaşlar ben internetten bebek arabalarını incelemeye başladım. Daha alacağımdan değil ama ne çok çeşit var inanamazsınız. Ayrıca güzelleri epeyde pahalı burda ürün markası verilmiyordu galiba ama isim vermeden de nasıl anlaşıcaz ki :26: Ben travel sistemlileri düşünüyorum oto koltuklu pusetler iskeleti aynı kalıp oto koltuğunu da o iskelete yerleştirip öyle kullanıyorsun çevremde hep görüyordum öyle bebek arabalarını gerçekten çok güzeller. Herhalde ağustosda falan alırım Allah nasip ederse ama beğendikleerim 1500 tl lerde :50:

gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr

benım misafirim vardı gıremedım pek ama butun sayfaları okumaya calıstım.. 2li teste giden annişler var.. nt lerde güzel cıkmıs. gözleriaydın olsun... insallah kan değerleride cok güzel cıkar....

kızlar yaaa halen bulantılarınız kusmalarınız devam edıyor mu??? Allah yardımcınız olsun.. bazı ınsanların 6.aya kadar suruyormus.. sizinde oyle olmasın :1::1: benım sukur 5.6.7. haftaalarda vardı bulantım hıc cıkarmadım ama...bazende gece yatarken oluyor o kadar... o bile dayanılmaz.. sizleri düşünemiyorumm..

tşk ederim canım inş kan sonuçlarımızda aynı şekilde güzel çıkar :nazar:
canım benim bugün 12. haftam bitti hala bulantılarımda en ufak bir azalma yok..
ne yesem midemde kalmıyor bütün gün aç dolaşıyorum..
inş en kısa zamanda kesilmesini bekliyorum..yoksa işimiz çok zor..

canım gözünaydın maaşallah cok iyi haberlerle geldin . bebişin kafası ne taraftaydı hemen bi cinsiyet tahmini yapalım . darısı benim basıma ama daha 10 gün var dokora gitmeye

çok tşk ederim canım darısı en kısa zaman da başına inş :nazar:
bebiş hala kesenin sol tarafında kafası da sol tarafta hiç değişmedi..
olmadı resim yüklerim size..foto makinam arabada telden çekip atayım olmadı..

Gunaydınlar güzel annelerr:49::49:
edam canım herşey çok güzel geçmiş çok sevindim maşallah kuzuna:nazar::nazar::nazar:
akşam bizde yemek yedik hemen lavaboya gittim çıkardım aç aç yattım:(
2 gündür iyiyim diyodum nazar değdirdim kendime sanırım..

tşk ederim canım benimm :nazar:
inş tekrardan kurtulursun bulantılardan..herkese söylemede nazar değmesin canımm :nazar:

merhaba ekim bebeişleri ve annişleri:)
işten fırsat yaratıp yazıyım dedim sizlere hatırlayanlar vardır bizim ense ölçümü şükür iiydi kan testi sonucumuz çıkcaktı dün çıktı bugün yazıyımn dedim allahımıza bin şükür çok iyi sonuclar dedi doktorum normalinde 5 kat azı çıkmış risk oranı:nazar::nazar::nazar: ööle anlattı telde... sonucu alan herkese gözleri aydın diyelim yaptıracak olanlara hayırlısıyla rabbim yüzlerini güldürsün diyelim...öpüyorum sizleri görüşrüz yine...:49::16:

gözünüz aydınn :nazar:

merhaba hanımlar bende 2012 ekim annesiyim
sat 20 ocak , beklenen doğum tarihi ise 26 ekim olacak bende paylaşımlara katılomak isterim beni de listeye eklermisiniz:1:

hoşgeldin aramıza :nazar:

slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadii:1:ense kalinligimizda 1.5 mm :nazar:boyumuzda 64.2 mm:16:

gözünüz aydın canımm :nazar:

kızlar ben merkeze gidiyorum yani memleketime yarın kontrolüm var dua edin hayırlı gidip hayırlı döneyim pazar döneceğim pazara kadar yokum annemide çok özledim 3 haftadır görmüyorum.iş ve yemek yapmaktan kurtuluyorum 5 günde olsa.kendinize iyi bakın öptüm sizleri tatlı ekim anneleri..........bayyyyyyyyyyyyyyyyyy

dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

merhaba kızlar:16:

2li test sonucumu aldım çok şükür sorun yok :32:

gözünüz aydın canımm :nazar:

edamm gözün aydın canım...[/B]

tşk ederim canımm :nazar:

canım hamile olduğumu öğrenmeden hemen önce canım turşu ve et çekiyordu devamlı..
aslında etle hiç aram yoktur..turşuyuda ara sıra yerdim..
ama o gün bugündür et ve turşu canım çekiyor devamlı..
aksine tatlı çikolata canavarı olan ben şuan yanından bile geçemiyorum :19:

Arkadaşlar ben internetten bebek arabalarını incelemeye başladım. Daha alacağımdan değil ama ne çok çeşit var inanamazsınız. Ayrıca güzelleri epeyde pahalı burda ürün markası verilmiyordu galiba ama isim vermeden de nasıl anlaşıcaz ki :26: Ben travel sistemlileri düşünüyorum oto koltuklu pusetler iskeleti aynı kalıp oto koltuğunu da o iskelete yerleştirip öyle kullanıyorsun çevremde hep görüyordum öyle bebek arabalarını gerçekten çok güzeller. Herhalde ağustosda falan alırım Allah nasip ederse ama beğendikleerim 1500 tl lerde :50:

canım sanırım aynı modelleri beğeniyoruz..bende hep onları inceliyorum..
ama açıkcası o parayı vermekte istemiyorum..kararsız kaldımm açıkcası..

canım sanırım aynı modelleri beğeniyoruz..bende hep onları inceliyorum..
ama açıkcası o parayı vermekte istemiyorum..kararsız kaldımm açıkcası..

bende bendeeeeee aynı modelleri begenıyorum hatta aldım erken diye geri iade ettirdim 999tl.di ama 1999 dan düşmüş çünkü çantasının fermuarında sorun varmışşş sanki fermuar ne kadarki 5 liraya terzi yenisini yapar alacaksanız fırsat reyonlarından alın kızlar çok fark oluyooo

Back
X