• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Tünaydınlar :) Ben de üyeyim buraya hep okuyordum ama bugün size günaydın demek istedim :) Biraz geç kalsam da hepinize hoş paylaşımlar diliyorum:):nazar:

aramıza hoşgeldin tatlım :) rahat bir hamilelik geçirmeni ve 3 avazda da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin rabbim

baby 2 go tatlım, ürün kodu 8842 - 251,00 tl diyor... puset olarak yine baby 2 godan 90,00 tl'ye bunu düşünüyorum. hem ana kucağı hem puset olarak kullanılabiliyor. bunun ürün kodu da 8923 ana kucağı olarak geçiyor. renk olarak kırmızı vermişler bilmiyorum ama ben sarı siyah düşünüyorum arabamıza da uygun olsun diye :) arabamız sarı iç döşemesi sarı siyah spor model bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 378209

adıyla büyüsün inşaAllah tatlım...

bizim de erkek olursa Mehmet Kayra

kız olursa Aleyna / Alara Asiye olcak nasipse

canım ben kırmızı siyah düşünüyorum..
güzelmiş aslında ama iyice araştırmak lazımm..

aminn canımm..isimleri şans getirsin inş..
sizin isimlerinizde çok güzelmiş..
mehmet ve asiye eşinin anne babası mı??

canım ben kırmızı siyah düşünüyorum..
güzelmiş aslında ama iyice araştırmak lazımm..

aminn canımm..isimleri şans getirsin inş..
sizin isimlerinizde çok güzelmiş..
mehmet ve asiye eşinin anne babası mı??

Mehmet rahmetli dedesinin adı asiye de günümüze uyarlanmış diyelim...

babaannesinin adı saniye ama ben asiye istiyorum...

aaaaa seninki nasıl bişeyyyy?? çok merak ettim...

eee bi gelsin başvursun düşünür taşınır karar veririrz....ahu yağtu mu cem yılmazın eşi, babası demiş ki kızım martini bardağında zeytine batırılmış kürdan gibi. hani çok zayıf ve hamile ya,karnı şişince benzetme yapmış.. facete de biri buna karşlılık vayyy be ne babalar var... biz hamile kalsak evlilik dışı,bizim babamız o martini bardağını kafamızda kırar,zeytini ve kürdanı da bi tarafımıza sokar demiş.. çok güldüm...:52::52:

süper yaaaa muhakkak öylee

Valla ikinci sayfa programinda gulsenle muge var magazinci kizlar,onlar iki aydir birlikte dedi.Amaaan ben dogru olmasini isterim bebis haberleri beni mutlu ediyor cunku:7:
Ne tatli olurdu dogru olsaydi valla yakisir bihterime:1:

aslında birbirlerine çok yakıştırıyorum ben onları..
demek ki bir süre saklamış olabilirler çünkü geçenki röportajda 15 gündür birlikteyiz demişlerdi..
allah mesut etsin ne diyelim :1:

Eki Görüntüle 377789 Eki Görüntüle 377789

kızlar bu da bizim minnoşumuz inşallah yükleyebilmişimdir :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım maşallahh pek tatlı minnoşun :) sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Iyı aksamlar guzel bebışlerın guzel annelerı ben sık gıremıyorum 2 gundur bulantıda oldum kan kustum en sonunda ve burnumdan geldı ac oluyorum sandım benım azalcagına cogaldı anlamadım dun ılac ıctım 7 de bı uyudum sabah 10 da kalktım tıtreme tuttu cok kotu.bugun kalkınca aklıma gelen ılk sey tatlıdan tıksınmeme ragmen baklava ıstedı hemen sagolsun k.valıdem actı.ama 12. Haftamın ıcınde olmasına ragmen azalmadı kendı kendıme son demlerını yasıyordur belkı dıyorum 2 gundur pc ye bakamadıgımdan esımıde goremıyorum.sımdı telden gırdım yazayım dedım grs uzere

canım ya çok geçmiş olsun. genelde hepimizin mide bulantılarıyla, kusmalarla başı dertte ama senin ki çok daha ağır geçiyor. Allah yardımcın olsun. ama şöyle düşünelim sonu öyle güzel olacak ki inşallah bu mide bulantıları aklımıza bile gelmeyecek

gunaydınlar kızlarr

az önce bacak bacak üstüneydim o an hapşurdum sağ kasığımdan bişi koptu sanki bi çığlık attım burda varya :18:

şimdi gene hapşlurdum gene aynı neden böye oluyo bebiş iyimidirki:(

canım benim de alerjim var oyüzden sürekli hapşuruyorum ve her hapşurduğumda kasığıma bıçak saplanıyo gibi oluyo ilk başta korkuyordum ama artık önemsemiyorum.

aramıza hoşgeldin tatlım :) rahat bir hamilelik geçirmeni ve 3 avazda da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eylesin rabbim

Ben biraz sizlerden farklı olduğum için değişik bir deneyim yaşıycam ilerleyen günlerde. Ama bu günler aynı sizler gibi geçiyor.:13:
Sohbetinize yetişemiyorum ben burada. Gelen giden oluyor tam yazarken. Çok sevimli sohbetleriniz.
:16:

Kizlar tv den duyduguma gore Beren saat kenan doguludan 2 aylik hamileymisssss...yani iddia dogruysa belki de bizim gibi ekim annesi olacak bu fatmagul:52:
Ne diyosunuz aramiza alsak mi acep:9:

gelsin gelsin biz boşuz :1::1::1:

Mehmet rahmetli dedesinin adı asiye de günümüze uyarlanmış diyelim...

babaannesinin adı saniye ama ben asiye istiyorum...

ayy ne güzel isimler de söylenmeye başlandı :21::21:

biz hala eşimle ortak bir isimde birleşemedik. gerçi önümüz de çok zaman var o zamana kadar ikimizinde seveceği birşey buluruz herhalde

kim isimsiz kalmış ki :1::1:

Ben biraz sizlerden farklı olduğum için değişik bir deneyim yaşıycam ilerleyen günlerde. Ama bu günler aynı sizler gibi geçiyor.:13:
Sohbetinize yetişemiyorum ben burada. Gelen giden oluyor tam yazarken. Çok sevimli sohbetleriniz.

ay ben şimdi merak ettim. nasıl farklı bir deneyim?

ben sizlerden biraz farklıyım tatlım derken merak ettim :) nasıl yani biraz acar mısın ?

Back
X