• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bendim canım, sorma o ilaca rağmen kusuyorum. gerçi tabi içmesem her yediğimi çıkartıyorum içince bazen hiç bazen de günde bi defa oluyo

Bende haftasonu gezmeye gidicem esimle,o gun almayi dusunuyorum.Allah bebeklerimizi korusun insallah.diger gunler evdeyim ya,idare etmeye calisiyorum.

yok canım benim sabah kalkıncada var:8: hatta wc ye girip çıkıyorum hala aynı:9:

kızlarrrrrr formu gönderdim pirimaya:46:

hadi hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda ararlar. ya bana verdikleri tarihi unuttum :( nisan ın bilmem kaçında forum istanbul dan gelip alın dediler ama tarih aklıma gelmiyo. nisan girince gidip şansımı deniycem :1:

Bende haftasonu gezmeye gidicem esimle,o gun almayi dusunuyorum.Allah bebeklerimizi korusun insallah.diger gunler evdeyim ya,idare etmeye calisiyorum.

evde olduğun zamanlarda alma canım boşver, sonuçta doktor da vermiş olsa ilaç kimyasal bişey ve o kimyasalla bebişi baş başa bırakıyoruz :(( alırkan vicdanım sızlıyo ama napım elimden gelen bişey de yok. Rabbim bebişlerimizi korusun, ona emanetler.

bendim canım, sorma o ilaca rağmen kusuyorum. gerçi tabi içmesem her yediğimi çıkartıyorum içince bazen hiç bazen de günde bi defa oluyo

aynen ,bende ilaç alıyorum sürekli.almayınca çok kötü oluyorum alıncada çok iyi olmuyorum.bi,iki gün iyi oluyorum tamam diyorum sonra yine başlıyo:50: bi de ben genelde geceleri çıkarıyorum,yatarken..ilginç,genelde sabahları olur ama...
bu arada dün gece benimde acaip göbeğim çıktı,öyle böyle değil tam bir hamile gibiydi.otururken bile midem kaburgalarıma baskı yaptı yani,elim karnımda gezdim.ammmaaa şuan göbek möbek yokk:1:

:16: ben cok iyim cnmm bu günlerde ama gece uyuyamadim cok korkuyorum kabuslar goruyorum onun di$inda iyiz bebi$le...
Ayynen bende iki gundur kabus ve sıkıntili ruyalar goruyorum,korkuyorum,dua ediyorum.yari uyur yari uyanikken korkuyorum surekli.

aynen ,bende ilaç alıyorum sürekli.almayınca çok kötü oluyorum alıncada çok iyi olmuyorum.bi,iki gün iyi oluyorum tamam diyorum sonra yine başlıyo:50: bi de ben genelde geceleri çıkarıyorum,yatarken..ilginç,genelde sabahları olur ama...
bu arada dün gece benimde acaip göbeğim çıktı,öyle böyle değil tam bir hamile gibiydi.otururken bile midem kaburgalarıma baskı yaptı yani,elim karnımda gezdim.ammmaaa şuan göbek möbek yokk:1:

arkadasim ben 6.haftadan beri hep ozellikle gecelerden sikayetciyim.gece surekli bulantim oluyor,surekli tuvaletin basindayim.bir tek ogleden sonra birazcik iyi oluyorum onun haricinde sabah gece ve aksam kotuyum.

merhaba annişler :16: nasılsınız?

inşallah bulantıları olan arkadaşlar da tez zamanda atlatırlar bu durumu da rahat rahat geçirirler hamileliği

ben de bel ve sırt ağrıları başladı, artık rahmin büyümesi için leğen kemiği falan genişliyomuş, normalmiş ağrılar

büyüsün istiyorum biran önce göbüşüm bebişim :49:

buarada kızlar eylül annesi olcam galiba ,doktorun verdiği tarih 29 eylül ama olsun ekim annesiyim ben :1: birlikte devam yola :29:

ben bu tupperware e taktım ve sonunda öğrendim tupper müşteri hizmetlerini aradım bizimkinin adı istiridyeymiş. her zaman aynı şey çıkmaz o pakette diyor..o da saklama kabı bir nevi ama kuru gıdalar için.. mesela bisküvi kek elma dilimi falan koyabilirsiniz dedi.. bu da link stiridye, Tupperware

canım sen troid için ilaç kullanıyor musun? bende de aynı sorun var ve şuan 100 mg ilaç alıyorum kan değerlerime her ay kontrol ettirerek dr dozaja karar veriyor.

Bende de hasHimoto var levotiron aliyorum 75 lik.ama her ay degil de 8. Hafta test yapilmisti en son deger tsh dusmustu bir daha 16. Hafta gel dedi.bana neden her ay yapmiyi testi o zaman ya?[/QUOTE]

ben tiroid ilacımı zaten yıllardır alıyorum..dozunda ilk etapta değiştirme yapmadı.. ayda bir kez bakılacak ve bu çok önemli. doktorun istemese bile sen git devlet hastanesine,mesela ben acilden giriş yapıp kan isteme formu aldım,verdim kanımı laboratuvara.hemen aldım.zaten kendin de yorumlayabiliyorsun,önemli olan o aralıklarda olması. benim ilk başta 2.5 çıktı.bi önceki ölçümde 1.5 oldu. yarın gidince yine bakarlar..h.içi 50lik hafta sonu 75lik alıyorum.bakalım yarın ne çıkarsa ona göre ayarlar.. çok önemli bir konu bu.. aman ihmal etmeyelim çocuğa da biz vereceğiz bu hormonu sonuçta.. bir de zekaya acayip etkisi var..

arkadasim ben 6.haftadan beri hep ozellikle gecelerden sikayetciyim.gece surekli bulantim oluyor,surekli tuvaletin basindayim.bir tek ogleden sonra birazcik iyi oluyorum onun haricinde sabah gece ve aksam kotuyum.

hmmm,demek sende öylesin...ben de 6. haftadan beri yaşıyorum bu durumu.ama kesinlikle ilk baştaki kadar kötü değilim.bitkisel hayattaydım o zamanlar...şimdi de bi gün iyi iki gün kötü devam ediyoruz işte.ha geçti ha geicek derken 9 aylık olmaktan korkuyorum :))

merhaba annişler :16: nasılsınız?

inşallah bulantıları olan arkadaşlar da tez zamanda atlatırlar bu durumu da rahat rahat geçirirler hamileliği

ben de bel ve sırt ağrıları başladı, artık rahmin büyümesi için leğen kemiği falan genişliyomuş, normalmiş ağrılar

büyüsün istiyorum biran önce göbüşüm bebişim :49:

hoşgeldin canımm..ben iyiyim sen nasılsın??

bende bir an önce bulantıların kesileceği günün gelmesini istiyorum..
2 kere hastanelik oldum sanırım 3. kere gitmem gerekecek yine..
geçeceği yok gibi 6. haftanın başından beri böyleyim..
dr 6 kilo vermişsin iyi değil vermemeye çalış dedi ama olmuyor..
inş düzeliriz hep birliktee..

artık doğuma kadar olan şikayetlerimiz başlıyor..
inş en hafif şekilde atlatırız hep birliktee..

buarada kızlar eylül annesi olcam galiba ,doktorun verdiği tarih 29 eylül ama olsun ekim annesiyim ben :1: birlikte devam yola :29:

inşallahhhhhhhhhhh hepimizin bebekleri vakti zamanında gelsin :16::16::16::16:ama mutlaka erken doğum yapacaklarda olacaktır:emir_bebek::emir_bebek: mesela bende eylül annesiyim büyük ihtimalle ikiz olunca 37. hafta sezeryenle alınıyor
allahım inşallahhhhhh 37 haftayı göstersin bana :emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin canımm..ben iyiyim sen nasılsın??

bende bir an önce bulantıların kesileceği günün gelmesini istiyorum..
2 kere hastanelik oldum sanırım 3. kere gitmem gerekecek yine..
geçeceği yok gibi 6. haftanın başından beri böyleyim..
dr 6 kilo vermişsin iyi değil vermemeye çalış dedi ama olmuyor..
inş düzeliriz hep birliktee..

artık doğuma kadar olan şikayetlerimiz başlıyor..
inş en hafif şekilde atlatırız hep birliktee..

iyiyim ben de çok şükür canım, hergün bebeğimle ilgili bişeyler okudukça mutlu oluyorum

inşallah atlatırsın biran önce , ben kusmaları ancak 10 kere falan yaşadım o zaman bile çok zor gelmişti, Allah yardımcınız olsun tez zamanda geçsin inşallah

inşallahhhhhhhhhhh hepimizin bebekleri vakti zamanında gelsin :16::16::16::16:ama mutlaka erken doğum yapacaklarda olacaktır:emir_bebek::emir_bebek: mesela bende eylül annesiyim büyük ihtimalle ikiz olunca 37. hafta sezeryenle alınıyor
allahım inşallahhhhhh 37 haftayı göstersin bana :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hepimize

odasının şekline, beşiğine bile karar verdik. çok güzel bi heyecan bu ya :49:

kizlar caniniz neler cekiyor ?? benim hicbir sey cekmiyor :44:

ben biaralar ayva ve limon diye deliriyodum, sabah akşam yedim ama sonra geçti

geçen gün salatalık istedi canım çok 5-6 tane yedim bir kerede :27: :9: taze taze almıştım pazardan miniklerden

genelde meyve çekiyor benim canım

Back
X