• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

hmmm,demek sende öylesin...ben de 6. haftadan beri yaşıyorum bu durumu.ama kesinlikle ilk baştaki kadar kötü değilim.bitkisel hayattaydım o zamanlar...şimdi de bi gün iyi iki gün kötü devam ediyoruz işte.ha geçti ha geicek derken 9 aylık olmaktan korkuyorum :))

Sen hangi ilaci kullaniyordun peki?ayyy Allah korusun 9 ay surmesinden.surmez surmez moralini yuksek tut gececek insallah en kisa zamanda.

iyiyim ben de çok şükür canım, hergün bebeğimle ilgili bişeyler okudukça mutlu oluyorum

inşallah atlatırsın biran önce , ben kusmaları ancak 10 kere falan yaşadım o zaman bile çok zor gelmişti, Allah yardımcınız olsun tez zamanda geçsin inşallah

ne güzel bir duygu dimi bende öğrendikçe mutlu oluyorum bugün şu olmuş diyorum büyük heyecan gerçekten..

aminnn canım yaa inş 13. haftama girdim hala günde 8-9 kere lavaboya ziyarete gidiyorum..
atlatacağım günü de heyecanla bekliyorum..allah yardımcımız olsunn..

Son düzenleme:
dikkat ediyorum şurda hiç canı tatlı bişeyler çeken yok:9::9::9:
hepimiz ekşi tuzlu istiyoz noluyoz beeeee hepimiz kız doğuracaz galibaaaa:8::8:

evet hepimiz ekşiden tuzludan gidiyoruz..
ama ben kime söylesem oğlun mu olcak diyor :1:

abimin eşi kızına hamileyken tabak tabak tatlı yiyordu..
normal hayatta da asla tatlı yemez..nefret ederdi bir dilim yediremezdik..

Sen hangi ilaci kullaniyordun peki?ayyy Allah korusun 9 ay surmesinden.surmez surmez moralini yuksek tut gececek insallah en kisa zamanda.

ben dramamine kullanıyorum. günde iki defa hemde...bakalım, üç ay dediler bekledim ama bıçak gibi kesilmeyeceğini de tahmin ediyordum.bir an önce normal hayatıma geri dönmeyi istiyorum:25:

ay $unu sorcaktim kizlar eski adeten kalma ba$a tuz atiyorlarya kizmi erkekmi bakmak icin size yaptilarmi bunu annem bana yapti sacimi elledim :1: kiz olcakmi$ dediler öyle seyler komik oluyor

benim canım çok tatlı çekiyor :))) tuzlu hiç istemiyorum zaten yemekleri çok az tuzlu yapmaya çalışıyorum ekşi şeyleride hiç sevmem :))):9:

ooff masumiyet sen nasıl durdun 1 ay yaa şimdi en son doktora 22 martta gittim bi dahaki randevum 21 nisan nasıl dayanıcam bilmiyorummm acaba bişeyleri bahane edip gitsem mi:emir_bebek: ya dün bi de hapşırınca Karnım acıdı ondan korktum gidip bi görünsem mi diyorum :18:

benim canım çok tatlı çekiyor :))) tuzlu hiç istemiyorum zaten yemekleri çok az tuzlu yapmaya çalışıyorum ekşi şeyleride hiç sevmem :))):9:

işte ilk sen diyosun bunu :9:ben çok sevdiğim halde çikolata bile yemek istemiyor canım
bende yemiyorum kilo almayım diye işime geliyor:9:

valla canım o hıc bellı olmuyor ben oglumda hep eksı tuzlu yerdım sımdı bastan yedım az sonra tıksındım tatlı yıyebılıyorum ama hemde serbetlı olanalrı bıle :52:halbukı normalde hıc aram yok en fazal cıkolata yerdım ablama soyledım demekkı vucut ona ıhtıyac duyuyor noramlde yemedıgın ıcın dedı:26:

:31: hadiyaa o zaman beklicez ama beni cok bekletiler erkek bebek hemen belli oluyor diyorlar ama i$te

valla canım kız istememe rağmen erkek hissediyorum..
dr daha erken dedi 3 hafta sonra geldiğinde söylerim dedi..
heyecanla bekliyorum bakalım..sanırım bana bu sefer tahmini değil nete yakın bir yorum yapar..
çünkü 16. haftanın içinde olmuş olucamm..

bende 7 sinde gidicem çokkkk heyecanlıyım şu mart bitse sanki daha çabuk geçecek günlerr:24::24::24:

kızlar ben çok üşüyorum havalar ısındı ben hala donuyorum burd millet sokakta kısa kollu gezmeye başladı ben hala pantolonun altından yün tayt giyiniyorum beeee:26::26: bendemi bir anormallik var sizlerde üşüyormusunuz
bide şunu düşünüyorum ayaklarım üşüyor ve kendimi kasıyorum belkide karnım kasıklarım ondanda sancıyordur olabilirmi?

hoşgeldin canımm teşekkürlerr :16:

Gecmisi okumaktan anca gelebildim canim
İsim konusu acilmis bende oglan olursa EGE dusunuyorum cunku esim egeli hemde cok hhosuma gidiyor ama erkekte kizlara da koyuyorlar cunku
Kiz ismine karar veremiyorum bi turlu esim fikir one surmuyor sadece sectiklerimden hosuna gitmeyen varsa soyluyor
Ege ile uyumlu olsun diyorum ama Ada yi da istemedim simay dusundum daha icime sinen cikmadi :50:

Back
X