Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi güzel isimler,özellikle eylülü severim.. ben 2 isimden hoşlanmıyorum şahsen.. özellikle de kızlarda.. 2 tane de kız arkadaşım sırf bu yüzden evlendikten sonra çok kullanmak istedikleri eski soyisimlerinden vazgeçtiler...bir de eninde sonunda bir isim ağır basıyor o kullanılıyor.diğeri yük gibi...taşı dur ömür boyu...ama bazı isimlerde 2.isme müsait yapıdalar..
bende kendi çocuklarıma tek isim düşünüyorum bende çift isim taraftarı değilim sanırım bu konuda herkesin zevki fikri farklı oluyor![]()
kızlar sizler isim yazın bana yarasınbiz eşimle hiç isim filan düşünemiyoruz daha ikiz olayını sindirmeye bide 3 ayı doldurmaya çalışıyoruzz
sizler yazdıkça belki benimde isim fikrim oluşur
bende size yeğenlerimim isimlerini söyleyim hepsi çok güzel belkii işinize yarar
öykü
sena idil
sahra nil
selin ay
eylül
kıvanç
Kızlar ben akşam doktora gideceğim belki cinsiyet öğrenirim...aslında nisanın ilk haftası gitmem gerek ama bakalım gösterecekmi:44:
Kızlar yarın ikili teste gidicem, hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim inşallah hep beraber arkadaşlarımla![]()
ikili test için rdv 10:45 te, aç akrnına mi gidilcek acaba?? onu merak ediyorum... ve çok heyecanlıyımrabbim yüzümüzü güldürür inşallah..
Bende kız olursa eylül de düşündüklerim arasında ama kayınvalidem sürekli beğenmediğini belirtiyor başka isim düşünmüyomusunuz diye...![]()
bence buna siz karar vereceksiniz o söylesin sen aldırma
düşünüyoruz sonunda birine karar vericez de geç![]()
ben hiç kimseye söylemiyorum canımm..
eşimle ben karar verip bebeğimizin ismi bu dicez..
hepsi güzel isimler,özellikle eylülü severim.. ben 2 isimden hoşlanmıyorum şahsen.. özellikle de kızlarda.. 2 tane de kız arkadaşım sırf bu yüzden evlendikten sonra çok kullanmak istedikleri eski soyisimlerinden vazgeçtiler...bir de eninde sonunda bir isim ağır basıyor o kullanılıyor.diğeri yük gibi...taşı dur ömür boyu...ama bazı isimlerde 2.isme müsait yapıdalar..
Kızlar yarın ikili teste gidicem, hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim inşallah hep beraber arkadaşlarımla![]()
ikili test için rdv 10:45 te, aç akrnına mi gidilcek acaba?? onu merak ediyorum... ve çok heyecanlıyımrabbim yüzümüzü güldürür inşallah..
arkadaşlar yemek zamanıben çıkıyorum hepinize afiyet olsunnnnn
![]()
canım sen troid için ilaç kullanıyor musun? bende de aynı sorun var ve şuan 100 mg ilaç alıyorum kan değerlerime her ay kontrol ettirerek dr dozaja karar veriyor.
Zaten onların dediği olmazki hoş öneri sunmadılar ama bulduğum ismi beğenirse beğenir beğenmesse torun die hitap etsin
Eşime dedim inada binersem eylül koymayacağımda varsa koyarım dedim
Yada kimseye söylemeyelim düşündüğümüz ismi artık dedim doğunca öğrenirler dedim
canlarım bebişler için yavaştan örgü modellerine bakmaya basladınız mı ? henuz cinsiyetimiz beli olmasa da inanılmaz şekilde meraklanmaya basladım ben :)
Bende de hasHimoto var levotiron aliyorum 75 lik.ama her ay degil de 8. Hafta test yapilmisti en son deger tsh dusmustu bir daha 16. Hafta gel dedi.bana neden her ay yapmiyi testi o zaman ya?
:)tatlı olan herşeyi ama çok yememeye çalışıyorum kilo almamk için :)
canlarım bebişler için yavaştan örgü modellerine bakmaya basladınız mı ? henuz cinsiyetimiz beli olmasa da inanılmaz şekilde meraklanmaya basladım ben :)