• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Eki Görüntüle 378423
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar

Masallah canim
Cok tatli gorunuyorsun:nazar:Bizim de cikti ama senin accuk daha fazla gibi...bizde 10 haftalik olduk:nazar:
Cok heyecanli seylermis bunlar..

Masallah canim
Cok tatli gorunuyorsun:nazar:Bizim de cikti ama senin accuk daha fazla gibi...bizde 10 haftalik olduk:nazar:
Cok heyecanli seylermis bunlar..

sorma coyotecim ne kadar güzel hislermiş ..bukadar çok istemekte ve bebğimiz olsun diye mücadele etmekte çok haklıymışız bunlar tarifi olmayan hislermiş hisler korkular endişeler mutluluklar hüzünler hepsi bir arada yaşanabiliyo yeri gelince ama değişilmez bir mutluluk şevkat heyecan içimizdekiler:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:

kızlarcımlarım ben istanbul avrupa yakasında bağcılarda oturuyorum bu taraflarda tahlilleri uyguna yapan hastane biliyormusunuz acep benim hastanem 15 adet tahlilime 380 tl dedi bende yarın okmeydanı sskdan randevu aldım yaptırabildiklerimi oraya yaptırıcam ama kalanı için bildiğiniz hastane varmııı

benim ilk hamileliğim benim yaşım 30 :1::1: nisan 11 de 3 yılımızı bitiricez inşallah ve 3 yılı 3 kişi bitiricez kısmetse

ben 2 yıl tedavi gördüm ama başarılı olamadık klomen ve iğne tedavisi temmuzda aşılama denemek istiyorduk ki meleğim gelmiş annesine babasına öğrendik çok mutlu olduk

topikte benim gibi 9 haftalık hamile olan yok sanırım herkes 3 hafta filan daha büyük benden o yüzden en küçük dedim canım:16::16:
hosgeldın canım bende 9 haftalıgım:3:
Ufff su kayinpeder kayinvalide baskilarina cok uyuz oluyorum herkesin kendi evladi sonucta,bence siz ve esiniz hangi ismi istiyorsa onu koyun,milletin lafina bakip sinirlerinizi bozmayin hiccccc:19:
bende oyle canım am ane kadar uyuz olsamda esım de pek yanıdma olmadı daha dogrusu basta eısmle anlasamadık bı zısım konusunda soylemem dedıgı halde hem babsısını ısmını koydu arkasına bırde kednı sıtedıgı ısmı ekledı bunda bastan soyledım ama gene dedıgım ısımlere kulp takıyor bende kafamı attırma bak dogum kagıdını fılan vermem bı de loura koyarım dıyorum:1::52:
Eki Görüntüle 378423
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar

hey masallah senı 9 aylıkken düşünemiyorum :1:
benıdme 9 haftalık bebısım normalde gobegım var benıdme ama su an bı farklılık yok zaten bebekelr topu topu 2-3 cm bu haftalarda yanı ımkansız hamılelıkte asırı kıloya dıkkat canım doktorlar uyarıyor ılerleyen aylarda tansıyon seker problemı olmasın dıye:34:

sivatan maşallah canım :))))))

bu hakketten göbek bebek daha piyasada yok :)))

amaaaaaaa benimki 2 katı nerdeyse merak etme :9::9::9::9::9:
kızlar 20. haftada ben 38. -40. haftada gibi görünecekmişimmm:9::9:

araştırıyorum sabahtan beri ikiz gebelik sizin göbüş neyse benim 2 katı düşünün halimi

bide boyum 1.58 hakketen yumurtadan kol bacak çıkmış gibi olucammm abuuuu vay halime

hosgeldın canım bende 9 haftalıgım:3:

bende oyle canım am ane kadar uyuz olsamda esım de pek yanıdma olmadı daha dogrusu basta eısmle anlasamadık bı zısım konusunda soylemem dedıgı halde hem babsısını ısmını koydu arkasına bırde kednı sıtedıgı ısmı ekledı bunda bastan soyledım ama gene dedıgım ısımlere kulp takıyor bende kafamı attırma bak dogum kagıdını fılan vermem bı de loura koyarım dıyorum:1::52:

hey masallah senı 9 aylıkken düşünemiyorum :1:
benıdme 9 haftalık bebısım normalde gobegım var benıdme ama su an bı farklılık yok zaten bebekelr topu topu 2-3 cm bu haftalarda yanı ımkansız hamılelıkte asırı kıloya dıkkat canım doktorlar uyarıyor ılerleyen aylarda tansıyon seker problemı olmasın dıye:34:

arcakcım hoşbuldum canım aynıyız seninle 9+2 maşallah bizeee:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende kendimi 9 aylık düşünemiyorum bide benim boyum uzun 1,75 maşallah:1::1::1:imkansız belki ama bu halde işte göbikim son 4 gündür filan böyle nedense ama kilo yemediğim halde almışım çok şaşırdım görünce:53::53::53::53:

ben biraz geç katıldım ama olsun benim bir de 6 yaşında kızım var o da abla olacak inş.
sizlerin ilk gebeliği galiba

geç kalmadın ya daha 6 ay var doguma hem dogumdan sonrada yeni bi topik acarız benim ilk gebeligim ama ikinci olan arkadaşımızda cok var

Eki Görüntüle 378423

canım kişiden kişiye değişiyor...kimi kilo veriyor kimi alıyorr..
takma kafanaa..

Back
X