• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

meraba kızlar nasılsınız umarım herkes cok ıyıdır bende ıyı gıbıyım bugun kanamam oldu cok az baya canım sıkıldı gene daha oncede yasadım kanama durumunu doktorum agrısız olursa korkma dedı ama genede endıse ettım sımdı kalkıp bı daha doktora gıtmek ıstemıyordum dun gıtmıstım hıc bırsey yoktu ama boyle kafayıı takarsam kesın kalkar gıderım sıze sey soracagım acaba saglık ocagına gıdıp orda kalp atıslarına baktırsam mı

bencede gıdım ben yarın
için rahat edecekse bence druna git hem drunda dinlersin kalp atışlarını ben sağlık ocağı yerine drumu tercih ederdim...çok geçmiş olsun

sagol canım evet gıdecegım ama aradım gerek yok dedı normal bu dedı ben kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum onun ıcın agrı olmadıgı surece korkma dıyorlar

meraba kızlar nasılsınız umarım herkes cok ıyıdır bende ıyı gıbıyım bugun kanamam oldu cok az baya canım sıkıldı gene daha oncede yasadım kanama durumunu doktorum agrısız olursa korkma dedı ama genede endıse ettım sımdı kalkıp bı daha doktora gıtmek ıstemıyordum dun gıtmıstım hıc bırsey yoktu ama boyle kafayıı takarsam kesın kalkar gıderım sıze sey soracagım acaba saglık ocagına gıdıp orda kalp atıslarına baktırsam mı

canım dinlen sadece lavaboya kalk..
yatarsan azalır merak etme..
progestan hapı yada iğnesi kullanıyorsun değil mi??

Kızlar mutlaka çatlak kremi kullanın eltim diyor kocam bana sanki yaşl göbeği var sende ama nasıl çatlak simsiyah damarlar cok kotu goruntuu... Yan komsumuda gordum 8 aylık ay cok kotu goruntu bu tırsıntıları yasadktan sonra hemen arastırmaya gectım alpin premama kremini aldım yumusacık yapyo ayrca bebek yapı zeytınyağ karısık kullanıyorum inşallah olmaz bu arada kremi 65 aldım

mutlaka krem kullanalım tamam da çatlayacaksa çatlayacak...yapacak bişey yok.. kullanmak gerek tabi...yani ben de kullanacağım,badem yağı bebek yağı nemlendirmek adına,bir de ebru şallı kayısı yağı dedi.. ama dediğim gibi bu uğurda çok para döken en iyi kremleri kullanan iki arkadaşım var hem de öğrendikleri günden itibaren...ikisi de çatlak patlak yusyuvarlak oldular.. bir de kremin k sini sürmeyen arkadaşımda tek çatlak olmadı...yani nasipp.... derinin elastikiyetine bağlı...bir de genetiğe....şunu eklemek isterim hani şunu kullandım hiç çatlağım olmadı diyenler var ya,belki de kullanmasalardı da olmayacaktı.. tabi ki tedbirimizi alacağız....içimiz rahat etsin...

mutlaka krem kullanalım tamam da çatlayacaksa çatlayacak...yapacak bişey yok.. kullanmak gerek tabi...yani ben de kullanacağım,badem yağı bebek yağı nemlendirmek adına,bir de ebru şallı kayısı yağı dedi.. ama dediğim gibi bu uğurda çok para döken en iyi kremleri kullanan iki arkadaşım var hem de öğrendikleri günden itibaren...ikisi de çatlak patlak yusyuvarlak oldular.. bir de kremin k sini sürmeyen arkadaşımda tek çatlak olmadı...yani nasipp.... derinin elastikiyetine bağlı...bir de genetiğe....şunu eklemek isterim hani şunu kullandım hiç çatlağım olmadı diyenler var ya,belki de kullanmasalardı da olmayacaktı.. tabi ki tedbirimizi alacağız....içimiz rahat etsin...

evett bende pek du$unmuyodum ama birkac gundur karnim ka$iniyor nedenini bilmiyorm ama insan ister istemez korkuyor

evett bende pek du$unmuyodum ama birkac gundur karnim ka$iniyor nedenini bilmiyorm ama insan ister istemez korkuyor

canım kaşıntı da normal,bende daha başlamadı,sakın parmaklarınla kaşıma..avuç içinle ovalaya ovalaya gider kaşıntını...

zaten çatlak olacaksa oluyormuş o yüzden kremler sadece daha fazla çatlak olmasını önlemek içinmiş

bencede kişinin derisine göre değişir benim eskiden de baldırlarımda vardı çatlaklar hala daha var öyle rengi yok pek belli olmuyolar ama görüyorum ben o da sık sık kilo alıp vermekten olmuştu

evet cnm zor ama bekle biraz gecer simdi INSALLAH:34:

aman aman iyi olun kizlar siz iyi oldukca bende iyim burda :16:

Bebek resimlerine bakip tatli bebislerle unutmaya calisiyorum bulantimi:49:O kadar sirin resimler var ki yaaa,kucucuk dudaklar,masmavi gozler,hadi diyorum kizim coyote dayan boyle bisey icin deger!

Bebek resimlerine bakip tatli bebislerle unutmaya calisiyorum bulantimi:49:O kadar sirin resimler var ki yaaa,kucucuk dudaklar,masmavi gozler,hadi diyorum kizim coyote dayan boyle bisey icin deger!

kesinlikle e$imde cok bakiyor resimlere hemen geciyorum arkasina beraber bakioz

kesinlikle e$imde cok bakiyor resimlere hemen geciyorum arkasina beraber bakioz

Bir tane Pembe ustu cicekli bere ve hirka girmis bir kiz bebe var,oyle tatli kiiii,bebek yazip google resimlerde aratinca cikiyo,favorim o.bir de lila bereli kiz var Allahimmm nasil biseyler...sizde bakin onlara,gercekten yersiniz..:16:

Back
X