Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz,, keyifler nasil? sayfalar yine cogalmis yetisemedim hepsine. kontrolleri iyi gecen arkadaslar tebrik ederim darisi kontrole gidicek annelerin basina insallahkizlar bise sorcam benim bacagimda kucuk kirmizi iz cikti cimdiklenmis gibi, dedim acaba epilasyon aletinemi kaptirdim, ama bi kac gun sonra farkettim göbegimin ustunde de cikmis yine ufak kirmizi sIkIsmIs gibi cimdik atilmis gibi. acaba neden olduki? bayadir var gecmedi. bisey alerjimi yapti ki bilmiyorum.
arkadaslar bulantilarinizdan sikayet ediyorsunuz, ben ise keske benimde midem bulansada hamile oldugumu anlasam diyorum. nedenmi?? gecen yil 38 haftalik kizimi kaybettim... simdi tekrar hamileyim ama ne bulanti ne bisey hamile olduguma bile inanamiyorum. acaba hamile degilmiyim, kalbi atiyormu heran kaybetme korkusu icindeyim... rabbim bütün annelerin bebeklerini saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.
başın sağolsun, söyleyecek bir şey yok, Allah ondan aldığı ömrü yeni bebişine eklesin, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah! Acını tazelemek gibi olmasın ama bebeği kaybetme sebebini öğrenebilir miyim?
sagol canim. kordonunda dügüm vardi. ultrasondada görünmemisti..
arkadaslar bulantilarinizdan sikayet ediyorsunuz, ben ise keske benimde midem bulansada hamile oldugumu anlasam diyorum. nedenmi?? gecen yil 38 haftalik kizimi kaybettim... simdi tekrar hamileyim ama ne bulanti ne bisey hamile olduguma bile inanamiyorum. acaba hamile degilmiyim, kalbi atiyormu heran kaybetme korkusu icindeyim... rabbim bütün annelerin bebeklerini saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.
canım benim allahım bu bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin inşşallahhh
Zaten artık pantalonlarım olmamaya başladı beli sıkıyor. Tayt aldım bi tane evde eşofmanlayım zaten elbisede rahat oluyor eşim ısrarla gazdır o diyor benim moralimi bozuyor![]()
Kızlar sanırım 3. gebeliğim olduğundan bildiğin kocaman bir göbeğim var, 5-6 aylık gibi geziniyorum, 51kg ile başladım 57kg.yim boy 1,58m. Yuvarlanıp gidiyorum resmenAkşam akşam neşe olsun diye paylaşayım, kilo aldım diyen varsa içinizde moral bulsun. 12+4üm ve bu sabah saatlerinde çektim.
Eki Görüntüle 378680 Eki Görüntüle 378681
benimde öyle canim hic bir belirtim yok bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum. tek belirti gece 3 kere tuvalete kalkmam. bende ayni korkular icindeyim, Rabbim insallah bizi icimizdeki korku ve kötu dusuncelerden arindirir. kötu dusunmeyelim ama insan ister istemez dusunuyor ama bebislerimizde Allaha emanetamin canim insallah hayirla kucaklarimiza aliriz meleklerimizi.[/QUOTE
insallah canim allah yardimcimiz olsun. anne karni en güvenli yer derler ama öyle olmadigini anladim dedigin gibi bebeklerimiz allaha emanet. hayirlisiyla saglicakla gelsinler...
aynısındann bendede çıktı canım tam 8 tanee..doktoruma sordum hamilelikte normal 3. ay bittikten sonra geçmeye başlamazsa dermatoloğa gösteririz dedi ama geçmeye başladı kırmızılıklar ve kaşıntı gittii merak etme ama genede sor doktorunaa![]()
o koltuğun önündeki klozet mi ben mi anlayamadım ne olduğunu acaba:44::44::44::44::44::44:
hahahaaa! evet canım klozet şeklinde lazımlık o gördüğün! 2,5 yaşındaki fıstığıma tuvalet eğitimine başlayacağız ama niyeti yok gibi, klozetine hiç çiş yapmadığı gibi oyuncaklarını içine doldurup şahsi kasası olarak kullanmayı tercih ediyor, o yüzden salonda baş köşede![]()
canım dinlen sadece lavaboya kalk..
yatarsan azalır merak etme..
progestan hapı yada iğnesi kullanıyorsun değil mi??