• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Gunaydin gobisli gobissiz gazli gazsiz butun annislere kocaman opucukler:16:
Benim gecem de kotu gecti,kustum surekli bulantimvardi zofer almak zorunda kaldim:(
Su an daha iyiyim.gobegi cikan arkidislerim ay masallah o kadar tatli gozukuyorsunuz ki:nazar:Sizler adina cok sevindim vallahi.vucudunda kirmizilik cikan arkadasim benim yuzumde 2 tane cikti ama kasinmiyor bugun kontrolum var zaten dr.a soracagim nedir bu diye.dudak kenarimda.

boşver canım sen eşini:35::35::35::35::35::35::35::35::35::35:o kadar gazmı olur hiççççç tüpmüyüz bizzzz

sabah sabah ne güldüm bu cevaba :9: :9: :9: Allah iyiliğini versin

ne güzel göbüşler olmuş ya ben de niye öyle değil, hamile pantolonu bile alamadım hala aynı pantolonlar :19:

sabah sabah ne güldüm bu cevaba :9: :9: :9: Allah iyiliğini versin

ne güzel göbüşler olmuş ya ben de niye öyle değil, hamile pantolonu bile alamadım hala aynı pantolonlar :19:

yalnız değilsin tatlım üzülme :) ben de henuz almadım esofmanlarla idare ediyorum. 4. aya girdiğimde almayı düsünüyorum ama belli de olmaz. her yere aynı esofmanla gidiyorum. sıkıldım artık ondan da :)

yalnız değilsin tatlım üzülme :) ben de henuz almadım esofmanlarla idare ediyorum. 4. aya girdiğimde almayı düsünüyorum ama belli de olmaz. her yere aynı esofmanla gidiyorum. sıkıldım artık ondan da :)

Bende almadim hic birsey....
Esofman cok rahat oluyor bir de tayt giyiyorum surekli,uniforma yaptim bu ikisini. zaten hamile kaldigimdan beri makyaj yapmiyorum icimden gelmiyor,zaten iyi degilmis pek makyaj yapmak,sonucta kimyasal.yani magara adami oldum galiba ben:37:

Bende almadim hic birsey....
Esofman cok rahat oluyor bir de tayt giyiyorum surekli,uniforma yaptim bu ikisini. zaten hamile kaldigimdan beri makyaj yapmiyorum icimden gelmiyor,zaten iyi degilmis pek makyaj yapmak,sonucta kimyasal.yani magara adami oldum galiba ben:37:

:) taytı göbüşün üstüne cekiyorum esofman da kasıklarımda kalıyor yukarı alamıyorum yoksa isyan bayraklarım baslıyo fena... özenmiyor değilim bakalım belki nisan sonuna doğru alırım birşeyler... LCWde bir elbise bir tunik gördüm bayıldımmmmmmmm hatta fotolarını ekleyeyim. eşime de söyledim bunları kesinlikle istiyorum diye :)

$M_20112-1K8050Z8-760_A.webp $M_20121-2Y5636Z8-811_A.webp $M_20121-2Y5617Z8-G99_C.webp $M_20121-2Y5607Z8-K58_A.webp

Gunaydınlar kızlarrr akşam cinsiyet için gittim göstermedi:)
çok tembel benim kuzum yaa hiç oynamıyo yan gelmiş yatıo hep :1:
bide kafası soldaymış sağa geçmiş:)
3 hafta sonra 4 lü testte görünür umarım

Son düzenleme:
Gunaydınlar kızlarrr akşam cinsiyet için gittim göstermedi:)
çok tembel benim kuzum yaa hiç oynamıyo yan gelmiş yatıo hep :1:
bide kafası soldaymış sağa geçmiş:)
3 hafta sonra 4 lü testte görünür umarım

ultrasona girmeden önce cikolata yiyin derler :) ki bebiş hareketli kıpır kıpır olsun :) sıradaki randevumuzda denicem bakalım cidden öyle mi :D

şekerlik yenimi gelmiş bunlar cnm yoktu çünkü...
benimde siyah hoşuma gitti..

yaklasık bir aydır falan netten takip ediyorum vardı bunlar mağazalarda henuz bakmadım tatlım. fiyatları da uygun geldi hani henuz carsıya cıkmadım ama bunlara ba-yıl-dım :D

Kizlar peki randevudan ne kadar once yemek lazim cikolatayi?yiyince hemen mi oynuyor bunlar yoksa kana karismasi mi lazim bi kac saat once mi yemeliyim?bu cok onemli,ona gore yiycem,lutfen bilenler soylesiiiinnn...

Kizlar peki randevudan ne kadar once yemek lazim cikolatayi?yiyince hemen mi oynuyor bunlar yoksa kana karismasi mi lazim bi kac saat once mi yemeliyim?bu cok onemli,ona gore yiycem,lutfen bilenler soylesiiiinnn...

bence en fazla 1 saat önce yemen yeterli olur diye düsünüyorum ben bi yarım saat öncesinde denicem :) henuz denemedim tatlım

sagol canim. Kordonunda dügüm vardi. Ultrasondada görünmemisti..

canım benim rabbim sabrını versin bu bebeğine sağlık sıhat nasip etsin hiç korkma benimde hiç belirtim yokdu çok şükür ve her dr a sorduğumda midem bulanmıyo yok şu olmuyo diye bana kızıyo stres yapma sen kalbini ferah tut herşey yoluna girer allahın izniyle

Ne güzel eşofmanlarla rahat rahat oturun bakalım evlerde. Ben çalıştığım için uygun elbiseler bulmak zorundayım. Çok zor olacak ama bakalım. Hafta sonları eşofmanla o rahatlığı ben de yaşayabiliyorum şükür.:46:

Ne güzel eşofmanlarla rahat rahat oturun bakalım evlerde. Ben çalıştığım için uygun elbiseler bulmak zorundayım. Çok zor olacak ama bakalım. Hafta sonları eşofmanla o rahatlığı ben de yaşayabiliyorum şükür.:46:

canım benim:) inan evde rahat ama ewde sokakta dr.da her yerde o eşofman giyilince bıkıyorsun yani hani sürekli işe giderken giymek zorunda olduğun klasik kesim pantolonlar gibi bir şey :D

günaydınnnnnnnn hayırlı cumalar:8::8::8::8::8::8::8:

gazman hamişlerrrrrrrrrr siziii nasılsınızzzz bugün:9::9::9: bende de gazmı var yoksa sancımı anlayamadım bi ağrım var ama kasıklarımda hafif hafif offff offff şu 14 haftamızı doldursak bir rahatlıcam sormayın tabi hepimiz rahatlıcaz:31:

bu arada bir arkadaş 11 haftadan sonra bulantıyı sormuş canım benim azaldı gibi 1 haftadır filan çıkarmıyorum çok şükür arada geliyr 2-3 dakka şürüp gidiyor:34::34: oda önemli değil zaten o kadarcık:34:

ay masallah guzel annısler o gobuslere bayıldım valla ne guzelde duruyor yaww.benmde cıktı haftasonu esıme cektırıp bende koyucam...
bu aksam randevumuz var ve ben cok heyecanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyor,bır an once aksam olsada gıtsek dıye bakıyorum valla ya..
ınsallah doktor amcamız bıze guzel seyler soylerde mutlu oluruz...

Back
X