• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ultrasona girmeden önce cikolata yiyin derler :) ki bebiş hareketli kıpır kıpır olsun :) sıradaki randevumuzda denicem bakalım cidden öyle mi :d

kız varya ben aldım koydum çantama çikolatayı dedim geçmeden yarım saat önce yerim sen unut onu yemeyi dr un yanında aaa ben çikolata yemeyi unuttum dr bi gülmeye başladı rezil oldum :)

günaydınnnnnnnn hayırlı cumalar:8::8::8::8::8::8::8:

gazman hamişlerrrrrrrrrr siziii nasılsınızzzz bugün:9::9::9: bende de gazmı var yoksa sancımı anlayamadım bi ağrım var ama kasıklarımda hafif hafif offff offff şu 14 haftamızı doldursak bir rahatlıcam sormayın tabi hepimiz rahatlıcaz:31:

bu arada bir arkadaş 11 haftadan sonra bulantıyı sormuş canım benim azaldı gibi 1 haftadır filan çıkarmıyorum çok şükür arada geliyr 2-3 dakka şürüp gidiyor:34::34: oda önemli değil zaten o kadarcık:34:

sorma o gaz sancıları delirticek beni artık :)

bulantılar için eşimle beraber tedirgin olmamızın sebebi ilk gebeliğimde 10. haftadan sonra bulantılarım birden kesilmişti ve bebeğin karnımda öldüğünü öğrenmiştik. bu yuzden bu haftalarda o kadar tedirginim ki :( hatta 11 nisanda randevum var diğer devlet hastanesindeki randevumu 13+4teyken düsünüyordum acaba erkene mi alsam diye aklımdan geçirmiyor da değilim cok tedirginim :( 11 nisandaki özel hastanede bu arada. iki dr.a gitmek istedim bu sefer. tedbiri elden bırakmamak için...

ay masallah guzel annısler o gobuslere bayıldım valla ne guzelde duruyor yaww.benmde cıktı haftasonu esıme cektırıp bende koyucam...
bu aksam randevumuz var ve ben cok heyecanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyor,bır an once aksam olsada gıtsek dıye bakıyorum valla ya..
ınsallah doktor amcamız bıze guzel seyler soylerde mutlu oluruz...

canım kaç gündür seni arıyor gözlerim yoksunnnnnnnn:5::5::5:
2'li test konusunda ne düşünüyorsun onu merak ediyordum
ikizlerde olmuyormuş sanırım doktorunla böyle bir konuda görüştünmü???

kız varya ben aldım koydum çantama çikolatayı dedim geçmeden yarım saat önce yerim sen unut onu yemeyi dr un yanında aaa ben çikolata yemeyi unuttum dr bi gülmeye başladı rezil oldum :)

Allah iyiliğini versin emi tatlım sabah sabah iyi güldürdün vallama :DDDD

canlarım ben can sıkıntısı :D bebek doğduğunda hani ikramlık cikolata vs verilir ya çikolata konusu geçince o ikramlıklara bakmaya basladım netten. hazır bol vaktim varken onu da aradan cıkartayım dedim :D siz de bakıyor musunuz arada ?

sorma o gaz sancıları delirticek beni artık :)

bulantılar için eşimle beraber tedirgin olmamızın sebebi ilk gebeliğimde 10. haftadan sonra bulantılarım birden kesilmişti ve bebeğin karnımda öldüğünü öğrenmiştik. bu yuzden bu haftalarda o kadar tedirginim ki :( hatta 11 nisanda randevum var diğer devlet hastanesindeki randevumu 13+4teyken düsünüyordum acaba erkene mi alsam diye aklımdan geçirmiyor da değilim cok tedirginim :( 11 nisandaki özel hastanede bu arada. iki dr.a gitmek istedim bu sefer. tedbiri elden bırakmamak için...

öyle şeyleri takma canım kafana üzülme sen bişey olmaz allahın izniyle:16::16::16:
bak nasılda sağlıklı büyüyecek miniğin sen rahat ol :34::34::34::34:

Allah iyiliğini versin emi tatlım sabah sabah iyi güldürdün vallama :DDDD

canlarım ben can sıkıntısı :D bebek doğduğunda hani ikramlık cikolata vs verilir ya çikolata konusu geçince o ikramlıklara bakmaya basladım netten. hazır bol vaktim varken onu da aradan cıkartayım dedim :D siz de bakıyor musunuz arada ?

ben allah kısmet ederse inşallahh çikolatamı kendim hazırlamayı düşünüyorum:16::16::16::16::16:ama bakmadım tabiki daha çokkkkkk erken:40:

ben allah kısmet ederse inşallahh çikolatamı kendim hazırlamayı düşünüyorum:16::16::16::16::16:ama bakmadım tabiki daha çokkkkkk erken:40:

can sıkıntısı bakınıyorum ben de öyle... kendin nasıl hazırlayacaksın ? nette örnek bulabildin mi hiç ? ya da ne diye arattırmam lazım kendim hazırlamak istersem ?

Benim bebeğim demekki bi tek tembel değil sizinnkilerde oynamıyor çok dimi:)
doktor zorla oynatıyo oda zıplıyo:1:

laracım ben bı ara devlet hastanesıne gıtmıstım oradakı doktor bana ıkılı test yaptır demıstı ama kendı doktorum daha bısey demedı bugun kontrole gıdıcem sorucambakalım benımkı ne dıcek bende onu merak edıyorum.
acıkcası devlettekı doktorada guvvenemedım resmen bastan savma bırıydı.ama bılıyorsun bende rahım agzı dıkıldı ya onu sormak ıcın gıtmıstım o acıklık varsa yaptır dedı bak sende ıkızsın kesınlıkle 13-14 uncu haftalarda rahım agzını olctur bızde ıkız oldugu ıcın yetmeye bılıyor haberın olsun benm doktorum lekelenmede dedı yaptırmadım sonra kanamam geldı acılmıs dedı normalde kanamadan sonra her doktor o ıslemı yapmaz sureklı ıstırahat verır hamılelık boyunca.bızımkı hafıf acıldıgı ıcın oldu hemen.
o yuzden bugun cok meraktayım acaba bı sorun var mı dıye 10 gunde omrumden omur gıttı aksamı zor edıcem..ben sana bugun soylerım ıkılı test ıcın kendı doktorumun dedıgını

can sıkıntısı bakınıyorum ben de öyle... kendin nasıl hazırlayacaksın ? nette örnek bulabildin mi hiç ? ya da ne diye arattırmam lazım kendim hazırlamak istersem ?

ben önceden çok bakardım öyle şeylere:16::16::16:hamile kalırsam şunu yapacam bunu yapacam çok hayal kurardım:16::16::16:çok şükür şimdi hamileyim ama çok erken olduğunu düşünüp korkumdan bakamıyorum bile şimdi:31::31::31::31:

inşallahhhh hamileliğimin son 3 ayında hem izinede çıkmış olucam o zaman yaparım her şeyini kuzularımın:16::16::16::16::16:

bu tür malzemeler satan yerlerden alıyorsun malzemesini netten bulabilirsin her şeyini ayrı ayrı alıp kendin yapıyorsun canım:34::34:

istersen hazırda alabilirsin ama ben içimden geliyor seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı kendim yapmak istiyorum o yüzden ayrıca daha ucuza gelir diye

Günaydın Ekim ayının güzel annişleri ve bebişleriiii =)))) bulantım dün ara vermiştiki akşam şiddetli bi şekilde basladı ve gece artcılarla devam etti sabah ta zaten işe gelirken adım attıkca kusasım geldi ay bide yolda sigara içenler yokmu deli oluyorum yürüyolar ellerinde sigara bende arkalarında yürüyünce koku direk bana geliyo ögür ögür midem çatlicak nerdeyse

laracım ben bı ara devlet hastanesıne gıtmıstım oradakı doktor bana ıkılı test yaptır demıstı ama kendı doktorum daha bısey demedı bugun kontrole gıdıcem sorucambakalım benımkı ne dıcek bende onu merak edıyorum.
acıkcası devlettekı doktorada guvvenemedım resmen bastan savma bırıydı.ama bılıyorsun bende rahım agzı dıkıldı ya onu sormak ıcın gıtmıstım o acıklık varsa yaptır dedı bak sende ıkızsın kesınlıkle 13-14 uncu haftalarda rahım agzını olctur bızde ıkız oldugu ıcın yetmeye bılıyor haberın olsun benm doktorum lekelenmede dedı yaptırmadım sonra kanamam geldı acılmıs dedı normalde kanamadan sonra her doktor o ıslemı yapmaz sureklı ıstırahat verır hamılelık boyunca.bızımkı hafıf acıldıgı ıcın oldu hemen.
o yuzden bugun cok meraktayım acaba bı sorun var mı dıye 10 gunde omrumden omur gıttı aksamı zor edıcem..ben sana bugun soylerım ıkılı test ıcın kendı doktorumun dedıgını

benim doktorum her muaynede rahim boyunu ölçüyor zaten iyi diyor:26::26::26:
bende devlet hastanesine dittim geçen hafta ordaki doktor yaptıralım dedi ayrıntılı ultrasona girilecek dedi:26: aynı senin gibi yani
kendi doktoruma daha haftaya cumartesi gidicem oda aptır derse pazartesi yaptırırım bende doktorum ne derse onu uygulucam canım cumartesiyi bekliyorum hayırlısıyla

akşam haberini bekliyorum:34:

bakalım cnmm benım hep dusuk tehlıkem oldugu ıcın baska seylere yonelıp sorularımı soramadım bır turlu bugun sorarım hemen sanada yazarım burada ne dedıyse cnm.ben doktoruma basta guvenemedım acaba para almak ıcınmı dedım devlete gıttım orda kapalıydı rahım agzı gerek yok demıslerdı ertesı gun acılmıs anlamadım bende bu hemen acılabılıcek bır seymı yoksa devlettekı olcen kısımı hata yaptı farkedemedı acaba.bıdada baska doktora falan gıtmıcem hepsı ayrı soyluyor kızdım bende sade kendı doktorum ne derse o.adam aksam evınden geldı yuzu asık artık neyını bolduysek ıslem bıttıkten sonra bıda ben ne dersem o dedı bana:)

kızlar..günaydın herkese..:16:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

Son düzenleme:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

cnm gecmıs olsun ben herhangı aksı bısey oldugunda aksamda olsa doktorumu arıyorum valla adam benı hastası olarak aldıgına ya pısman olucak yada kovacak ben bakmam sana dıcek.ara boyle sıkayetım var de bakalım ne dıcek 12 nısana kadar boyle bekleme

canım bende de vardı aynı ağrılar çok şükür geçti şimdi:26: adım atamıyordum topallıyordum resmen
pregestoron ilaç kullanıyorsan oda yapabiliyormuş
bide ağrıyan tarafına yatma bir süre o taraftanda kalkma ben biraz dikkat ettim geçti

HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESLER İYİDİR İNŞALLAHH

OOHH NE GÜZEL GÖBEK SHOWLAR YAPILMIŞ :nazar: :nazar: BENİMDE ÇIKTI NORMALDİR ÇIKMASI ARTIK BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOOO :nazar: :nazar:

DÜN AĞRIM VARDI KONTROLE GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM İÇİM RAHATLADI GELDİM :31: AMA 2 GÜNDÜR BACAKLARIMDA AĞRI VAR YANİ HİÇ TAKATİ YOK SANIRIM CALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN :31: DOKTORADA SORMADIM DAHA YENİ ÇIKTIĞINDAN HAFTAYA İKİLİ TESTİMİZ VAR BUNUDA SORUCAM UNUTMAZSAM :27:

kızlar hani hep bi arkadaşımdan bahsediyodum hamile o da aynı okuldayız.19+larda o..bebeğin kaymasını hissediyormuş o kadar güzel anlatıyordu ki bugün,zamanın hemen geçmesini istedim...böyle vıyk vıyk kayıyor diye...ahhhh ahhh... bir de doktor demiş ki işte bebeğin hıçkırıklarını bile hissedeceksin.. bütün gece hıçkırmış. her birini tek tek hissettim diyor,kimbilir ne güzeldir...

ben oglumda cok net hıssedıyodum uzun sure hıckırıyodu :1:

gunaydın kızlar
benımde mıdem bulandı sımdı zencefıllı nanleı seker aldım agzıma ıyı gelıyor

catlaklar ıcın benım derım cok ınce ve beyaz tenlıyım bekarken kılo almıstım ve baya catlamıstım göğüslerime kadar bunu bıldıgım ıcın hamılelıkte cok dıkkat ettım keısn catlar ma ben elımden gelenı yapayım dedım mustelanın kremını kullandım duzenlı olarak 3 aydan sonra göğüslerıme de sürüdm ve hıc catlamadım:nazar::21:keısnlıkle krem bende ıse yaradı bırde karnım cok buyuk deıldı bununda etkısı olmustur tabı nemlendırmek cok onemlı kızlar ıns bu seferde catlagım olmaz :18:

HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESLER İYİDİR İNŞALLAHH

OOHH NE GÜZEL GÖBEK SHOWLAR YAPILMIŞ :nazar: :nazar: BENİMDE ÇIKTI NORMALDİR ÇIKMASI ARTIK BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOOO :nazar: :nazar:

DÜN AĞRIM VARDI KONTROLE GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM İÇİM RAHATLADI GELDİM :31: AMA 2 GÜNDÜR BACAKLARIMDA AĞRI VAR YANİ HİÇ TAKATİ YOK SANIRIM CALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN :31: DOKTORADA SORMADIM DAHA YENİ ÇIKTIĞINDAN HAFTAYA İKİLİ TESTİMİZ VAR BUNUDA SORUCAM UNUTMAZSAM :27:

günaydın canımmmmm gözün aydın gördün dimek bebişi ağrın kasıklarındamıydı sevo benimde 2 gündür devamlı var ne dedi doktor ağrına

Back
X