• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Kızlar bugün 1000.ci sayfamızı deviricez inşallah amma hızlı ilerliyor sayfalar maaşallah valla :nazar::nazar::nazar:

canım seni cok iyi anlıyorum banyo yapmaktan nefret ediyorum eşim benimle dalga geçiyo kuduzmu oldun sudan korkma bişey yapmaz diye yeni evliyim ve hergün banyo yapıyodum ama bu aralar kaçıcak delik arıyorum hiç sevmiyorum suya girmeyi saclarımda cok uzun kurutuyorum yine de ertesi güne kadar nemli kalıyo.. bu arada zamanın geçmesi için en iyi ilaç çalışmak cok şükür çalısıyorum öyle de böylede zaman geçiyo ama evdeyken direk kendimi melankolige veriyorum uyuyorum bi bunalım havası bişeylerle ugras ki zaman geçsin

Ayy kiz sorma galiba kuduz olduk:52:
Saka bir yana evet iste ben senin evdeki halindeyim surekli.bugun kitapcidan kitaplar aliyim bari,okumalik:9:
Nasil degistim,kitap bile okumak istemiyorum,ilgimi cekmiyor ki ben normalde bir kitaba sarip bir gunde gozlerimi kanlandirmak pahasina bitirirdim.saclarimi ne emekle uzattim simdi kurutmaya usendigim icin kestirsem mi diyorum,halbuki oluyordum uzasin diye,kisacasi ben cok degistim,gercekten cok degistirdi hormonlar.
Al bak tipim boyle su an:37:

kızlar bişi sorucam sizde akıntı oluyor mu cok. benim özellikle bu sabahtan beridir inanılmaz bir beyaz akıntı basladı. gecen gün aile hekimine gitmiştim grip olduğum için. bana grip ilacı ve antibiotik verdi acaba bu akıntı antibiotiğin etkisi olabilir mi ? birazdan ebe hemşireye gidip sorucam. belkim bahaneyle bebişin kalp atışlarını da dinletirler :)

kızlar bişi sorucam sizde akıntı oluyor mu cok. benim özellikle bu sabahtan beridir inanılmaz bir beyaz akıntı basladı. gecen gün aile hekimine gitmiştim grip olduğum için. bana grip ilacı ve antibiotik verdi acaba bu akıntı antibiotiğin etkisi olabilir mi ? birazdan ebe hemşireye gidip sorucam. belkim bahaneyle bebişin kalp atışlarını da dinletirler :)

benim şu gibi beyaz akıntım oluyor ama crinone jelden sanırım benimkisi ara ara geri geliyor canım

Oluyor ama cok fazla siddette degil,sen sor onu bence bi de yavrunu dinle moral depola:34:

benim şu gibi beyaz akıntım oluyor ama crinone jelden sanırım benimkisi ara ara geri geliyor canım

korktum valla bugun gideyim diyorum eşime dedim durum bu. aile hekimine git ona göre dr randevusunu erkene alırız dedi bakalım ne çıkçak :(

Kızlar bugün 1000.ci sayfamızı deviricez inşallah amma hızlı ilerliyor sayfalar maaşallah valla :nazar::nazar::nazar:

masumiyet tesekkür etmek lazım sana böyle bi topigi kurdun eve gidiyorum aklıma bişey geliyo diyorumki foruma giriim de hemen kızlara sorimm muhakkak dogumdan sonrada bu topigin devamı olsunn

gebelikten kaynaklanabileceğini duymuştum, ama mantar vs. olabileceği gibi antibiyotik kaynaklı da olabilir gerçekten boşlamamak lazım, şimdi hep bebeklere odaklandık kendimizi kaybetmeyelim, bizim sağlığımız onların sağlığı çünkü! Bir de rengine kokusuna kıvamına göre bile çok değişiyor işler, o yüzden sakın ha sakın es geçmeyin valla!

gebelikten kaynaklanabileceğini duymuştum, ama mantar vs. olabileceği gibi antibiyotik kaynaklı da olabilir gerçekten boşlamamak lazım, şimdi hep bebeklere odaklandık kendimizi kaybetmeyelim, bizim sağlığımız onların sağlığı çünkü! Bir de rengine kokusuna kıvamına göre bile çok değişiyor işler, o yüzden sakın ha sakın es geçmeyin valla!

Senin beben dugme burun olcak iste,yetisemedim:4:

Ayy kiz sorma galiba kuduz olduk:52:
Saka bir yana evet iste ben senin evdeki halindeyim surekli.bugun kitapcidan kitaplar aliyim bari,okumalik:9:
Nasil degistim,kitap bile okumak istemiyorum,ilgimi cekmiyor ki ben normalde bir kitaba sarip bir gunde gozlerimi kanlandirmak pahasina bitirirdim.saclarimi ne emekle uzattim simdi kurutmaya usendigim icin kestirsem mi diyorum,halbuki oluyordum uzasin diye,kisacasi ben cok degistim,gercekten cok degistirdi hormonlar.
Al bak tipim boyle su an:37:

evet evet aynı ben gibisin ben eve gidince süslenirdim püslenirdim kokularıda sıkardımm dogru eşimin yanına şimdi kacıcak delik arıyorum o odaya gelmeden uyumus numarası cokta sıkılırsam ya midem bulanıyo ya annemi özledim ayakları yutmuyo tabi ama yutmus gibi yapıyo =)))

midemiz bulanıyo diye yemek yemiyince busefer aclıktan bulanıyo ikinci kere en azından leblebi muz fln yemek lazım.. merak etme canım suana kadar bana da hiç test yapmadılar 12. haftamı doldurmama ragmen 1.5 hafta sonra gidicem doktora ikili testi fln da ozaman yaptırıcam

Ben de aç kalınca kötü oluyorum. Hafiften bulanmaya başlıyor, bir kivi yediğimde geçiyor şükür. Haftaya ben de isteyeceğim inşallah. Allah'a emanetiz.

10.dkya cıkcam bakalım gelince sonuclarını yazarım zaten buraya. hayırlısı olsun bakalım...

git canım sağlık ocağına için rahatlasınnnn:8::8::8:orda kalbini dinleyebiliyormusun yaaaa:26::26::26:

TR'deki aile hekimliklerine gittiğin zaman ultrason görüntüsü olmasa da kalp atışlarını dinleyebiliyorsun tatlım :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:tebrikler fındık burunlu bir bebicik doğuracaksın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Oldu mu Bininci oldum mu:27:

yoh canım olamadın bizim bebeler allaha kalmış :24::24::24::24::24:

şaka tabiki hepimizin bebişleri dünya güzeli olsun inşallahhhh başta hayırlı ve sağlıklı:16::16::16:

Bende de hep oluyor. Hamileliğimin başından beri üstelik. İnternetten baktım beyaz olduğu müddetçe sorun yok yazıyordu. O yüzden çok umursamamıştım. Ama sen yine de bir doktoruna danış.

Back
X