• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Bende de hep oluyor. Hamileliğimin başından beri üstelik. İnternetten baktım beyaz olduğu müddetçe sorun yok yazıyordu. O yüzden çok umursamamıştım. Ama sen yine de bir doktoruna danış.

rengi beyaz ama birden yoğun olunca tedirgin oldum işte :( hani ilaç kullanıyor olmasam dicem ki tamamıyla hamişlikten ama antibiotik kullandığımdan korktum işte :( neyse canlar ben kaçar gelince yazarım bakalım dr ne dicek...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:tebrikler fındık burunlu bir bebicik doğuracaksın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yoh canım olamadın bizim bebeler allaha kalmış :24::24::24::24::24:

şaka tabiki hepimizin bebişleri dünya güzeli olsun inşallahhhh başta hayırlı ve sağlıklı:16::16::16:

Zaten hayatimda hicbir yarismayi kazanamadim,herhangi bir cekiliste bir ketıl bile cikmadi bana,bak kucuk emrah moduna girdim:9:

kızlar bu arada benim doktorum ikili testte gerek görmedi direkt üçlü test yaparız dedi ilk gebeliğimde de takibimi aynı doktor yaptığı için kendisine çok güveniyorum sizlere de belgi vermek istedim sonuçta doktorların görüşleri bizim eksik bilgilerimizden daha doğru :))

Eki Görüntüle 379018

Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü :52:
Fiyatı da 200 tl

Ba-yıl-dım!!! Şehzade yatağı olmuş bu! Kızlarınki de pembe kurdelelidir herhalde:) Ben kıyafet dışında yeni birşey almıyacağım ama içim gidiyor böyle görünce de:) Kızımın park yatağı ve arabası ana kucağı hep unisex renklerde o yüzden yeniye gerek kalmadı.

masumiyet tesekkür etmek lazım sana böyle bi topigi kurdun eve gidiyorum aklıma bişey geliyo diyorumki foruma giriim de hemen kızlara sorimm muhakkak dogumdan sonrada bu topigin devamı olsunn

Çok tşk ederim canım valla çok büyük bir hevesle açmıştım bu sayfayı çok azda sıkıntılar yaşadım açarken ama iyi ki de burası var bende her gün girmeden edemiyorum. Bazen yazmasamda sohbetlerinizi okumak heyecanlarınıza bazen de üzüntülerinize ortak oluyorum. Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Ve okudukçada Allahıma şükrediyorum iyi ki beni bu sohbetlerden ayrı tutmadın bana da arkadaşlarım gibi gebelik heyecanını yaşattığın için çok tşk ederim diyorum. Ve diğer topiklerde hamile kalmaya çalıştığım dönemlerdeki hamile kalmaya çalışan arkadaşlarıma da mutlaka dua ediyorum. İnşallah Rabbim onlara da bu mutluluğu yaşatacak :16::16::16:

Ba-yıl-dım!!! Şehzade yatağı olmuş bu! Kızlarınki de pembe kurdelelidir herhalde:) Ben kıyafet dışında yeni birşey almıyacağım ama içim gidiyor böyle görünce de:) Kızımın park yatağı ve arabası ana kucağı hep unisex renklerde o yüzden yeniye gerek kalmadı.

Canımcım sen ikinciyi doğurucan tabi bazı şeylerin hazır olması çok doğal :34: Biz herşeyi sıfırdan alacağız masraf çok valla :ssz::ssz::ssz:

Bu yatağın başka renkleri de varmış kırmızı beyaz pembe beyazlı falan

çok güzelmiş bana lazım aslında iyi ki paylaştın cinsiyetleri belli olsada alışveriş yapsak

nurhan bebeklerimizin beklenen doğum tarihleri aynıymış

Tahmini doğum tarihi 26 Ekim denildi ama büyük ihtimalle farklı bir gün olucak bendeki doğum. Tabi Allah bir aksilik vermez ve sağ salim o günlere varırsak :))
Benim doğum sezeran yapılır o yüzden biraz öne alınabilir. İlerleyen günlerde nasılsa görürüz ne olur ne biter :)

Tahmini doğum tarihi 26 Ekim denildi ama büyük ihtimalle farklı bir gün olucak bendeki doğum. Tabi Allah bir aksilik vermez ve sağ salim o günlere varırsak :))
Benim doğum sezeran yapılır o yüzden biraz öne alınabilir. İlerleyen günlerde nasılsa görürüz ne olur ne biter :)
benim de sezeryan olacak canım kısmetse ben 17 ekim istiyorum ama önce sağlık

Kızlar size çatlak için krem tarifi yazıyorum. Belki aranızda ilgilenenler vardır. Bende malzemelerimi aldım bugün hazırlayacam valla her gün göbeğim kaşınıyor. Zaten diğer topikten almıştım bu tarifi doğum yapan bir kız yazmıştı. 12. haftasından itibaren kullanmaya başlamış çatlağı olmamış. Doğal bir tarif olduğu için bende tercih ettim açıkçası.

1 Adet yoğun kıvamlı nivea tarzı krem
E vitamini ampulu ( 5 li ) olarak satılıyor
Eczaneden bir adet karışım kutusu kremi hazırlamak için

zeytinyağı, badem yağı, ceviz yağı, kakao yağı

Zeytinyağının hepsini diğer yağların yarısını ve E vitamini ampulunun hepsini nivea tarzı kremle karıştırıyorsunuz.

Göğüslerden diz kapaklarına kadar sürülmesi öneriliyor. 12. haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz...

Çatlaksız bir hamilelik dilerim :16::16::16:

Kızlar size çatlak için krem tarifi yazıyorum. Belki aranızda ilgilenenler vardır. Bende malzemelerimi aldım bugün hazırlayacam valla her gün göbeğim kaşınıyor. Zaten diğer topikten almıştım bu tarifi doğum yapan bir kız yazmıştı. 12. haftasından itibaren kullanmaya başlamış çatlağı olmamış. Doğal bir tarif olduğu için bende tercih ettim açıkçası.

Zeytinyağının hepsini diğer yağların yarısını ve E vitamini ampulunun hepsini nivea tarzı kremle karıştırıyorsunuz.

Göğüslerden diz kapaklarına kadar sürülmesi öneriliyor. 12. haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsiniz...

sağol canım paylaşım için bu krem bozulurmu yoksa buzdolabında falan mı saklanmalı

Kızlar hazır önerebileceğiniz bi krem varmı?
pahalı olmasın mümkünsede..
Bide ne zaman kullanmalıyız..ben üşenirim yaa sürekli sürmeyede kremlenmeyi sevmiyorum normaldede:)
sezeryan istyenler var ben gibi:)

Son düzenleme:
Zaten hayatimda hicbir yarismayi kazanamadim,herhangi bir cekiliste bir ketıl bile cikmadi bana,bak kucuk emrah moduna girdim:9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:çok güldüm yaaaaaa

bence güzel bir karışım gibi

kızlarrrrrrrrrrrrr ben uzun zamandır komilinin bebe yağını kullanıyorum her duştan sonra
içinde saf zeytinyağı varmış yüzüme bile sürüyorum her sabah evden çıkmadan benim cildim pul pul dökülürdü hep bunu kullanmaya başlayınca kesildi sanırım bu bana iyi geldi ama çatlaklar için yeterli olurmu bilmiyorum
:26::26::26::26::26:

kızlarrrrrrr benim randevum haftaya cumartesiydi ama yoğun olduklarından cumaya aldılr randevumuuuuuu:46::46::46::46:
kuzucuklarımı cuma günü görecem oleyyyyyy:8::8::8::8::8::8::8::8:

sağol canım paylaşım için bu krem bozulurmu yoksa buzdolabında falan mı saklanmalı

Serin bir yerde saklarsan bozulucağını sanmıyorum canım buzdolabında daha katılaşabilir krem ne bilim zeytinyağıda olucak yaa içinde o da dolaba girince katılaşıyor

Back
X