• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

anladım canım, ben hani belki sen 13de gitmeyi planladıysan diye söyledim.ama doktorun öyle söylediyse sorun olmaz inşallah.ben de 12 haftalık diye gittim 13 çıktık.biraz daha geç olsa kaçıracaktık ikili test zamanını..

her ihtimale karşı biriki gün daha önce gidiyim ben nolur nolmazz =))))

anladım canım, ben hani belki sen 13de gitmeyi planladıysan diye söyledim.ama doktorun öyle söylediyse sorun olmaz inşallah.ben de 12 haftalık diye gittim 13 çıktık.biraz daha geç olsa kaçıracaktık ikili test zamanını..

evet canım ben her ihtimale karşı biriki gün önceden gidicem randevuya nolur nolmas artıkk =))))

rapunzela, supremee, ozicinar, Masumiyet, seherozcan, felisimfelis, sevgul34, arcak81

maaşallah.... 1000 i de geçmiş topik. doğuma kadar 5 haneli rakamlara ulaşırız galiba:)))))

ben 12+1ken gittim, 13+0 çıktı ölçümlerde yani 6 gün önde görünüyor, ama bunu sorduğumda henüz düzeltmeye gerek yok dedi, yaklaşık 1 hafta sonra kemikler için tekrar gideceğim belki o zaman kesin tarih verir.

Anladım cnm. Çok teşekkürler. Göbüşünede özendim. Aramızdaki tecrübelilerdensin yani. Kızında gerçekten çok kocaman olmuş karnın. Şiştikçe zorda olur anacım aslında hareketler dimi ? Allah hepimize sağlık, sıhhat ve kolaylıklar versin inşallah.

ayy canım valla ne kadar büyükmüş karnın kızında gerçekten.şaşırdım...benim kuzenim ikizlere hamileyken böyleydi aynen.demekki iç karnın dar olması böyle bi durum oluyomuş.hep söylerlerdi de ben pek anlamazdım:26:

çocukların dehşetle bakışını görmek çok komik oluyor yalnız :1: yolda görenler hep ikiz ve erkek dediler bana da o zaman. Ben çok arzu etmiştim, Allah sana nasip etsin güzel sağlıklı ikizler. :nazar:

saçma bir polemiğe girmiş bulunduğumdan izninizle göbeğimin gaz olmadığını ispat için pelvik bölgeyi de kapsayan profilini ekliyorum, arzu edenler tatmin olacaklarsa doktorlarına da danışabilirler tabi. Benim ısrarım, göbeğin durumunu kadının fiziksel yapısının büyük ölçüde belirlediği konusundadır. Haaaa, bu kadın niye şişiyor bu kadar diyenlere de kızıma gebeliğimden kalan bir poz daha ekliyorum. Yüzüm, kolum, bacağımda 1gr şişme olmadı, popom dahi büyümedi o zaman, 17 kgyi da göbeğe almıştım, hani meşhur "erkek göbeği" denir ya o hesap. Allahtan ultrason var da şok yaşamadık:1:

Eki Görüntüle 379266 Eki Görüntüle 379267 :nazar::nazar::nazar:

maaşallah gerçekten. ne kadarda büyümüş hele ilk hamilelikte. zor olmuş olmalı:)
gülüyorum ama benimde benzer olacak galiba, benim bile şimdiden bariz çıktı göbeğim,haftasonu mecburen kıyafet elacağım artık.

ben 12+1ken gittim, 13+0 çıktı ölçümlerde yani 6 gün önde görünüyor, ama bunu sorduğumda henüz düzeltmeye gerek yok dedi, yaklaşık 1 hafta sonra kemikler için tekrar gideceğim belki o zaman kesin tarih verir.

Bende 9 nisanda gidicem canım :34: Ali bey benim bebişinde kemiklerine daha iyi bakmak istedi biraz daha büyüsün dedi hem ikili test sonuçlarını konuşucaz. Canım yaa seni görmüşken sorayım hastanede yaptırdım bende 2 li testimi hastanenin internet sitesinden tahlil sonucumu gördüm negatif normal yazıyordu sadece sayısal bir değer yazmıyordu. Seninki de bu şekilde miydi?

Bu arada göbeğine hakikaten maaşallah :nazar: Demek ki sen doğuraana kadar epey kocaman göbekli bir hatun oluyorsun bakalım ben nasıl olucam :26:

GÜNAYDIN
BÖLE RÜYALAR GÖRÜCEZ ARADA BİR CANIM KORKU ENDİŞEMİZ VAR ÇÜNKÜ AMA KAFANA TAKMA BEBEĞİN SAĞLIKLI VE SENİNLE :49:
sağol canım :16::16::16: bilinç altı işte etkileniyorum
Eki Görüntüle 379018

Kızlar şöyle bir araştırayım dedim park yatakları bunu buldum ayy bayıldım valla ne süslü püslü :52:
Fiyatı da 200 tl
ayyy bayıldımm bende bundan istiyorummmmm çok güzelmiş yaaaaa:16::16:
Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorum :D ense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..

:nazar::nazar::nazar: gözün aydın canım maşallah size darısı bize olsun inşallah bende haftaya gidecem dr a :16::16:

maaşallah gerçekten. ne kadarda büyümüş hele ilk hamilelikte. zor olmuş olmalı:)
gülüyorum ama benimde benzer olacak galiba, benim bile şimdiden bariz çıktı göbeğim,haftasonu mecburen kıyafet elacağım artık.

ilk sayılır tabii, onun öncesinde 11 haftalık bir kaybım vardı ama hiç şişmemiştim o zaman. Yaa, bir de nacizane tansiye sıktırmayın şu göbekleri, daha pantalon için erken diyorsanız da eşortman altı geçirin bir tane. LCWaikikide çok da uyguna altlar vardı, gözüm kaldı yarın alıyorum ben de. Gebe pantalonlarım var zaten, onları da giyiyorum rahat etsin oğluşum, içerisi salon salomanje nasılsa :emir_bebek:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi haftasonları mümkünse bulantısız kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ......

kızlar..günaydın herkese..:16:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

ben de başladı o ağrılar hatta geçen gece uyku uyuyamadım sızladı sanki belim kalçam, oturarak çalışıyorum eziyet oluyor artık

leğen kemikleri falan genişlemeye başlıyomuş, ağrılar normal heralde artık

kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn:1::1::1::1::1:

ben daha böyle bir topikten haberdar bile olmamışım :17:

kızlar..günaydın herkese..:16:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

ben de başladı o ağrılar hatta geçen gece uyku uyuyamadım sızladı sanki belim kalçam, oturarak çalışıyorum eziyet oluyor artık

leğen kemikleri falan genişlemeye başlıyomuş, ağrılar normal heralde artık

kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn:1::1::1::1::1:

ben daha böyle bir topikten haberdar bile olmamışım :17:

Back
X