• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar..günaydın herkese..:16:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

ben de başladı o ağrılar hatta geçen gece uyku uyuyamadım sızladı sanki belim kalçam, oturarak çalışıyorum eziyet oluyor artık

leğen kemikleri falan genişlemeye başlıyomuş, ağrılar normal heralde artık

kızlarrrr göbüşş topikinee resim ekledimm hadi bakınnnn:1::1::1::1::1:

ben daha böyle bir topikten haberdar bile olmamışım :17:

saçma bir polemiğe girmiş bulunduğumdan izninizle göbeğimin gaz olmadığını ispat için pelvik bölgeyi de kapsayan profilini ekliyorum, arzu edenler tatmin olacaklarsa doktorlarına da danışabilirler tabi. Benim ısrarım, göbeğin durumunu kadının fiziksel yapısının büyük ölçüde belirlediği konusundadır. Haaaa, bu kadın niye şişiyor bu kadar diyenlere de kızıma gebeliğimden kalan bir poz daha ekliyorum. Yüzüm, kolum, bacağımda 1gr şişme olmadı, popom dahi büyümedi o zaman, 17 kgyi da göbeğe almıştım, hani meşhur "erkek göbeği" denir ya o hesap. Allahtan ultrason var da şok yaşamadık:1:
cevaplamak istemedim aslında ama lafın bana sanırım,ya da öyle hissettim,tatmin olmak için burada bulunmuyorum,artı her zaman için tecrübeli hamileler daha iyi bilirler tabi ki.. sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın..ben de baştan beri iç karın genişliğiyle ilgili birçok şey söyledim.. herkesin gebeliği,yapısı,belirtiileri farklı.. bu arada ben o arkadaşın göbeği için gerçek bebek göbeği demedim,bebek göbeği işte bu dedim,aşağıdan başlaması gereken,ama tabi ki artık 3.gebelik söz konusuysa olay değişebilir.. senden daha iyi bilemem senin karnını. hem de ne olursa olsun ister 1.ayda çıksın ister 9.ayda,tek bir gerçek var,o da içimizde bir can taşıdığımız...umarım ifade edebilmişimdir,zaten lafım da karnım şişiyor acaba bu bebek mi gaz mı diye merak edenlereydi...
Eki Görüntüle 379266 Eki Görüntüle 379267 :nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
rapunzela, supremee, ozicinar, Masumiyet, seherozcan, felisimfelis, sevgul34, arcak81

maaşallah.... 1000 i de geçmiş topik. doğuma kadar 5 haneli rakamlara ulaşırız galiba:)))))
bizde u çene varken:1::1::1::nazar:

saçma bir polemiğe girmiş bulunduğumdan izninizle göbeğimin gaz olmadığını ispat için pelvik bölgeyi de kapsayan profilini ekliyorum, arzu edenler tatmin olacaklarsa doktorlarına da danışabilirler tabi. Benim ısrarım, göbeğin durumunu kadının fiziksel yapısının büyük ölçüde belirlediği konusundadır. Haaaa, bu kadın niye şişiyor bu kadar diyenlere de kızıma gebeliğimden kalan bir poz daha ekliyorum. Yüzüm, kolum, bacağımda 1gr şişme olmadı, popom dahi büyümedi o zaman, 17 kgyi da göbeğe almıştım, hani meşhur "erkek göbeği" denir ya o hesap. Allahtan ultrason var da şok yaşamadık:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar: cevaplamak istemedim aslında ama lafın bana sanırım,ya da öyle hissettim,tatmin olmak için burada bulunmuyorum,artı her zaman için tecrübeli hamileler daha iyi bilirler tabi ki.. sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın..ben de baştan beri iç karın genişliğiyle ilgili birçok şey söyledim.. herkesin gebeliği,yapısı,belirtiileri farklı.. bu arada ben o arkadaşın göbeği için gerçek bebek göbeği demedim,bebek göbeği işte bu dedim,aşağıdan başlaması gereken,ama tabi ki artık 3.gebelik söz konusuysa olay değişebilir.. senden daha iyi bilemem senin karnını. hem de ne olursa olsun ister 1.ayda çıksın ister 9.ayda,tek bir gerçek var,o da içimizde bir can taşıdığımız...umarım ifade edebilmişimdir,zaten lafım da karnım şişiyor acaba bu bebek mi gaz mı diye merak edenlereydi...
rapunzela, supremee, ozicinar, Masumiyet, seherozcan, felisimfelis, sevgul34, arcak81

maaşallah.... 1000 i de geçmiş topik. doğuma kadar 5 haneli rakamlara ulaşırız galiba:)))))
bizde u çene varken:1::1::1::nazar:

sevincime ortak olan,tebrik eden,nazar boncukları takan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...Allah bu mutluluğumuzu daim etsin,nerede bunları yaşamak isteyen varsa hayırlısıyla onlara da yaşatsın..

Kızlar hazır önerebileceğiniz bi krem varmı?
pahalı olmasın mümkünsede..
Bide ne zaman kullanmalıyız..ben üşenirim yaa sürekli sürmeyede kremlenmeyi sevmiyorum normaldede:)
sezeryan istyenler var ben gibi:)

canim ben 3 dogum yaptim cok sükür hic catlak olmadi. her dustan sonra evinde hangi duskremi var yada vucut yagi varsa, hafif islak islak bütün vucuduna sürmeni tavsiye ederim..

sevincime ortak olan,tebrik eden,nazar boncukları takan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...Allah bu mutluluğumuzu daim etsin,nerede bunları yaşamak isteyen varsa hayırlısıyla onlara da yaşatsın..

aminn.. rabbim bütün isteyenlerede nasip etsin....

masallah kizlarr:nazar::nazar:

kızlarrrrrrr yardımmm kaşıntıdan ölüyorummm.göğüslerim haliyle büyüdü eski iç çamaşırlarıma zor giriyor yalnız göğsümün alt kısımları çok kaşınıyor hart hart parçalıcam nie oluyo bu kaşıntı neyle geçircem kaşıntıyııı.

ay kızlar inanmıyorum size ya nasıl çıktı bu göbüşler bende tık yok hiç sadece akşamları gazdan göbeğim şişiyr birazcık o kadar :) kg henüz bi değişikşikte olmamış..

Kızlar 2li test için bakılırken doktor benim resmen göbek deliğimin orada gezdirdi usg cihazını, bana biraz yukarıda gibi geldi bu, 13+0 çıktı haftam da hani çoook ileri falan da değil 6 gün ilerideydi sadece, sizde de bebeği göbek deliği hizasında mı gördü 2li taramada? zaten yine sivrildi gidiyor göbük. Benim geçen aykinde çamaşır hizasında görmüştü, 1 ayda epey yukarı çıkmış.

ay kızlar inanmıyorum size ya nasıl çıktı bu göbüşler bende tık yok hiç sadece akşamları gazdan göbeğim şişiyr birazcık o kadar :) kg henüz bi değişikşikte olmamış..

benim 10-15 Nisan civarı doğum yapacak kankam hamileliğin başından beri toplam 6,5kg aldı ve onu da bebeğe aldı, maaşallah bebişin doğum kilosu 3kg civarı bekleniyor, kız zaten rejim yapmadığı gibi şimdilerde de doktorun tavsiyesiyle bal pekmez girişmiş yiyor, söylemesi ayıp göbeklerimiz onunla aynı ama aramızda sadece 6 aycık var :49: Hiç endişelenme niye çıkmıyor diye, inşallah çatlağın da az olacak bu sayede. Benim hiç çatlağım yoktu kızıma hamileyken, hem de hiç, böyle gaza gelmişim her gün kremler falan sürmece, sonra bir doğurdum, benimki sezaryendi, doğumdan sonra hemen inmedi tabi göbek, şöyle 3-4 gün sonra aynaya bir baktım karşımda Türkiye haritası!!! Meğerse gerginlikten çatlak bile görünmemiş! Yalnız o iğrençlikte kalmıyor, cilt çabuk toparlıyor.Yani çatlak kaybolmuyor ama göze de batmıyor işte öyle birşey. Bir deeeeeeeee, bu çatlak işinde benim çoğu kadından duyduğum anneniz gebeyken çok çatladıysa siz de ne yaparsanız çatlıyormuşunuz. Kişisel tecrübe, maalesef katılıyorum!

Kızlar 2li test için bakılırken doktor benim resmen göbek deliğimin orada gezdirdi usg cihazını, bana biraz yukarıda gibi geldi bu, 13+0 çıktı haftam da hani çoook ileri falan da değil 6 gün ilerideydi sadece, sizde de bebeği göbek deliği hizasında mı gördü 2li taramada? zaten yine sivrildi gidiyor göbük. Benim geçen aykinde çamaşır hizasında görmüştü, 1 ayda epey yukarı çıkmış.

Bende iç çamaşırı hizasında baktı doktor hatta biraz daha indirmemi istedi epey aşağıdaydı bende usg ye göre 3 gün öndeyim ama daha yukarı çıkamamış bebeğim

benim 10-15 Nisan civarı doğum yapacak kankam hamileliğin başından beri toplam 6,5kg aldı ve onu da bebeğe aldı, maaşallah bebişin doğum kilosu 3kg civarı bekleniyor, kız zaten rejim yapmadığı gibi şimdilerde de doktorun tavsiyesiyle bal pekmez girişmiş yiyor, söylemesi ayıp göbeklerimiz onunla aynı ama aramızda sadece 6 aycık var :49: Hiç endişelenme niye çıkmıyor diye, inşallah çatlağın da az olacak bu sayede. Benim hiç çatlağım yoktu kızıma hamileyken, hem de hiç, böyle gaza gelmişim her gün kremler falan sürmece, sonra bir doğurdum, benimki sezaryendi, doğumdan sonra hemen inmedi tabi göbek, şöyle 3-4 gün sonra aynaya bir baktım karşımda Türkiye haritası!!! Meğerse gerginlikten çatlak bile görünmemiş! Yalnız o iğrençlikte kalmıyor, cilt çabuk toparlıyor.Yani çatlak kaybolmuyor ama göze de batmıyor işte öyle birşey. Bir deeeeeeeee, bu çatlak işinde benim çoğu kadından duyduğum anneniz gebeyken çok çatladıysa siz de ne yaparsanız çatlıyormuşunuz. Kişisel tecrübe, maalesef katılıyorum!

yok zaten karnımın çıkması çok mühim değil bebek iyi olsunda :) bu çatlaklar için bende çok kafa yoruyrdum eskiden ama başıma gelince hamilelik hiç umrumda olmadı elimden geldiğince dikkat edicem tabikide olursa da ne yapalım anneminde var çatlağı öyleyse benimde olacak demekki :)) evet onu duymuştum hamilelikte çatlamayıp doğumdan sonra çatlayan ..

Kızlar gazdan ölüyorum ne yesem gaz oluyo off yemesem midem bulanıyo napcagımı sasırdımmm:25:

bulantı için beyaz peynir üzerine az kekikli tost bana iyi geliyordu, elma ve muz da iyi geliyordu, bir de bol limonlu patates salatası, hem her zaman evde bulunan şeyler, hem de sağlıklı.

gaz için de en iyi çözüm yürüyüş, havalar da güzelleşti, olmadı evin içinde gezin bol bol, benim kızın peşinde koşmaktan gaz maz bilemedim valla.

selam arkadslar karin bolgesindeki catlaklardan bahsetmissiniz.benm 3.gebeligim ve bu gune kadar hic catlak ve yirtigim olmadi.bu tamamen genetik bir olay.bir saglikci olarakta bu fikre katiliyorum.her ne kadar kremler felanda kullansaniz hic fayda etmez eger genetiginizde vrsa catlarsiniz yirtikta olusur.

Back
X