• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bulantılarınız ne alemde kızlar ? benim bir oluyor bir olmuyor deli olcam artık :( istifralarım yememe dikkat ettiğim sürece olmuyor ama ağzımda bir ekşi tat var her daim :( pff
valla sabahtan beri konuşup hava atıyorum yaaaa bulantılarım azaldı diye:9::9::9: ahanda 15 dakkadır geldi gitmiyor çubuk kraker yiyorum:9::9: nazar ettim kendi kendime sanırımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::9::9::99:
bi süre böyle sürücek heralde cnm napalım artık:(

canım sabret ya inşallah 14 haftadan sonra rahatlarsın:16::16::16::16:

Bayanlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Kısmetse ben de 2012 Ekim annesi olacağım. Benimle aynı dönemde benzer duyguları yaşayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. Hepimize sağlıklı hamilelikle diliyorum.

Günaydın güzel anneler :3:
iş yerinden yazamadığım ve akşamları eve gelir gelmez yattığım için yazdıklarınıza cevep veremesemde tüm sayfaları okuyorum. maşallah bebişlerimiz büyüyor:nazar: biz de ikili testimizi yaptırdık çok şükür risk oranı düşük çktı, hayırlısı.. 8. haftada kanama geçirmiştim 10gün raporluydum. perşembe akşamı tekrar geçirdim tekrar raporluyum evde yatacağım. umarım bebeğim iyidir. bahar geldi ne güzel inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz.. hepiniz arkadaşım oldunuz vallahi umarım bebişlerimizin de durumlarını paylaşmak naip olur:32::32::32::32:

Valla nasibi olan doğuyor ben onu anladım, kızıma hamileliğimde 13. haftada şakır şakır kan boşalmıştı, tarifi imkansız ve kanama aynı şiddetle olmasa bile şiddetli bir adet kanaması gibi 1 hafta devam etti, hastanede yattım ben de kanama kontrol altına alınana kadar, kesin gitti dediğimiz fıstık şimdi 2,5 yaşında. O yüzden tabii ki üzülmemek imkansız, ama insan ümidini hiç kaybetmemeli, biraz kadercilik, biraz tevekkül gerek, sonuçta elimizde olmayan, müdahale edemediğimiz şeyler var. Tek dileğim Ekim 2012 Anneleri hiç fire vermesin :nazar:

bulantılarınız ne alemde kızlar ? benim bir oluyor bir olmuyor deli olcam artık :( istifralarım yememe dikkat ettiğim sürece olmuyor ama ağzımda bir ekşi tat var her daim :( pff

dilerimki anneme çekmiyim....
9 ay midesi bulanmış..
benim ekşi su her daim var mideden gelen cnm:(
afedersin bide geğirme var sürekli kendimden iğreniyorum..

Kızlar birde ben bugun kasık ağrısı çekiyorum benim bugun tam 3. Adet zamanım aca bundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum sürekli lavoboya gidiyorum allah korusun ödüm koopuyo bişi oluverecek diye

Bayanlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Kısmetse ben de 2012 Ekim annesi olacağım. Benimle aynı dönemde benzer duyguları yaşayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. Hepimize sağlıklı hamilelikle diliyorum.

Aramıza hoşgeldin tatlım... Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder inşaAllah

Valla nasibi olan doğuyor ben onu anladım, kızıma hamileliğimde 13. haftada şakır şakır kan boşalmıştı, tarifi imkansız ve kanama aynı şiddetle olmasa bile şiddetli bir adet kanaması gibi 1 hafta devam etti, hastanede yattım ben de kanama kontrol altına alınana kadar, kesin gitti dediğimiz fıstık şimdi 2,5 yaşında. O yüzden tabii ki üzülmemek imkansız, ama insan ümidini hiç kaybetmemeli, biraz kadercilik, biraz tevekkül gerek, sonuçta elimizde olmayan, müdahale edemediğimiz şeyler var. Tek dileğim Ekim 2012 Anneleri hiç fire vermesin :nazar:

sonuna kadar katılıyorum tatlım. nasibinde yiyeceği ekmeği varsa alacağı nefes varsa zaten yaşıyorlar. bize de sadece sabretmek kalıyor geriye.

9 ay midesi bulanmış..

tatlım benim annemin gene hiç bulantısı bile olmamış biliyor musun :( bulantı nedir hiç bilmem der hatta hep söyle dua ederdi. RAbbim tüm hamilelere benim gibi hamilelik nasip eylesin ama doğumları benimkiler gibi olmasın diye...

Kızlar birde ben bugun kasık ağrısı çekiyorum benim bugun tam 3. Adet zamanım aca bundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum sürekli lavoboya gidiyorum allah korusun ödüm koopuyo bişi oluverecek diye

gönlünü ferah tut tatlım ve bol bol dinlenmeye çalıs gerekirse bugün ( çalısmıyorsan eğer ) hiç iş yapma ne olur ne olmaz

arkadaslar ben simdilik kaçar uyku bastırdı fena bir de gribi tam atlatabilmiş değilim. öğleden sonra gelirim yine. hepinizi çok öptüm

günaydın anneler 3 gündür zofran kullanıyorum ne güzel hiçbişeyim yoktu bugün sabah ilacı almama rağmen sabah bi sarı su kustum her kusmamda sanki bebeğe bişey olacakmış gibi korkuyorum kasık ağrım oluyor :49: :49:
allahım hepimizin bebeklerini korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

9 ay midesi bulanmış..

Ben bu hafta başına kadar sürekli mide bulantısı yaşadım. Sabah iyi uyanıyordum ama özellikle akşam saatlerinde çok kötü oluyordum. Sürekli bir mide yanmasıi kazıntısı ve bulantı. Sinirlerim iyice bozulmuştu ki birden geçti. Gerçi insanın kolayı bulunmuyor, bu sefer de bebişe bir şey mi oldu diye evham yapıyor insan ama hamileliğin getirdiği psikolojik bunalımlar sanırım bu herşeyi kafaya takma durumu :)

yağlı krem mi sürecez canım benim cildim çok kuru sıkıntı olacak o zaman bana ne zaan başlanmalı krem sürülmeye?

Canım ben bebe yağı sürmeyi düşünüyorum. Vaselin marka nemlendiricinin kakaolusu da çok güzel nemlendiriyor, içinde de kakao yağı var malum. 5. aydan sonra da zeytin yağıyla evigen kapsülünü karıştırıp süreceğim. evigen kapsülü e vitamini içerir ve cildi nemlendirip besler. eczanelerde 5 kapsülü 5 lira.

Babamın küçük kızıydım ben.Elinden tutup bakkala götürdüğü, şeker alıp mutlu ettiği küçük kızı. Küçücük bir kızdım ben kanayan dizleri olan, pembe pembe elbiseler içinde saçı iki yana örülüp prenses ilan edilen. Yetmedi bana bu mutluluk büyümek istedim. Ve bir gün geldi büyüdüm. Babam artık elimden tutmuyor, şekerle alınacak bir gönlüm bile yok. İnsan kanayan dizlerini özler mi? Ben özledim...
VE ŞİMDİ BENİMDE Bİ BEBEĞİM OLACAK:17::17::17:nazar nazar nazar

Kızlar, belki benimle aynı durumda olan ya da bu durumu yaşayan bir tanıdığı olan vardır. Ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta(5+2 de) doktor aynı zamanda sol yumurtalığımda 6.5 cm büyüklüğünde bir kist gördü. Bir ay önce doktor kontrolümde böyle bir şey olmadığı için bu kistin çatlamayıp büyümüş bir yumurta olabileceğini, 4. aya kadar muhtemelen küçüleceğini söyledi. Ancak geçen haftaki kontolümde kist 7 cm. ye büyümüştü. Bebek ile doğrudan bir ilişkisi olmasa da burulma ya da patlama durumunda hem beni hem de bebeği tehlikeye sokar, o yüzden doktor çok ani hareketler yapmamamı, 4. ayda hala küçülmedi ise bebek iyice büyüyüp kisti sıkıştıracağından patlama ihtimaline karşı ameliyatla alınması gerekeceğini söyledi. Ben umutla küçülmesini bekliyorum ama çevremden ve internetten araştırıyorum çok fazla görülen bir şey değil sanırım. Genelde sonuç ne oluyor öğrenemedim. Her şeyin hayırlısı Allahtan, ameliyattan da korkmuyorum, yeterki bebişe bir şey olmasın. Bu konuda bilgisi olan var mı merak ettim.

KIZLAR cevızı dondurma yanında yıyebılırsınız cokta guzeloluyor bır ara yıyemedıgımde oylelıkle yıne bır avuc kadar yemıtım dondurmayla karısık tat oluyor bır deneyın kesınlıkle derım ben

Kızlar, belki benimle aynı durumda olan ya da bu durumu yaşayan bir tanıdığı olan vardır. Ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta(5+2 de) doktor aynı zamanda sol yumurtalığımda 6.5 cm büyüklüğünde bir kist gördü. Bir ay önce doktor kontrolümde böyle bir şey olmadığı için bu kistin çatlamayıp büyümüş bir yumurta olabileceğini, 4. aya kadar muhtemelen küçüleceğini söyledi. Ancak geçen haftaki kontolümde kist 7 cm. ye büyümüştü. Bebek ile doğrudan bir ilişkisi olmasa da burulma ya da patlama durumunda hem beni hem de bebeği tehlikeye sokar, o yüzden doktor çok ani hareketler yapmamamı, 4. ayda hala küçülmedi ise bebek iyice büyüyüp kisti sıkıştıracağından patlama ihtimaline karşı ameliyatla alınması gerekeceğini söyledi. Ben umutla küçülmesini bekliyorum ama çevremden ve internetten araştırıyorum çok fazla görülen bir şey değil sanırım. Genelde sonuç ne oluyor öğrenemedim. Her şeyin hayırlısı Allahtan, ameliyattan da korkmuyorum, yeterki bebişe bir şey olmasın. Bu konuda bilgisi olan var mı merak ettim.

bendede 4cm büyüklüğünde bir kist var ama doktorum bir zararı yok dedi. şimdi sen böyle yazında kafam karıştı ya:44:

canim ablamdada vardi bebek büyüdükce kendiliginden yok olmustu onda hic bir sorun olmadi....

Back
X