• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

merhaba güzel anneler....

nasılsınız,benim mide bulantılarım artık son buldu şükür,artık istediğimi yiyebiliyorum... korkmayın bir iki hafta sonra sizinkiler de ciddi anlamda azalır.. bugün ikili testimin sonucu için aradılar ve sonucumun iyi çıktığını söylediler çok rahatladım... darısı tüm annelere...

merhaba güzel anneler....

nasılsınız,benim mide bulantılarım artık son buldu şükür,artık istediğimi yiyebiliyorum... korkmayın bir iki hafta sonra sizinkiler de ciddi anlamda azalır.. bugün ikili testimin sonucu için aradılar ve sonucumun iyi çıktığını söylediler çok rahatladım... darısı tüm annelere...

gözünaydın test sonucunun güzel çıkmasına sevindim birden artık herşeyi yiyebilmek nasıl birduygu uzun bir aradan sonra sevindirici değilmi:21::nazar:

şimdigeçmişi okudum çok mutlu oldum ne güzel maaşallah tüm hamişler çok cici tüm bebişlerde çok tatlı beni gülümsetip mutlu etti güzel haberleriniz dilerim allah ekimdede böyle mutlu ve güzel haberler yazmayı kısmet eder hepimize .Şimdi sıra bende pazartesi doktor kontrolümüz ve çok önemli bir testimiz var iki gün rapor alıp evde kalacağım dinlenmek için ve 2 ,3 gün sonrada testin sonucunu öğreneceğiz inşallah güzel haberler verceğim sizlere buna inanıyorum tabi dualarınız sayesinde iyi tatillerrrrrrrrrrr.......................:nazar::emir_bebek::nazar:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katılmaya karar verdim .sat ocak 20.11 haftalık hamileyim.
hoşgeldin aramıza,hayırlı olsun:nazar:
Bende alisverise saldiracak gibi hissediyordum ama simdi pek aklima alisveris gelmiyor. Tabi kiz erkek farketmez saglikli hayirli evlat olsunlar insallah ama merak ediliyor iste karnini sevip bebikle konusurken bile ne diycemi bilemiyorum kizimmi diyim oglummu diyim simdilik bebikim diyorum :)
benim de derdim bu:52::52::52:şimdilik annneeeeeem diye basıyorum çığlığı:49::emir_bebek:
arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet ii :D çalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma Allahım güzelliğe bak,ne güzel bi haber...ikisi bir arada...
gunaydın guzell annısler.
dun doktor amcamıza gıttık bebeıslerımızı gorduk bır hareketlılerkı sormayın eller ayaklar durmuyordu kocaman olmuslar bır tanesı elını kaldırdı parmaklarını saydık resmen o kadar net bellı oluyorlar artık.amcamız bıze bebısler ırı masallah dedı bızde sevındık..
ense olcumlerı de gayet guzel cıktı bır sorun yok allah a sukur.
ıkılı ve uclu test onermıyorum ıkız gebelıklere dedı cunku yanılma payları cok oluyor ılerde detaylı ultrasonda bakıcaz dedı bende yaptırmıcam o yuzden.
cınsıyet konusunda bıseyler gordu ama 1 hafta sonra gel kesın olsun dedı tabı ben dayanamadım su erkek kesın dedım benzıyordu doktorda agzından kacırdı oglan saglıklı dedı sonrada gulup banada oglan dedırdınız dedı haftaya gıdıcem cınsıyet ıcın bellı olur ınsallah.
hmmmm bakalım biri erkek gibi haa? hayırlısı olsun..:nazar::nazar::nazar: bebişlere ve sana....
Bayanlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Kısmetse ben de 2012 Ekim annesi olacağım. Benimle aynı dönemde benzer duyguları yaşayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel. Hepimize sağlıklı hamilelikle diliyorum.

Kızlar, belki benimle aynı durumda olan ya da bu durumu yaşayan bir tanıdığı olan vardır. Ben hamile olduğumu öğrendiğim hafta(5+2 de) doktor aynı zamanda sol yumurtalığımda 6.5 cm büyüklüğünde bir kist gördü. Bir ay önce doktor kontrolümde böyle bir şey olmadığı için bu kistin çatlamayıp büyümüş bir yumurta olabileceğini, 4. aya kadar muhtemelen küçüleceğini söyledi. Ancak geçen haftaki kontolümde kist 7 cm. ye büyümüştü. Bebek ile doğrudan bir ilişkisi olmasa da burulma ya da patlama durumunda hem beni hem de bebeği tehlikeye sokar, o yüzden doktor çok ani hareketler yapmamamı, 4. ayda hala küçülmedi ise bebek iyice büyüyüp kisti sıkıştıracağından patlama ihtimaline karşı ameliyatla alınması gerekeceğini söyledi. Ben umutla küçülmesini bekliyorum ama çevremden ve internetten araştırıyorum çok fazla görülen bir şey değil sanırım. Genelde sonuç ne oluyor öğrenemedim. Her şeyin hayırlısı Allahtan, ameliyattan da korkmuyorum, yeterki bebişe bir şey olmasın. Bu konuda bilgisi olan var mı merak ettim.
öncelikle geçmiş olsun...içini rahat tut..bebekle beraber bazen büyüyebiliyor,benim kuzende vardı bebeşle bir büyüdü büyüdü,karnı ikiz gibiydi.ama tehlike yaşamadı hiçç..doğumdan sonra küçülmeye başladı onunki.ilk haline geri döndü,sonra 40 yaşını geçince aldılar rahmini yumurtalıklarını...dediğim gibi gebeliğinde veya sonrasında hiç bi sıkıntısı olmadı...

günaydın kızlar,güzel bir hafta sonu diliyorum... burada rüzgar var belki çıkmam,bakalım...

ya kızlar bişey soracağım size..benim göğsümde tek tük siyah siyah kıllar var,ben onları arada koparırdım,ama şimdi onları koparırsak süt damarlarının zarar göreceğini öğrendimm.. eee ben nasıl kurtulacağım? bir de göğsümüzde sivilce çıkarsa sıkmayacakmışız,onun da sütle bir ilgisi varmış...

bendede 4cm büyüklüğünde bir kist var ama doktorum bir zararı yok dedi. şimdi sen böyle yazında kafam karıştı ya:44:

Bence böyle durumlarda yapılacak en doğru şey doktorumuza güvenmemiz. Bence hiç kafanı karıştırma riskli bir durum görse zaten söyler, kistin nerede olduğu çok önemli sonuçta. Sadece kontrol altında bulundurmayı ihmal etmeyelim.

hoşgeldin aramıza,hayırlı olsun:nazar:

benim de derdim bu:52::52::52:şimdilik annneeeeeem diye basıyorum çığlığı:49::emir_bebek:
arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet ii :D çalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma Allahım güzelliğe bak,ne güzel bi haber...ikisi bir arada...

hmmmm bakalım biri erkek gibi haa? hayırlısı olsun..:nazar::nazar::nazar: bebişlere ve sana....

öncelikle geçmiş olsun...içini rahat tut..bebekle beraber bazen büyüyebiliyor,benim kuzende vardı bebeşle bir büyüdü büyüdü,karnı ikiz gibiydi.ama tehlike yaşamadı hiçç..doğumdan sonra küçülmeye başladı onunki.ilk haline geri döndü,sonra 40 yaşını geçince aldılar rahmini yumurtalıklarını...dediğim gibi gebeliğinde veya sonrasında hiç bi sıkıntısı olmadı...

Ben de sonucun iyi olacağını umuyorum. Eminim bir çok insan normal zamanında bu tür şeyler yaşıyor farkında bile olmadan. Ama ortada bebiş olunca biraz tedirgin oldum tabi. Herşey güzel olacak umarım. Teşekkürler

iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz,, keyifler nasil? sayfalar yine cogalmis yetisemedim hepsine. kontrolleri iyi gecen arkadaslar tebrik ederim darisi kontrole gidicek annelerin basina insallah:nazar: kizlar bise sorcam benim bacagimda kucuk kirmizi iz cikti cimdiklenmis gibi, dedim acaba epilasyon aletinemi kaptirdim, ama bi kac gun sonra farkettim göbegimin ustunde de cikmis yine ufak kirmizi sIkIsmIs gibi cimdik atilmis gibi. acaba neden olduki? bayadir var gecmedi. bisey alerjimi yapti ki bilmiyorum.

canım hamileyken epilasyon aleti kullanmak zararlı diye biliyorum.
dikkat et yine de.

merhabalar annişler :16: nasılsınız?

benim karnım kaşınmaya başladı sanki kızlar ya, bebe yağı sürüyorum 1 haftadır falan. göğüslerim kaşınıyor yazmıştı bir arkadaş ,benimde öyle ya

canım hamileyken epilasyon aleti kullanmak zararlı diye biliyorum.
dikkat et yine de.

zannetmiyorum zararlı olacağını.her elektrikli alette radyasyon var mı? yani zararı olsa bile bilgisayardan cepten tv de daha zararlı değildir...ben kullanıyorum,herkeste kullandı tanıdıklardan...epilasyon lazerli iğneli bilmemne onlar kesin zararlı..

Kizlar erkek bebegi olanlarda gobek daha cabuk sivrilip ortaya cikarmis yukarda olurmus kiz bebeklerde daha gec ortaya cikip kendini belli edermis bakalim atalarimiz dogru soylemismi zamanla tecrube ederiz gunaydin herkese

ben de göbek yok derken 2 gündür bakıyorum sanki çıkmaya sivrilmeye başladı :49: haftasonu pantolon alıcam artık kaçış yok büyük müyük giycez

zannetmiyorum zararlı olacağını.her elektrikli alette radyasyon var mı? yani zararı olsa bile bilgisayardan cepten tv de daha zararlı değildir...ben kullanıyorum,herkeste kullandı tanıdıklardan...epilasyon lazerli iğneli bilmemne onlar kesin zararlı..

geçen bir yerde okumuştum hamilelikte ya jilet ya da ağda kullanın diye yazıyordu.

kullanma kılavuzunda gebelikte kullanım önerilmiyor yazıyorduda ondan öyle dedim canım

Back
X