• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

:1: :1: :1: süpermiş valla..
ben gece 1 de yatıp sabah 7 de uykum bölününce uykumu alamadım tabi..
ama öğle uykusuna dalabilir miyim bilmiyorum..
ne güzel annende alt kattaymış ne şanslısın :nazar:
ben burda tek başımayım malesef bir an önce 22. haftama gelmek istiyorum ailemin yanına yerleşmek için :nazar: :nazar:
gece bende sık sık uyanıyorum,bölük pörçük uyuyorum yani.evet annemin burda oluşu büyük şans,hele bebek doğunca:1: az kalmış seninde gelmene.çalışıyormusun? eşinden dolayı ordasınız galiba...

gece bende sık sık uyanıyorum,bölük pörçük uyuyorum yani.evet annemin burda oluşu büyük şans,hele bebek doğunca:1: az kalmış seninde gelmene.çalışıyormusun? eşinden dolayı ordasınız galiba...

ben hamile kalmadan önce gece hiç uyanmazdım yattığımı ve kalktığımı bilirdim o kadar..
ama hamile kaldığımdan beri en az 5-6 kere uyanıyorum..böyle oluncada insan tuhaf oluyor..
evet canım eşimin görevinden dolayı burdayız..ben evlenince çalışmayı bıraktımm..
az kaldı gibi görünüyor ama bana zaman geçmiyor..bir de ben gidicem eşim benden 1.5 ay sonra gelicek o benim kafamı karıştırıyor :26:

ben hamile kalmadan önce gece hiç uyanmazdım yattığımı ve kalktığımı bilirdim o kadar..
ama hamile kaldığımdan beri en az 5-6 kere uyanıyorum..böyle oluncada insan tuhaf oluyor..
evet canım eşimin görevinden dolayı burdayız..ben evlenince çalışmayı bıraktımm..
az kaldı gibi görünüyor ama bana zaman geçmiyor..bir de ben gidicem eşim benden 1.5 ay sonra gelicek o benim kafamı karıştırıyor :26:

bende öyleyim,sanırım hamilelikle alakalı.bulantılar başladıktan sonra hiç gece uykum düzelmedi.doğru haklısın,günler sayınca hiç geçmiyor.bunu çok iyi anladım.bi de sıkıntılarımız oluyo nihayetinde.en başta bulantı,zor günler gerçekten..peki sen ailenle mi kalıcaksın o süreçte? burada eviniz hazır mı,değilse işin zor olacak.ama öyle de olsa,insan altında kalkıyor.benim ablalarım hep hamileliklerinde ve son aylarında ev taşıdılar.bende bu yıl bıraktım çalışmayı,denk geldi hamileliğime,yoksa çok zor valla:49:

valla direk daha çok erken,diğer gelişinde dedi.. seninki maşallah erkenci,hem de %100 demiş...hayırlı olsun..facete varsın oradan da konuşuruz arada.. özelin açılıncaya kadar..doğumun nerede olacak Allahın izniyle? kaç sene kalacaksın Azerbaycanda?

tamam cnm faceten konuşuruz arada .ben doğumu sanırım azerbaycanda yapıcam tabi genede kısmet diyorum,heran herşey olabilir:)) Bizim azerbaycanda kalma süremizde belli değil eşim burdaki fabrikayı yoluna koyduktan sonra döneriz heralde çok zor memleketten uzakta olmak.Kimsen yok yanlızssın heran istediğinde ailenin yanına gidemiyosun.Bana kalsa hemen dönelim diyorum ama 2 sene daha burdayız sanırım.

bende öyleyim,sanırım hamilelikle alakalı.bulantılar başladıktan sonra hiç gece uykum düzelmedi.doğru haklısın,günler sayınca hiç geçmiyor.bunu çok iyi anladım.bi de sıkıntılarımız oluyo nihayetinde.en başta bulantı,zor günler gerçekten..peki sen ailenle mi kalıcaksın o süreçte? burada eviniz hazır mı,değilse işin zor olacak.ama öyle de olsa,insan altında kalkıyor.benim ablalarım hep hamileliklerinde ve son aylarında ev taşıdılar.bende bu yıl bıraktım çalışmayı,denk geldi hamileliğime,yoksa çok zor valla:49:

evet canım hala mide bulantılarım geçmedi herşey üst üste gelince bunalıyor insan..
yok canım ben ailemde kalmayacam eşim gelene kadar sadece annemlerde olurum..
o süre zarfında ev tutmam lazım eşimde burdan eşyaları gönderecek..
lojman hakkımız var aslında gecebiliriz ama ben 1 sene anneme yakın oturmak istiyorum bebek için..
ondan sonra birde lojmana taşınma işimiz olucak..
sonrada ev almak istiyoruz ama bu işler kolay olmadığı için ve ben çok kararsız olduğum için sanırım bir süre ev arama işine devam ederiz gibime geliyor..
allahtan annemler kardeşlerim orda özel eşyalarım haricinde bana evde hiç birşeye dokundurmazlar..
zaten o zamanlarda eşim gelmiş olucak hep birlikte hallederler..
hamilelikle tayinin kesişmesi biraz kötü oldu ama herşeyde bir hayır vardır..
inş atlarız o günleridee..

evet canım hala mide bulantılarım geçmedi herşey üst üste gelince bunalıyor insan..
yok canım ben ailemde kalmayacam eşim gelene kadar sadece annemlerde olurum..
o süre zarfında ev tutmam lazım eşimde burdan eşyaları gönderecek..
lojman hakkımız var aslında gecebiliriz ama ben 1 sene anneme yakın oturmak istiyorum bebek için..
ondan sonra birde lojmana taşınma işimiz olucak..
sonrada ev almak istiyoruz ama bu işler kolay olmadığı için ve ben çok kararsız olduğum için sanırım bir süre ev arama işine devam ederiz gibime geliyor..
allahtan annemler kardeşlerim orda özel eşyalarım haricinde bana evde hiç birşeye dokundurmazlar..
zaten o zamanlarda eşim gelmiş olucak hep birlikte hallederler..
hamilelikle tayinin kesişmesi biraz kötü oldu ama herşeyde bir hayır vardır..
inş atlarız o günleridee..

o zaman şuan aslında rahat günlerin bi bakıma...ailen varsa yardımcın çok sorun olmaz.bende 6 ay kadar önce taşındım zor taşınmak ama paldır küldür oluyo anlamıyosun bile.anneye yakın olmak avantajlı gerçekten,dediğin gibi bebek olunca hele...desene bol koşturmacalı yoğun günler seni bekliyor,vakit geçivercek bi bakıcan bebeğin doğmuş,inşallah hepimiz görürüz o günleri:nazar::nazar:

canım ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum Mete Işıkoğlu ama dışardan gebe takibi yapmıyorlar sanırım :31::31::31:
birkaç ay doktoruma devam edicem araştırma hastanesinede gidiyorum Onur Erol a ikisinede devam ediyorum bir süre sonra tüp doktorumu bırakıp araştırmadakiyle devam edicem inşallahh:34:

sen nerdesin kme gidiyorsun
topçular andeva da Sanem Çimen var onu tavsiye edebilirim sana ben özel hastanede doğumu düşünmediğim için gitmedim yoksa ona gidecektim
eltimin doktoru iyi bir doktordur

canım bende topcular andevada emine arslana gittim şimdide medicalpark ta fatma seda soylunun namını çok duydum ona gideceğim galiba ..senin özel bir durum tabi..neyse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.buarada ben 2 gündür hiç bişey yiyemeiyorum bulantım falan yok ne güzel diyordumki cuma günü başladı yataktan kalkamıyorum bile ne yesem gidiyor su bile içemez haldeyim çok zor ya çok ...galiba seninde bulantılı geçiyor umarım en kısa zamanda atlatırız canım..

3 gün falan fark var dedi en son mart 20 de gittim 9 haftalık dedi .2 hafta sonra yaptırırsın sonuçları bana getir dedi.başka bi özel hastaneye yaptırıcam .çok sağol bilgilerin için canım

herşeyin yolunda olmasına sevindim cicileride merak ettim sağlıkla giysin inşallah annesi inşallah odalarını kıyafetlerini herşeyi hazırlayınca koyarız resimlerini ne güzel olurfikir ediniriz.............:nazar::nazar::nazar:

Ay valla ne güzel olur yaa :=) Paylaşırız aldıklarımızı fikir veririz birbirimize :D En çok da bebişlerin cicilerini paylaşırız :D Çok zevkli oluyor onlar için alışveriş yapmak... Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada bir ben miyim yaa ciciler alan ???

Günaydıınnnnnnnn; bebişlerimizin muhtemel doğum tarihi aynı görünüyor. Ne güzelll:nazar:

Canım 12.Ekim benim kendi doğum günüm.... :D Demekki bebişler teyzelerine benzeyecekler :D

güzel haberlerine çok sevindim canımm :nazar:
maşallah bebişine :nazar:

Sağol canım benim.. İnşallah hep beraber böyle ilerleriz güzel güzel :D

o zaman şuan aslında rahat günlerin bi bakıma...ailen varsa yardımcın çok sorun olmaz.bende 6 ay kadar önce taşındım zor taşınmak ama paldır küldür oluyo anlamıyosun bile.anneye yakın olmak avantajlı gerçekten,dediğin gibi bebek olunca hele...desene bol koşturmacalı yoğun günler seni bekliyor,vakit geçivercek bi bakıcan bebeğin doğmuş,inşallah hepimiz görürüz o günleri:nazar::nazar:

evet canım şuan için rahat günlerim bir bakıma..
ailemin yanında bana iş yaptırmazlar ama ne olursa olsun bir yorgunluk olucak..
benim hamileliğim koşturmacayla geçeceği için sanırım hiç anlamayacağım 22. haftadan sonra..
sağlıkla doğsun da başka birşey istemiyorum :nazar:
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş :nazar:

3 gün falan fark var dedi en son mart 20 de gittim 9 haftalık dedi .2 hafta sonra yaptırırsın sonuçları bana getir dedi.başka bi özel hastaneye yaptırıcam .çok sağol bilgilerin için canım

eee o zaman 2 hafta sonra yaptırdığın zaman tam ideal günlerde gitmiş olucaksın..
rica ederim canımm...

Ay valla ne güzel olur yaa :=) Paylaşırız aldıklarımızı fikir veririz birbirimize :D En çok da bebişlerin cicilerini paylaşırız :D Çok zevkli oluyor onlar için alışveriş yapmak... Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bu arada bir ben miyim yaa ciciler alan ???

Sağol canım benim.. İnşallah hep beraber böyle ilerleriz güzel güzel :D

hayır canım tek değilsinn..
bende wenice den bir sürü ciciler aldım bebişime :nazar:
öyle şekerler ki anlatamam..

aminnnn canım aminnn..hep böyle güzel haberler paylaşmak dileğiyle :nazar:

tamam cnm faceten konuşuruz arada .ben doğumu sanırım azerbaycanda yapıcam tabi genede kısmet diyorum,heran herşey olabilir:)) Bizim azerbaycanda kalma süremizde belli değil eşim burdaki fabrikayı yoluna koyduktan sonra döneriz heralde çok zor memleketten uzakta olmak.Kimsen yok yanlızssın heran istediğinde ailenin yanına gidemiyosun.Bana kalsa hemen dönelim diyorum ama 2 sene daha burdayız sanırım.

hmmm belirsiz yani herşey..ailen hala memlekette di mi? benim de annem yalnız zaten, doğumdan sonra inşallah bebeğimiz ona emanet olacak,benim iznim bitince.. ben manisa kuladayım 6 sene doğudan sonra ancak bu kadar yaklaşabildik..nasip artık..kaç sene burada kalırız bilmem...eninde sonunda gideriz diyorum tireye ama bakalım...

kızlar ben daha alışverişe başlamadım,cinsiyeti öğrenince ilk parça eşyamı alıcam inşallah.. unnadoyu tavsiye ediyorum. arkadaşım sürekli oradan alıyor..çok ta güzeller...güvenli de bir site...benim bebek battaniyem ve daha birçok eşyam duruyormuş.. annem bana saklamış meğer...hatta beşiğim bile duruyor.. çok seviyorum.. park yataklara çok benziyor.. memlekette annemin evinde bir oda var eşimle bana ait gibi bişey..oraya kurmayı düşünüyorum gittikçe bebiş orada annesinin eski yatağında yatar...iyi ki de her birşeyi saklamış anacığım.. bir de örgü seviyorsanız bu ayki nako dergisini mutlaka alın.. ben beceremem de annemden isteyeceğim,yanımdayken ben de örebilirim..

ben de civil den bebişime sipariş verdim 20 parça kadar..
heyecanla bekliyorum gelmesini :52:

evet canım şuan için rahat günlerim bir bakıma..
ailemin yanında bana iş yaptırmazlar ama ne olursa olsun bir yorgunluk olucak..
benim hamileliğim koşturmacayla geçeceği için sanırım hiç anlamayacağım 22. haftadan sonra..
sağlıkla doğsun da başka birşey istemiyorum :nazar:
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inş :nazar:

amin canım,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:nazar::nazar:
bu arada anneler alışverişe başlamış ne güzel,ben daha hiç bakmıyorum,çok uzak olduğum bir alandı hala alışamadım,ama başlarsam beni kimse durduramaz ondan korkuyorum:27:

amin canım,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi:nazar::nazar:
bu arada anneler alışverişe başlamış ne güzel,ben daha hiç bakmıyorum,çok uzak olduğum bir alandı hala alışamadım,ama başlarsam beni kimse durduramaz ondan korkuyorum:27:

:nazar: :nazar: :nazar:

Canım ben başladım beni de kimse durduramıyor :52:

:nazar: :nazar: :nazar:

Canım ben başladım beni de kimse durduramıyor :52:

tutmayın biziii:52::52: yalnız şöyle bi durum var ben alışveriş yapmayı çok severim,evlenmeden önce ne güzel sadece kendime alışveriş yapardım,sonra evlendim,eşim çıktı onun kıyafetlerini filanda ben alıyorum,sonra ev için almak istediklerim oluyo,sonra bebekkk,ve sanırım en çok alışveriş yapacağım alan bu.ee ben noldum??:23::23:

Back
X