Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu
Turkiyede sezaryan dogum cok tercih ediliyor ben yurtdisinda yasiyorum ve burada sezeryan dogum secenekleri arasinda degil gercekten istesende yapmiyorlar.normal doguma aliyorlar eger ters giden seyler varsa mecbursalar sezeryan tercih ediliyor.benim burda bir arkadasim yakinlarda dogum yapti ilk dogumuydu 3 gun hastanede gecirdi sanciari vardi ama rahimi acilmiyordu suni sancida ise yaramadi suyunu patlattilar olmadi ama sezeryana almadilar bebgin durumu iyi ve pozisyonu uygun diye oda istemedi sezaryan.sonunda epidural igne yaptiar vaccumla cektiler bebegi simdi iyiler masallah.ya birde dogum ucretleri falan cok pahali galiba turkiyede burda ozel hastane falan yok senin sigortan karsiliyor herseyi ve dogumda cok guzel ilgileniyorla ve sonrasindada Turkiyeyle tek kiyasliyacagim sey burasiyla KIBARLIK kizlar turkiyedeki doktorlar hemsireler havlarindan gecilmiyor burdakiler okdar kibar ve anlayislilar ki anlatamam.
Kızlar benimde kuzenimin düğünü var Haziran başı. 5 aylık olmuş olacağız Allah nasip ederse. Ne giyeceğim hiç bilmiyorum![]()
bende ekim annesiyim kısmet olursa şu an 14 haftalık
Kızlar benimde kuzenimin düğünü var Haziran başı. 5 aylık olmuş olacağız Allah nasip ederse. Ne giyeceğim hiç bilmiyorum![]()
benimde eylül ayında son günlerimde var cnm eşimin yeğenin düğünü:)
asla bişi almam alsam yazık günah çünkü...Ama ne giyerim hiç bilmiyorum:)
inşallah güzel çıkar senin sonucunda canım ben gittim ama dr yoktuaç tok farketmıyor cnm c.tesi yaptırdım perşembe sonuç alıcam sabırsızlıkla beklyorum
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CAnım HAYIRLI HABERLE GEL İNŞ
karnın çıkmış olur muhtemelen şık bir hamilelik giyebilirsin
canım eylül ayının son günlerinde bebişini kucağına bile almış olabilirsin![]()
benim mutlaka birşey almam gerek şuan bile kilo vermeme rağmen hiçbirşeyim olmuyorki dolabımdaki abiyelerim hiç olmaz. durduk yere masraf işte :18:
acaba hamileler için abiye satan bir yerler var mı??![]()
meraba kızlar nasılsınız ıyı mısınız.bende ıyıyım sabırsızlıkla bebegımı hıssetmeye baslayacagım gunu beklıyorum.ne zaman oynamaya baslar bı bılgınız var mı cok mu bekleyecegım daha
vardır tabi..duymuştum satıldığını ama 1 sefer giymek için o kadar para verme bence çok şık ve fantazi hamile kıyafetleri var....onlardan alabilirsin tabi sen bilirsin canım..