• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu

kızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu

maaşallah canım Allah bağışlasın bu zamanda iyi cesaret 4 cocuga bakabilmişsin benim daha ilk hamileligim cok cocuk severim cok isterimde kalabalık kocaman bi aile olalım ama bakabilme endişesi var nasıl bakıcam nasıl büyütücem

Turkiyede sezaryan dogum cok tercih ediliyor ben yurtdisinda yasiyorum ve burada sezeryan dogum secenekleri arasinda degil gercekten istesende yapmiyorlar.normal doguma aliyorlar eger ters giden seyler varsa mecbursalar sezeryan tercih ediliyor.benim burda bir arkadasim yakinlarda dogum yapti ilk dogumuydu 3 gun hastanede gecirdi sanciari vardi ama rahimi acilmiyordu suni sancida ise yaramadi suyunu patlattilar olmadi ama sezeryana almadilar bebgin durumu iyi ve pozisyonu uygun diye oda istemedi sezaryan.sonunda epidural igne yaptiar vaccumla cektiler bebegi simdi iyiler masallah.ya birde dogum ucretleri falan cok pahali galiba turkiyede burda ozel hastane falan yok senin sigortan karsiliyor herseyi ve dogumda cok guzel ilgileniyorla ve sonrasindada Turkiyeyle tek kiyasliyacagim sey burasiyla KIBARLIK kizlar turkiyedeki doktorlar hemsireler havlarindan gecilmiyor burdakiler okdar kibar ve anlayislilar ki anlatamam.

benim yasadagim ulkede de yazdiklarinla ayni. hemde harfi harfine. Dogum sekli anne adayina degil doktorun kararinda ve cocuk ters olmadikca sezaryen yapilmiyor.zaten dogumu kolaylastirici yoga ve masajlar yapiliyor.hastanede ilgi simartilacak kadar. burada insan oldugunuzu anliyorsunuz. hastane masraflarini zaten devlet oduyor.bana hamile karti verdiler. otobuslerde metrolarda o kartla bindigimde her zaman hamileler icin ayrilmis yere oturuyorum.markatlerde ise o kartla %20 indirimli alis veris yapiyorum.

Bebek kiyafetlerini yurtdisinda yasadigim icin bulundugum ulkenin internet alis verisinden aliyorum.

Son düzenleme:
Kızlar dün bende tunik aldım ama çok şık bişi parliment mavisi taytla giyerim göğüs altından bağlamalı...eşim illa yeşilinide al dedi almadım ama gözüm kaldı:)
bide toprak rengi gibi açık bi bej kahve gibi etek aldım onunda beli lastikli.hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum pek.bu tarz şeyler alayımki doğumdan sonrada giyerim.

Son düzenleme:
Kızlar benimde kuzenimin düğünü var Haziran başı. 5 aylık olmuş olacağız Allah nasip ederse. Ne giyeceğim hiç bilmiyorum :(:14:

Kızlar benimde kuzenimin düğünü var Haziran başı. 5 aylık olmuş olacağız Allah nasip ederse. Ne giyeceğim hiç bilmiyorum :(:14:

benimde eylül ayında son günlerimde var cnm eşimin yeğenin düğünü:)
asla bişi almam alsam yazık günah çünkü...Ama ne giyerim hiç bilmiyorum:)

benimde eylül ayında son günlerimde var cnm eşimin yeğenin düğünü:)
asla bişi almam alsam yazık günah çünkü...Ama ne giyerim hiç bilmiyorum:)

canım eylül ayının son günlerinde bebişini kucağına bile almış olabilirsin :emir_bebek:
benim mutlaka birşey almam gerek şuan bile kilo vermeme rağmen hiçbirşeyim olmuyorki dolabımdaki abiyelerim hiç olmaz. durduk yere masraf işte :18:

canım eylül ayının son günlerinde bebişini kucağına bile almış olabilirsin :emir_bebek:
benim mutlaka birşey almam gerek şuan bile kilo vermeme rağmen hiçbirşeyim olmuyorki dolabımdaki abiyelerim hiç olmaz. durduk yere masraf işte :18:

Bol abiyen yokmu hiç tatlım hafif kiloş tarzı

meraba kızlar nasılsınız ıyı mısınız.bende ıyıyım sabırsızlıkla bebegımı hıssetmeye baslayacagım gunu beklıyorum.ne zaman oynamaya baslar bı bılgınız var mı cok mu bekleyecegım daha

ben iyi bir terzide diktiririm şık bir kumaş göğüs altından karın bölgesi pileli tirik tiril bişey olabilir:32::32:
sonuçta hamileyiz dekolte giyecek halimizmi var :9::9::9::9::9:uygun bişey olur işte

vardır tabi..duymuştum satıldığını ama 1 sefer giymek için o kadar para verme bence çok şık ve fantazi hamile kıyafetleri var....onlardan alabilirsin tabi sen bilirsin canım..

vallahi haklısınız kızlar.. evdeki abiyelerim hep dar, son bir yılda da ciddi kilo aldığım için onları zaten pek değerlendiremiyorum bol olanlar da biraz kışlık uzun koluu abiyeler.. bakalım artık düşük bütçeyle birşeyler ayarlamaya çalışacağız. gebe mağazasındaki kıyafetletde çok pahalı ya biraz ucuz yapsalar ya:26:

merhaba kızlar ben 13. haftamdayım ve hiç kilo almadım başlarda iştahım yoktu ama suan iyim ve yiyebiliyorum.. bence aslında normal kilo almamış olmam normalde de bünyem fazla müsait değildir kilo almaya ama bugün okulda bir arkadasım sen hiç kilo almadın yiyemiyomusun ye yee bak gibilerinden konuşunca korktum.. siz kaçar kilo aldınız,sizce bu haftaya kadar kilo almamış olmak normal mi,hafiften göbeğim çıktı ama kilo artışım gramlarda :)

Back
X