Ben uzak doguda yasiyorum yani asya'da. Bebek kiyafetleri ve hamile alisverislerinin tamamini burada yapiyorum.burada cesit cok ve hepsi cok seker.ben zaten kres ogretmeniyim.cekik gozlu 2 ila 6 yasinda ogrencilerim var.onlarin anneleride bana yardimci oluyor.
Bu arada yatak hakkinda konusmalar gecmis. asya ulkelerinde cocuklar icin yatak kullanilmiyor.ne bebekken ne kreste... ailelerle beraber cocuklar yerde uyuyor. ben bile esimle yatagimiz olmasina ragmen yerde uyuyoruz. ben hamile kalinca yataga gecmek istedim ama yatakta cok rahatsiz oluyorum gece 3-4 kere kalkiyorum ama yerde rahatim.eger bebegim olursa diger bebekler gibi yanimda yerde uyuyacak.
bu ulkede bel hastaligi hic yok.yerde yatmalarina bagliyorum ben.o yuzden masraf yapip cocuga yatak almayacagim.benim rus ve alman arkadaslarim bile cocuklarini yerde yatirarak buyutmus.akliniza dosek gelmesin bildigin kalin carsafi yada pike gibi syi serip yatiyorlar.cok yumusak zemin yok yani.benim doktorumda dedi.cocuk hep seninle uyusun yalnizliga alismasin,kendine guveni olsun demisti.gorumcemde cocugunu hic ayirmadi.3 yasina girdi ama beraber uyuyorlar.gece uyaninca cocuk anneyi gordugunde aglamadan tekrar uykuya donuyor.hatta yaninda biberonuda var,acikinca cocuk kendi kendine sutunu iciyor gece :) gerci butun aile tek odada uyuyunca ben bile cok guvende hissediyorum kendimi.geceleri uyandigimda cok korkarim ama kayinvalidem gorumcem bebek falan olunca hic korkmuyorum.
size bir kac foto yukleyeyim cocuk oynama minderi ve uyku minderi
Eki Görüntüle 381542
Eki Görüntüle 381543
belki turkiye'de de vardir.
çok şaşırdım gerçekten
siz türksünüz peki nasıl alıştınız bu durumlara zor olmadımı
bide bende çok merak ettim kayınvalide görümce aynı odada yatıyormuşsunuzya zorlanmıyormusunuz