• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

doktordan geldik şimdi.kollarına, bacaklarına heryerine baktık çok şükür ikili test sonucumuzu da aldık.herşey normal:nazar: kocaman olmuştu bebişim...ağzını açıp kapatıyodu,kıpır kıpırdı.görüntü baya netti bu sefer,doktora sordum cinsiyetini görebilecek miyiz diye.bakalım dedi.bacaklarını görür görmez ben önce söyledim aaaa o pipi mi diye:1: dr da güldü, işte şurda bi çıkıntı var ama sen 16. haftayı bekle kesin netletmesi için dedi.ama ben baya net gördüm pipisini:1::1: bi oğlum vardı ikinci oğlum da geliyo büyük ihtimalle..gönlümün bi yarısı kız istiyodu ama sağlıklı olsun da gerisi boş...

Canımm maşallah bebişe:nazar: Allah tamamına erdirsin inşaallah

slm hanımlar sizi takip ediyorum ama yazmıyordum sadece 1 kez yazdım ilk hafta lekelenme olmuştu düşüyo zannettim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı çünkü allaha şükür o lekeler yerleşme yüzündenmiş şimdi 10+5 olduk hareketlerini bile gördümm bdt: 24,10,2012 yaş 25 artık sizinleyimm:16:

selam arkadslar bende az once dr.dan geldim.kan testleri verdim.ayin 11.dede pap smear testi ve ayrintili ultrason icin rontgen dr.na gitcez.bizden haberler bu kadar.sizler nasilsiniz okudugum kadariyla genelde bi sorun yok.insallh hep bu sekilde devam ederiz.

Ya şu büyüyebilen beşikler nasıl büyüyor?? Biri bana anlatabilir mi veya internette anlatan bir yer varsa söyleyebilir mi?? O beşik içinden çıkıyor, çekmeceli kısım da çıkıyor karyola oluyor diyorum ben ama arkadaşım da ozaman onun boyunun çok büyük olması gerekir okadar büyük değil bunlar diyor :S Kafam karıştı. Çünkü eğer benim dediğim gibiyse onun en boy ölçüleri 80-1.80 olması gerekiyor... Bilen var mıııııııı :D

ben biliyorum cnm.iki cocuk buyuten bir anne olarak sana hic tavsiye etmem.hic kullanisli degil,ayrica su ilk aylarda kullanilan sepet besikleride tavsiye etmem.sadece 1 ay kullanabilirsiniz.ben oglumda almistim sepet besik inanin hic kullanamadim.cunku oglum buyuk dogdu icine sigmadi bile.

canm bildigim kadariyla kesin olarak 4.aydan sonra bitiyor bulanti ve kusmalar.umarim sennki daha cabuk sonlanir.

canım 13. haftam bitiyor ama hala azalma dahi yokk..
6 kilo verdim dr bir kaç kilo almaya çalış dedi ama ne yesem lavabodayım..
nasıl gececek bilmiyorum canım yaaaa :26:

Maşallah kuzuya yaaa:nazar: Yesin onu annesi:48:
yesin tabiiii,oyyyyy kıyamam ben...
slm hanımlar sizi takip ediyorum ama yazmıyordum sadece 1 kez yazdım ilk hafta lekelenme olmuştu düşüyo zannettim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı çünkü allaha şükür o lekeler yerleşme yüzündenmiş şimdi 10+5 olduk hareketlerini bile gördümm bdt: 24,10,2012 yaş 25 artık sizinleyimm:16:
o zaman tekrar hoşgeldin...
ben biliyorum cnm.iki cocuk buyuten bir anne olarak sana hic tavsiye etmem.hic kullanisli degil,ayrica su ilk aylarda kullanilan sepet besikleride tavsiye etmem.sadece 1 ay kullanabilirsiniz.ben oglumda almistim sepet besik inanin hic kullanamadim.cunku oglum buyuk dogdu icine sigmadi bile.

sen ne tavsiye edersin??

yesin tabiiii,oyyyyy kıyamam ben...

o zaman tekrar hoşgeldin...

sen ne tavsiye edersin??

bence en kullanislisi normal ahsap sallnmayan bebek yataklari.eger oda yapmiycaksabiz yaninada 5 cekmeceli bi sifonyer gayet kullanisli olur.sallanmali almadim ben cunku iki cocugumuda sallamadim hic alistrmadimda.insallh bu bebegimide sallamiycam.zaten bebekleri uzmanlar guven duygularinn gelismasi ve kendine olan guvenlerinn artmasi icin 3 yasina kadar yaninizda yada ayni odada yatirin diyolar.ben oyuzden cocuklarimi 3 yasina kadar yanimizda bizle ayni odada yatrdim.daha sonra oda takimi alarak odalarimi ayrdim.zaten simdi bebek odasi alsak bile bence bosuna masraf.biras daha buyudukleri zaman hem daha guzelini hem uzun zaman kullanacaklari bi oda almak daha mantikli.

nunus81 sağol canım ben özel hayat hastanesine gidiyorum ercan beye . samimi tecrübeli bi doktor aslında.ama kafam karışıyor ynede.nerde dediğin doktorun muayenesi

slm kizlar nasilsiniz
ben bugun dr gitdim gecen hafta gitdigimde kendi dr um 9 hft demisdi
bugun ku dr da 9 hafta dedi 2 li test yapmadi son adete gore 12 hafta oluyor dedim kucuk daha dedi 10 gun sonra gel dedi bakalim hayirlisi

slm kizlar nasilsiniz
ben bugun dr gitdim gecen hafta gitdigimde kendi dr um 9 hft demisdi
bugun ku dr da 9 hafta dedi 2 li test yapmadi son adete gore 12 hafta oluyor dedim kucuk daha dedi 10 gun sonra gel dedi bakalim hayirlisi

senin de benim gibi geç döllenme mi oluyor o zaman?? biz son adeti unuttuk.. ultrasona göre yeni bir son adet tariim var:)gerçek son adetime göre 14+ 1 olacaktımmm.

SİZLER İÇİN ERKEN BELKİ AMA FİKİR OLSUN :)
SEVGİLİ ANNELER VE ANNE ADAYLARI BEBEK ŞEKERİ VS. İLE İLGİLİ Bİ HAZIRLIĞINIZ YADA DÜŞÜNCENİZ VARSA ŞU BAŞLIK ALTINDA BANA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html

zaten en çok heveslendiğim şeyler daha şimdiden başladım araştırmalaraaa:)) senin fikirlerinde güzelmiş...

bu miniş te benim bebeğim.12+1de.. tarayıcımı yüklemedim ,ultrasonun fotosu..parmak emerken...(deneme)

maşallahhhhhhhh Allah esirgesinn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ya şu büyüyebilen beşikler nasıl büyüyor?? Biri bana anlatabilir mi veya internette anlatan bir yer varsa söyleyebilir mi?? O beşik içinden çıkıyor, çekmeceli kısım da çıkıyor karyola oluyor diyorum ben ama arkadaşım da ozaman onun boyunun çok büyük olması gerekir okadar büyük değil bunlar diyor :S Kafam karıştı. Çünkü eğer benim dediğim gibiyse onun en boy ölçüleri 80-1.80 olması gerekiyor... Bilen var mıııııııı :D

doğru senin bildiğin şekilde çıkıyo .. sanıyorum en fazla 1.70 filan boyu... gördüklerim o kadardı ...

bence en kullanislisi normal ahsap sallnmayan bebek yataklari.eger oda yapmiycaksabiz yaninada 5 cekmeceli bi sifonyer gayet kullanisli olur.sallanmali almadim ben cunku iki cocugumuda sallamadim hic alistrmadimda.insallh bu bebegimide sallamiycam.zaten bebekleri uzmanlar guven duygularinn gelismasi ve kendine olan guvenlerinn artmasi icin 3 yasina kadar yaninizda yada ayni odada yatirin diyolar.ben oyuzden cocuklarimi 3 yasina kadar yanimizda bizle ayni odada yatrdim.daha sonra oda takimi alarak odalarimi ayrdim.zaten simdi bebek odasi alsak bile bence bosuna masraf.biras daha buyudukleri zaman hem daha guzelini hem uzun zaman kullanacaklari bi oda almak daha mantikli.

Valla ben 3 sene çocuk falan yatıramam yanımda... Bence kendi odasında yatan bebek kendine güvenir :D Bizim köpeğimiz var zaten yalnız bırakmaz onu :) Birkaç ay yatar bizim odamızda ondan sonra herkes kendi odasına.... 3 yaşına kadar hiç uymadı benim aklıma... O kendine güvensin diye koskoca bir ortam hazırlıyorum zaten daha ne.. Bu uzmanlar da bir öyle bir böyle diyorlar... Neye güveneceğimizi şaşırdık. En iyisi kendimize uyan :D Sallanan beşik ve sepet beşik konusunda da açıklamaların için teşekkür ederim.. Dikkate alacağım. Ama ben yatak odasına park yatak koyarım, sonra da onu oturma odasına koyarım diye düşündüm. İki işi birden halletmiş olurum :D

Back
X