- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
maşallahh allah nazarlardan korusun![]()
galıba öyle allah herkesın gonlune gore versın..Maşallahhhh.
Gerçekten de bebişlerin çoğu erkek sanırım. :)) hayırlısı olsun.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahh allah nazarlardan korusun![]()
galıba öyle allah herkesın gonlune gore versın..Maşallahhhh.
Gerçekten de bebişlerin çoğu erkek sanırım. :)) hayırlısı olsun.![]()
arkadaslar evde bebek şekerı yapan arkadasımız kımdı
zaten en çok heveslendiğim şeyler daha şimdiden başladım araştırmalaraaa:)) senin fikirlerinde güzelmiş...
tatlim bizde evde bebek sekeri yapiyoruz urunlerimiz faturali ve satisimiz resmi bende onlari gordukce kendime sunu yapayim bunu yapayim diyorum cinsiyeti belli olsun ilk yapacagim sey sekeri olucak heralde istersen ozelden site adresimi verebilirim ordan modellere bakabilirsin.
galıba öyle allah herkesın gonlune gore versın..![]()
evet canim benimde gec dollenme olmus.
zaten en çok heveslendiğim şeyler daha şimdiden başladım araştırmalaraaa:)) senin fikirlerinde güzelmiş...
tatlim bizde evde bebek sekeri yapiyoruz urunlerimiz faturali ve satisimiz resmi bende onlari gordukce kendime sunu yapayim bunu yapayim diyorum cinsiyeti belli olsun ilk yapacagim sey sekeri olucak heralde istersen ozelden site adresimi verebilirim ordan modellere bakabilirsin.
Yok yok Yanlış alıntı yapmışım. Mesajın aslı buymuş :)))
amin canım hepimizin gönlüne göre versin![]()
amin canım hepimizin gönlüne göre versin![]()
kızlar 2 gün önce düşük yaptım moralim alt üst oldu zaten 2 haftadır kalp atışını duyamıyoduk kese boş yalancı gebelik dediler rabbim sizin bebeklerinizi korusun kucağınıza almayı nasip etsin..
yaa kızlar lütfen benden başka kimsemi kilo almadı öffffffff![]()
canım ben 5 kılo verdım valla aslında doktorum ılk uc ay alma dedı ama.sen kendı doktoruna sor bence.yaa kızlar lütfen benden başka kimsemi kilo almadı öffffffff![]()
hayırlı olsun bebısın cok cocuk fıkrı guzel ama zor hele calısan anneler ıcın yasları kac cocukların sevındıler mı onlarda
merhaba canım .
büyüklerim 12 ve 13
küçükler 5 ve 3 büyükler kendinden geçmiş sanki küçükleri yok özlemişler...
zaten yabancı memleket ailem burda yok ben de çocuklarımla vakit geçiriyorum
ne guzel canım yaslarda gruplanmıs bırbırıne yakın olarak dedıgın gıbı sana ıyı bı yoldas olmus cocukların yenı bebısın de saglıkla gelsın ınsallah
kızlar ıs yerınde yogunum bu ara gıremıyorum bebıslerının resımlerını paylasanlar olmus kıyafet alanlar olmus cınsıyet ogrenenler olmus hepsıne masllah dıyorum 2 lı test sonucu ıyı cıkan arkadaslara da gözünüzazydın dıyorum darısı hepımıze ınsallah
bızde bugun 10 haftalık olduk 11 e basladık yanı hala agzımın tadı gelmedı eskısı kadar cıkarma yok ama mıde bulantısı tıksınme devam edıyorvalla sankı ömur boyu boyle kalcakmısım gıbı gelıyor korkuyorum:18:
hanımlar hamileyken saç boyanıırmı..... kendiimi çok çirkin hissediyorum bu arada siz de ögle hisler varmı
pskolojim alt üstayrıca bu çatlak kremini şimdiden sürmeye başlasak iyi olurmuş ....
yaa kızlar lütfen benden başka kimsemi kilo almadı öffffffff![]()
cnm ben alamadıım daha göbüşümüz ne zaman çııkıcak yaaa![]()
Sen beni düşün kızıl kahve bir saç ve köklerden gelen kömür karası saçlarr boyama diyor bana herkes ama nasıl dayanırım ben bu saçlarla bilmiyorumBen başladım valla 4 aya girdim artık 3 aydan sonra kullan yazıyor zaten kremin üstünde