• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bencee al derım eger pğantolonların dar gelıyorsa bebeısın sıkısmasın bır tanıdıgımın bebegı anne karnında sıkısıp olmustu sureklı dar pantolon gıydıgınden ..... ben aldım wakıkıden sımdılık ıdare edıyorum
tatlim bende alicam da internetden almak istiyorum lw uzak biraz bulantim kotu araba kullanamam bu trafikde otobusde tutuyor netden alsam nasil olur diye ben merak etdim.

selam kızlar nasılsınız benimde bugün dr randevum var cinsiyet için 10gün önce biliyosunuz kız diye tahminde bulunmuştu bugün tekrar gidicem dua edin bana gelince yazarım...

canım benim bildigim doguma yakın zamanda cıkan bi cizgi o hatta adıda liera çizgisimi neydi köylerde o çizginin koyuluguna bakılıp dogumun yaklastıgı yorumu yapılırmıs sende biraz erken cıkmıs =))

yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????

ya kızlar kaynanam salata getirmiş bendeee ohh hüpletiyorum sonradan farkettimkii içindeee maydonoz varr yaa bişey olurmuuuu:14::14::14::14:

selam kızlar nasılsınız benimde bugün dr randevum var cinsiyet için 10gün önce biliyosunuz kız diye tahminde bulunmuştu bugün tekrar gidicem dua edin bana gelince yazarım...

bende bugün gittim canım erkek gibi dedi sende hayırlısıyla git güzel haberlerle gel inşallahhhh:16::16:

yaaaa gerçektenmi,acaba düşürecekmiyim ondanmı çıktı o çizgi acaba dr a gitsemmiki.Zaten benim herşeyimde var bi anormallik cinsiyetide çok erken belli oldu.Başka göbeğinde çizgi çıkan yokmu yaaaaaa?????

Oyy canım benim kıyamam ya, ne demek düşürecek miyim, bu çizgi bende de var, 14 haftamın içindeyim 2 hafta önce belirmeye başladı, göğsümün altından göbeğimin bitimine kadar açık kahve tonunda uzun bir çizgi, anneme sordum 4 gebeliğinin hepsinde aynı çizgi onda da olmuş. İnternetten araştırdım 3. aydaan itibaren bazı hamilelerde çıkıyor ve doğum sonrası kayboluyormuş. Hiç sıkma canını, yahu annem var canlı örnek :) Bazı hamilelerde olur bu çizgi, bazılarında olmaz, endişelenme bebeğin güzel Allah'ımın izniyle sağlıklı, sıhhatlidir.

saolun canlarım nasip bakalım bir kızım var bi tane daha gelirse 2prenses annesi olucam :)

ya kızlarr bana böyleee iğnelerr batıyoo resmen göbegimin alt kısımlarına bide kasıklarımaaaa sizdede oluyomuuu

meraba kızlar nasılsınız herkes ıyı gorunuyo bende yarın gıdıp ıkılı test sonucunu alacagım dua edın lutfen sorun cıkmasın bu arada benım karnım suan 8.hafdakınden daha ınık cok affedersınız tuvalet sorunum vardı onu astık ondan mı ındı acaba baya kafama takıldı ya

şunların güzelliğine bakın yaaaa $bebekresim20.webp $562588_302988789772384_111283778942887_726238_2036808879_n.webp

doktorumu aradımm o çizgi 3. aydan sonra çıkıyomuşşş normalmişşş ama kadından kadına değişebiliyormuş ten rengi vs rahatladım yahuuu:)))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X