Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çokmu soruyorum ne bebeğinin hareketlerini hisseden varmı?ben hissetmiyorumda![]()
Canım ben 3 haftadan beri gliserin, bebek yağı falan kullanıyorum. Göğüsüm çok fena, azcık çatladı bile.Bende haftaya perşembe gidiyorum ikili teste. Sata göre 11 ama önden gittiğimiz için 12.haftam bu hafta. Umarım herkes gibi bizde güzel sonuçlar alırız. Ben çok merak ediyorum, çok heycanlıyım.
günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? dr umu arsammı acaba ? bide bacaklarımda sızlıyor sanki
günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? dr umu arsammı acaba ? bide bacaklarımda sızlıyor sanki
kimse yokmu??????![]()
sana katiliyorum cnm.benm bulundugum ulkedde uzmanlar 3 yasin akadar anne -baba ile beraber ayni odada yatmasini gerektigini savunuyor.ben bu fikre katiliyorum.tabi bazi arkadslarimiza ters gelebilir.saygi duymak lazim.
en erken 16. haftadan sonraa hissedebiilirmişizz cnmm dahaa var yaniiiii![]()
kızlar çokmu soruyorum ne bebeğinin hareketlerini hisseden varmı?ben hissetmiyorumda![]()
yyok canım şiddetli değil ama tedirgin oldum işte ..inşallah canımahh cnmm ahhhh olmazmıı oluyoo tabiiii şiddetli deilse benceee önemli deildirrr
canım benım bunlar bende en basından berı oluyor.pzt dr.gıttıgımde bana bırkac hafta sonra kalsıyum verıcegını soyledı.olabılırmıs bunlar yanı korkmayın![]()
cnm bende 2 yıl evvel boş gebelik geçirdim ve kürtajla aldılar düşüremedim çünkü
ayrıca hormanal hiçbir sağlık sorunun yoksa 3 ay içinde hemen hamiş kalıırsın üzülme ayy ben kürtajdan sonra 2 yıl geçti anca hamiş kalabildim çünkü hipotroidi var bende![]()
ben henüz 1,5 aylıkken damar atar gibi olurdu pıt pıt diye şimdi kalmadı ama 16 haftadan sonra başlar artık......kızlar çokmu soruyorum ne bebeğinin hareketlerini hisseden varmı?ben hissetmiyorumda![]()
bendede oldu ayın 1 de hep adet olurdum birkaç gün önce belim ağrıdı yine geçen ayda oldu merak edilecek bişey yok korkma arkadaşım.günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? dr umu arsammı acaba ? bide bacaklarımda sızlıyor sanki
evet cnm ole oluyoryyok canım şiddetli değil ama tedirgin oldum işte ..inşallah canım
seninde aynı şekilde mi oluyor canım bacaklarınada vuruyormu ?
Tatlım bende henüz hissetmiyorum ama ara ara seyreme oluyor karnımda fakat dr a sordum o bagırsak hareketlerınden dolayıymıs cocuktan degılmıs yanı henuz erken dedı hıssetmek ıcın bıze dr muz...Bakalım hayırlısı o gunu sabırsızlıkla beklıyoruz....