• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Ben uzak doguda yasiyorum yani asya'da. Bebek kiyafetleri ve hamile alisverislerinin tamamini burada yapiyorum.burada cesit cok ve hepsi cok seker.ben zaten kres ogretmeniyim.cekik gozlu 2 ila 6 yasinda ogrencilerim var.onlarin anneleride bana yardimci oluyor.

Bu arada yatak hakkinda konusmalar gecmis. asya ulkelerinde cocuklar icin yatak kullanilmiyor.ne bebekken ne kreste... ailelerle beraber cocuklar yerde uyuyor. ben bile esimle yatagimiz olmasina ragmen yerde uyuyoruz. ben hamile kalinca yataga gecmek istedim ama yatakta cok rahatsiz oluyorum gece 3-4 kere kalkiyorum ama yerde rahatim.eger bebegim olursa diger bebekler gibi yanimda yerde uyuyacak.
bu ulkede bel hastaligi hic yok.yerde yatmalarina bagliyorum ben.o yuzden masraf yapip cocuga yatak almayacagim.benim rus ve alman arkadaslarim bile cocuklarini yerde yatirarak buyutmus.akliniza dosek gelmesin bildigin kalin carsafi yada pike gibi syi serip yatiyorlar.cok yumusak zemin yok yani.benim doktorumda dedi.cocuk hep seninle uyusun yalnizliga alismasin,kendine guveni olsun demisti.gorumcemde cocugunu hic ayirmadi.3 yasina girdi ama beraber uyuyorlar.gece uyaninca cocuk anneyi gordugunde aglamadan tekrar uykuya donuyor.hatta yaninda biberonuda var,acikinca cocuk kendi kendine sutunu iciyor gece :) gerci butun aile tek odada uyuyunca ben bile cok guvende hissediyorum kendimi.geceleri uyandigimda cok korkarim ama kayinvalidem gorumcem bebek falan olunca hic korkmuyorum.

size bir kac foto yukleyeyim cocuk oynama minderi ve uyku minderi

Eki Görüntüle 381542

Eki Görüntüle 381543

belki turkiye'de de vardir.
sana katiliyorum cnm.benm bulundugum ulkedde uzmanlar 3 yasin akadar anne -baba ile beraber ayni odada yatmasini gerektigini savunuyor.ben bu fikre katiliyorum.tabi bazi arkadslarimiza ters gelebilir.saygi duymak lazim.

Valla ben 3 sene çocuk falan yatıramam yanımda... Bence kendi odasında yatan bebek kendine güvenir :D Bizim köpeğimiz var zaten yalnız bırakmaz onu :) Birkaç ay yatar bizim odamızda ondan sonra herkes kendi odasına.... 3 yaşına kadar hiç uymadı benim aklıma... O kendine güvensin diye koskoca bir ortam hazırlıyorum zaten daha ne.. Bu uzmanlar da bir öyle bir böyle diyorlar... Neye güveneceğimizi şaşırdık. En iyisi kendimize uyan :D Sallanan beşik ve sepet beşik konusunda da açıklamaların için teşekkür ederim.. Dikkate alacağım. Ama ben yatak odasına park yatak koyarım, sonra da onu oturma odasına koyarım diye düşündüm. İki işi birden halletmiş olurum :D

herkesin cocuk yetistirmesi farklidir.saygi duymak lazim diye dusunuyorum.

gunaydınlar kızlarr nasılsınızz
ben hiç iyi değilim grip oldum sürekli hapşuruyorum..

günaydın tüm anneler ve kuzularına :119::119::119: sağlıklı bir gün olması dileğiyle

biricik geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al

sağolun kızlar hapşurmanın bi zararı olmaz dimi bebişe...sesim falan değişti yaa hepten buynumda akıyo çokk üüüüü:5:[/QU
olmaz olmaz canım ben hem hapşurdum hem öksürdüm hala da devam ediyo ama hergün limon ye ben salatalara bile sıkmazdım ama hasta olunca hele de bebiş için herşeye katlanılıyo

Dimi doğru sölüyosun düşünemedim gaza geldim benimde canım çekiyo ama :30:

Şanlıurfa'dayım, öyle küçük bir ilçesindeyim, köy gibi, bırak karpuzu elmayı bile arayarak buluyoruz, 8 aydır burdayım nefret ediyorum, eşim gelsin merkeze gideceğiz, 1,5- 2 saat uzaklıkta, biraz ağlayınca dayanamadı, bu çok kötü bi durum, daha önce bir kere daha oldu, canım öyle çekiyor ki bulamayınca oturup ağlıyorum, inşallah buluruz merkezde.

Arkadaslar ben asya ulkesinde yasiyorum. Saydiginiz meyveler soyle dursun,surekli tursulardan,tursu sularindan ve maydanozdan bahsediyorsunuz.ben cildiriyorum. canim acayip tursu cekiyor soyle eksi eksi.hatta simdi yazarken bile agzim sulendi...bu ulkede eksi hicbirsey yok.bulamiyorum ama artik yazdiklariniza alistim.
bu ulkede turklerin tukettigi seyleri bulmak imkansiz.esimin elinden birsey gelmedigi icin benden cok o uzuluyor.hatta geceleri uyuyamiyor,ben ne kadar kotu bir kocayim esime tursu maydanoz ve diger meyve sebzeleri bulamiyorum diye.bu yuzden canim boyle seyler cektiginde (ozellikle bu sitede yazilanlari okuduktan sonra) esime soylemiyorum. Allah sabrini veriyor bir sekilde. Elimden bir sey gelmiyor. burada benim yediklerim ise turkiyede hic bulunmayan seyler.hatta yazsam bile caninizin hic cekmeyecegi seyler :) ama saglik acisinda faydali...
Rabbim hepimize dayanma gucu versin. :nazar:

kızlar uzun zamandır yoktum sayfalar su gibi akıp gitmiş takip etmek imkansız maşallah hep böyle devam etsin inş.

kaybı olan arkadaşlara allah sabır versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

cinsiyeti öğrenen arkadaşları tebrik ederim :nazar::nazar::nazar: kuzularımız sağlıkla büyüsün inş. allah tamamına edersin inş.

ekim anneleri ve diğer annelere:49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

nunus81 sağol canım ben özel hayat hastanesine gidiyorum ercan beye . samimi tecrübeli bi doktor aslında.ama kafam karışıyor ynede.nerde dediğin doktorun muayenesi

benim dr um alsancakta zara nın karşısında tam.iyi bir dr.banada uğurlu geldiğine inanıyorum.genel bi kontrol için ona gitmiştim.ertesi ayına hamile kaldım:))ilkimde düşüktü.hamile kalınca hemen çağırdı çok ilgilendi.oyüzden çok güvendim dr uma.hep böyle güzel gitsin inşallahhh:)))

Arkadaslar ben asya ulkesinde yasiyorum. Saydiginiz meyveler soyle dursun,surekli tursulardan,tursu sularindan ve maydanozdan bahsediyorsunuz.ben cildiriyorum. canim acayip tursu cekiyor soyle eksi eksi.hatta simdi yazarken bile agzim sulendi...bu ulkede eksi hicbirsey yok.bulamiyorum ama artik yazdiklariniza alistim.
bu ulkede turklerin tukettigi seyleri bulmak imkansiz.esimin elinden birsey gelmedigi icin benden cok o uzuluyor.hatta geceleri uyuyamiyor,ben ne kadar kotu bir kocayim esime tursu maydanoz ve diger meyve sebzeleri bulamiyorum diye.bu yuzden canim boyle seyler cektiginde (ozellikle bu sitede yazilanlari okuduktan sonra) esime soylemiyorum. Allah sabrini veriyor bir sekilde. Elimden bir sey gelmiyor. burada benim yediklerim ise turkiyede hic bulunmayan seyler.hatta yazsam bile caninizin hic cekmeyecegi seyler :) ama saglik acisinda faydali...
Rabbim hepimize dayanma gucu versin. :nazar:

:17::17::17::26::26::26: canım üzüldüm şimdi :((( sen tam olarak nerde yaşıyorsun:31:

Son düzenleme:
kızlar hülyakevin arkadaşımızın yazdıklarını dikkate alalım ve lütfen yiyecek ismi yazmayalım olurmu:31::31::31:

herkese günaydınlar geçmişe bakamadım herkes iyidir inş.

brck geçmiş olsun kendini tutmadığın sürece hapşırmanın bir zararı yok canım :34:

Back
X