• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bulantım bitti diyebilirim artık çok şükür,havalarda çok güzel inşallah hamileliğin en güzel zamanları başladı hafif karnım çıktı benim 1 ay sonra iyice belirginleşir gebeliğin en güzel dönemi 2.trimestir arkadaşlar tadını çıkaralım 3.den sonra iyice ağırlaşacağızzzzzzzzz ona göre he he:)

bendede oldu ayın 1 de hep adet olurdum birkaç gün önce belim ağrıdı yine geçen ayda oldu merak edilecek bişey yok korkma arkadaşım.

sağol canım biraz rahatladım işte insan korkuyor aman bişey olurmu diye Allahım esirgesin bebeklerimizi :16:

yyok canım şiddetli değil ama tedirgin oldum işte ..inşallah canım

seninde aynı şekilde mi oluyor canım bacaklarınada vuruyormu ?

tedirginlikler hep oluyoo cnm yaa aslındaa kendimiziidee dinliyoruzzzz en ufak şeylere bile pimpirikleniyoruzzzz dogsalardaa rahataa kavuşsak:49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Canım emla krem anestezik bir krem. Bence gebelikte kullanılmaz. Doktoruna bir danış istersen.

Ben de katılıyorum kesinlikle. Oğlum hala bizimle aynı odada ama kendi yatağında uyuyor. Kendi odası ve yatağı var ayrıca ama istemiyor orda yatmayı. Ben de ısrar etmiyorum. Bir arkadaşım 2 aylıkken ayırdı odasını. Ama noldu, aklı erip 2,5 yaşına gelince 6 yaşına kadar ortalarında yattı. Hiç büyük söylemeyin bu konularda. Bebek ne istiyorsa bir şekilde yaptırıyor çünkü.

bencede kullanmayın dişinizi sıkın çünkü hepsinde kimyasal maddeler var mecburen jilet:)

Tatlım bende henüz hissetmiyorum ama ara ara seyreme oluyor karnımda fakat dr a sordum o bagırsak hareketlerınden dolayıymıs cocuktan degılmıs yanı henuz erken dedı hıssetmek ıcın bıze dr muz...Bakalım hayırlısı o gunu sabırsızlıkla beklıyoruz....

bendede seyrime başlarda oldu hep şimdiler de yok ondan sordum şu ggünlerde hisseden varmı diye sağol:16:

günaydın kızlar bugün belim çok ağrıyor bide kasıklarım sancıyor acaba adet döngüm geldi ondanmıdır panikledim dün dr gittim iyiydi herşey ama bugün böyle olunca korkuyorum adet döngüsünde böyle olan var mı? dr umu arsammı acaba ? bide bacaklarımda sızlıyor sanki

Ara sıra bana da oluyor. Belde fazla hissetmiyorum da kasıklarımda özellikle hissediliyor. Şu an bile sağ tarafta ara ara batmalarım var. :44:

ilahi cnm yaaa hamilelik insanı güzelleştirir derler sana öle geliyodur
Kiz yoook bu bebik benim tum guzelligimi aldi,kiz mi olcek neee?
ayy çok komiksin ya çok güldüm bende öyleyim:37::27:
:52: neye donduk biz böle,simdi bazi annis adaylari ayy ben cok guzellestim falan derse bakin demedi demeyin kung fu yaparim:19::20::41:
kıssssss allah sen ne etmeyeeee ne bunlaraa benziyecenn bunaa benzee:12::12::12::12::12::12::12::12:
Kiz ben parfim sıkarsam aninda kendimi lavaboda bulurum,kocisimin parfimini bile o gormeden imha edesim geliyi de hismindan korkuyorum.dudaklarimin fotosunu cekip koycem buraya inanmaniz icin,hem ucuklu hem dudqklarimin kenarlari hamilelik lekesi oldu:43:

bulantım bitti diyebilirim artık çok şükür,havalarda çok güzel inşallah hamileliğin en güzel zamanları başladı hafif karnım çıktı benim 1 ay sonra iyice belirginleşir gebeliğin en güzel dönemi 2.trimestir arkadaşlar tadını çıkaralım 3.den sonra iyice ağırlaşacağızzzzzzzzz ona göre he he:)

Üçüncü dönemde büyük ihtimalle ben izne ayrılırım artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun da atlatırız zor günleri de :nazar:

:52: neye donduk biz böle,simdi bazi annis adaylari ayy ben cok guzellestim falan derse bakin demedi demeyin kung fu yaparim:19::20::41:

Kiz ben parfim sıkarsam aninda kendimi lavaboda bulurum,kocisimin parfimini bile o gormeden imha edesim geliyi de hismindan korkuyorum.dudaklarimin fotosunu cekip koycem buraya inanmaniz icin,hem ucuklu hem dudqklarimin kenarlari hamilelik lekesi oldu:43:

valla beı guzellestırdı kılo verdım yuzumdede dudaklarımdad hıcbısey yok.yoksa ben mı anormaımmm:18::18:

geçmiş olsun inşallah hayırlı mutlu sağlıklı güzel geçiririz şuan açlık krizi geldi ne yapsamki 8 de kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle az önce süt içtim elma yedim yok tabi benim 71 cen 75 olmam normal herkes kilo vermiş ben patlamak üzereyim:18::37::25::25:

o zmn parfüm sıkma saçını başını yap kendinee gelll dudaklarıdaa boşverr bebeişin anne ben burdayım diyee sanaa ufak şakalar yapmayaa çalışıyooo:49::49::nazar::nazar:

evet cnm ole oluyor

aynen oyle oluyor cnm korkmana gerek yok
çok sağol canım yaa içimi rahatlattın kalsiyum eksikliğindenmi oluyomuş peki bu ?
tedirginlikler hep oluyoo cnm yaa aslındaa kendimiziidee dinliyoruzzzz en ufak şeylere bile pimpirikleniyoruzzzz dogsalardaa rahataa kavuşsak:49::49::49::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
evet aslında dinliyoruz kendimizi ama elimde değil işte inşallah canım kucağımıza alsakta rahatlask Allahım hepimizin bebişlerini korusun :16:
amin canım amin içini ferah tut.....
öyle yapmaya çalışacam canım sağol:16:
Ara sıra bana da oluyor. Belde fazla hissetmiyorum da kasıklarımda özellikle hissediliyor. Şu an bile sağ tarafta ara ara batmalarım var. :44:

evet kasıklarda daha çok hissediyorum bende bide bacağım sızlıyor adet döngüsündendir inşallahhh

Kizlar ben bulantilardan cok fenayim gecen gun agladim caresizlikten,dudagimda kocaman uçuk cikti stresten.gorseniz o kadar buyuk ki,doktoru aradim doktor dedi ki 3 ayi doldurmadiniz krem ilac filan kullanmayin.ayyy bu bir haftadan once gecmez simdi yaa,hic ucuk cikaran var mi acaba?

canım bende gecen hafat cıkardım yenı gecıyor bezesı vardı bıde yanagımın altında bende cok cıkardı ılk hamılelıgımde hamıle kalmadna once bıtkısel bı ılac kullanmıstım baya 2 yıl ucuk cıkmadı sorna ufak ufak cıkmaya basladı dedım tekrar alıp kullanayım ama fırsat olmadan hamıel kaldım ve ucuk cıktı tavsıyem ben daha oncekılerde denedım sonuc aldım:1: ucugun ılk cıktıgı anlarda hanı boyle kasınıyor sızlıyor ya o zaman tahta kasıgı ocaga tutup ısıtıyorsun onu ucuk olan kısma bastırıyosun bıkac kere tabı ısıyı sen ayarla dayanabılcek skeıdle olsun ama bıraz da yaksın boyel yapınca ucuk sönüyor yanı şişip rahatsızlık vermıyor ben bu sefer bosverıdm yapmadım ve şişti allahtan cok büyük deildi ama rahatsızlık verıyor tabı gecmıs olsun dene ıstersen:34:

kızlar pek gıremyorum ısler yogun mıde bulantılarım devam edıyor :50:

çok sağol canım yaa içimi rahatlattın kalsiyum eksikliğindenmi oluyomuş peki bu ?

sanırım korkman gerekmez, dınlen dedı.özellıkle fazla ayakta durdugumuzda oluyor.çünkü rahım bızım belımızdekı kemıge baskı yaptıgından dolayı agrı oluyor.buda bacagımıza fln vuruyomus..:71:

Herkeseee günaydınn kızlarrr rüyamda meyve ismi sayklyodum kocam başmda nasıl gülüyo varya buldu getirdi az önce ben bu adamı çokmu seviyorum ne:48:

kızlarrrrrrrr hastaneden geldım ense kalınlıgımız 1,77 çıktı gayet ıyı dedı kanımızı verdık geldık.bebegımın vıdeosunuda cektı k.valıdem.

bu arada cınsıyete bakmak ıçın çok ugrastı ama kuzum göstermedı 12+2 olması gerekırken 13+1 çıktık yanı 14. haftanın ıçınde bulunuyoruz.ayy varya görmenız lazımdı 2 elını basına basına nasıl vuruyor sankı yınemı rahatsız edılıyorum der gıbıydı

Back
X