• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

saol canım ama bişey daha sorucam ben cıkarıldıktan sonrada baska biyerden sigortamı devam ettirsem dogumdan sonra dogum parası alabilirmiyim bi arkadasım önerdi 3 milyar dedi az da degil ondan sonra cıkısım olsa ona göre işsizlik maaşına basvursam oluyomu acaba öyle

hemen ardından başka yerde sigortalı olursan işsizliktan tekrar para alman zor olabilir yeni başladığın iş yerinden kendi isteğinle ayrılmaman gerek ayrıca maaş çalışma suresine göre bağlanıyo yani yeni işte bir kaç ay çalışman sgk dan daha az aylık aman demek
ama hamilelik izin parını yeni işe girdiğinde alabilirsin

doktorum eger gecmez ıse yarın gıtmem gerektıgını soyledı suan ıshalım yok sadece sabah vardı sımdı sadece sag kasıgıma arada agrılar gırıyor ufaktan

Canim ben cok kotuydum ne dokundu bilmiyoyrum ama sirf su cikariyodum tuvalette :50: o yuzden o kadar sivi kaybini su icerek gideremezdim serum toparladi beni gecmis olsun sana

:nazar::nazar: gözün aydın canım ya bana dr ense kalınlığını falan söylemedi ölçtümüü onuda anlamadım sadece kan verdim bide baktı ultrasonla erkek gibi dedi :44: bebek iyi dedi sadece ölçmüşmüdür acaba her dra gittiğimde panikliyorum konuşamadan geliyorum ya birde 1 ay sonra bi test daha var dedi onu bile sormadım eve geldikten sonra aklıma geliyor hep
3 lu testtır canım o da:34:
selam annişler bugün pek iyi degilim saatlerdir burdayım yazasımda gelmedi ev hanımları kervanına bende katılıyorum işyerim kapanıyo mayıs sonu işten cıkıyorum. kızlar bu dogum parası hakkında bilgisi olan varmı burdan cıkınca baska bi işyerinden sigortamı yatırtsam dogum parasını alabilirmiyim acaba

hayırlısı olsun canım Allah daha ıyı kapılar acsın ınsallah evde bekelrsın bebısını ne guzel
bırde konu hakkında bılgım yok ama kendımden bı ornek vermek ıstıyorum ben ılk hamılelıgımde 6.5 aylıkken devlet ısı oldu ve eskı ısımden ıstıfa edıp oraya basladım herhangı bı sorun yasamadım ıkısıde ssk uzerındendı aynen devam ettı sıgortam belkı bırı farklı olsaydı sorun olur muydu bılmıyorum:26:

hemen ardından başka yerde sigortalı olursan işsizliktan tekrar para alman zor olabilir yeni başladığın iş yerinden kendi isteğinle ayrılmaman gerek ayrıca maaş çalışma suresine göre bağlanıyo yani yeni işte bir kaç ay çalışman sgk dan daha az aylık aman demek
ama hamilelik izin parını yeni işe girdiğinde alabilirsin

sagol canım =))))

canim ben cok kotuydum ne dokundu bilmiyoyrum ama sirf su cikariyodum tuvalette :50: O yuzden o kadar sivi kaybini su icerek gideremezdim serum toparladi beni gecmis olsun sana

yok ben o kadar kotu degılımmm elevıt ıcıyordum vıtamın doktorum ara ver bır kac gun dedı ben sadece sabah 1 kere tevalete cıktım o kadar sımdı sadece sag tarafımda sancılar dolanıyor korkuyorum acıkcası eger sıklasırsa esım gelınce dr gıderım kesın

3 lu testtır canım o da:34:

hayırlısı olsun canım Allah daha ıyı kapılar acsın ınsallah evde bekelrsın bebısını ne guzel
bırde konu hakkında bılgım yok ama kendımden bı ornek vermek ıstıyorum ben ılk hamılelıgımde 6.5 aylıkken devlet ısı oldu ve eskı ısımden ıstıfa edıp oraya basladım herhangı bı sorun yasamadım ıkısıde ssk uzerındendı aynen devam ettı sıgortam belkı bırı farklı olsaydı sorun olur muydu bılmıyorum:26:

hiç ara vermeden mi diger işyerine basladın canım birde dogum parası almıs olman gerekiyo ozaman alabildin mi

ben ikili teste 12. haftada gittim ama 13 haftalık çıktık.bizim için geçreli mi bu acaba:9: 55 çıktı bizimki..

Canım o arkadaşların konuşmalarından anladığım kadarı ile bebeğin göründüğü hafta önemli. Yani ileride gidiyorsa eğer onun kendi haftasını baz alacakmışsın... Senin bebişine maşallah :D Sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrenelim.. Ama tabi çatlıcaz meraktan demi D:

yok ben o kadar kotu degılımmm elevıt ıcıyordum vıtamın doktorum ara ver bır kac gun dedı ben sadece sabah 1 kere tevalete cıktım o kadar sımdı sadece sag tarafımda sancılar dolanıyor korkuyorum acıkcası eger sıklasırsa esım gelınce dr gıderım kesın

Simdilik endise edilecek bir durum yok demek ki ama artarsa siddeti ihmal etme
Bebek olmasa neyse bir kuru kahve atardim agzima limon sikardim bol su icerdim ama bebek varken insan korkuyor :50:

hiç ara vermeden mi diger işyerine basladın canım birde dogum parası almıs olman gerekiyo ozaman alabildin mi

doğum parası dediğinşz şey ne anlamadım ben izinli olduğumuz dönemde yani 2 ay öncesi 2 ay sonrası işyeri izindeyken ödeme yapmıyo sgk dan alınıyor ödeme o mu doğum parası yada artı bişi var ?

evet canım yenı baslıycagım yer keısnlesınce cıktım ısten cuma cıkıp pzt basladım dogum parasını da aldım fakat bızım kurum maasımı kesmedı ızındeyken o yuzden aldıgım parayı kuruma ıade ettım burdakı sıstem boyle:34:
doğum parası dediğinşz şey ne anlamadım ben izinli olduğumuz dönemde yani 2 ay öncesi 2 ay sonrası işyeri izindeyken ödeme yapmıyo sgk dan alınıyor ödeme o mu doğum parası yada artı bişi var ?

evet canım aynen o dedıgın para dogum parası:34:

simdilik endise edilecek bir durum yok demek ki ama artarsa siddeti ihmal etme
bebek olmasa neyse bir kuru kahve atardim agzima limon sikardim bol su icerdim ama bebek varken insan korkuyor :50:

ınsallah bırsey olmazz bebısımızeee.. Ben suan acayıp tedırgınım oturdugum yerden kalkmıyorummm hıcbır ıs ypmadımmm yemek dahı yapmıycamm :((((

merhaba arkadaşlarr...beni de aranıza alırmısınız lütfen ekim annesi olucam ben de sınırdan :) tahmini doğumum 31 ekim..şu an tam 10 haftalık hamileyim..sohbetlere katılmak istiyorum bendeeeeeeeeeeeee........

canım benim bildigim yani bi arkadasım tarif etti sigortayla calısan bir kadın izin kullanmadıgı zaman devletten dogum parası alıyomus hamileyken calıstıgı için bende onu arastırıyorum nasıl oluyor bu ama net bi bilgi alamadım

kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??

olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..

merhaba arkadaşlarr...beni de aranıza alırmısınız lütfen ekim annesi olucam ben de sınırdan :) tahmini doğumum 31 ekim..şu an tam 10 haftalık hamileyim..sohbetlere katılmak istiyorum bendeeeeeeeeeeeee........

hosgeldın canım bende ekımın 30 u ınsallah aynı sayılırız:34:bebısını saglıkla kucagına alman dılegıyle :16:

Canım benim hoşgeldin aramıza :D Aranıza alır mısınız ne demek öyle??? Sen gel katıl bize :D Sohbetimiz artsın...

Tiroid konusunda kesinlikle tek doktorla kalmayın iyi bir doktor araştırıp gidin çünkü bende hipertiroidi vardı.İlaç kullandım sonra karaciğer enzimlerim yükseldi yani ilaç zehirlenmesi gibi bişey oldu...sonra hipotiroidiye çevirdi...şimdi normal ama 2.doktorumun sayesinde...Bu konuda uzman doktora gidin tek doktor gerçekten doğru değilmiş bu konuda ben yaşadığım için bunu söyleyebiliyorum maalesef durum böyle...

Kesinlikle dediklerininzi aklımda bulunduraacağım.10+2 yim umarım geç kalmamışımdır bu konu için.Yarın Kontrolde belli olacak hersey.Sonrada olmazsa uzman bir doktora giderim.Yardımlarınız için çok saol.

kızlar ben de 2 gündür rahatsız edecek şekilde sırt ağrısı var...
aranızda yaşayan var mı??

olmadı yarın burdaki dr uma bir gideyim diyorum..

Canım bende sırt, bel ve bacak ağrısı var.... Hele ki geceleri uyuyamıyorum.. Dr. bana magnezyum verdi ama şundan dolayı verdi. Benim bacaklarıma vuran ağrılar ergenlikteki ağrılarımıza benziyor. O magnezyum eksikliğinden dedi. Böyle çekilir gibi oluyorum. Sırtım belim de öyle... Magnezyuma yeni başladım o yüzden henüz faydası olmadı ama olacak inşallah :D

canım sabah 1 kere çıktım demişsin.zaten 1 kere çıkılması normal.ishal demek için günde 5-6 defa tuvalete çıkmak gerek diye biliyorum.seninki azmış bak fazla endişelenme.ama bol bol su iç sakın ihmal etme.ishalde tehlikeli olan vücudun susuz kalması zaten...

Canım o arkadaşların konuşmalarından anladığım kadarı ile bebeğin göründüğü hafta önemli. Yani ileride gidiyorsa eğer onun kendi haftasını baz alacakmışsın... Senin bebişine maşallah :D Sağlıklı olsun da cinsiyetini geç öğrenelim.. Ama tabi çatlıcaz meraktan demi D:

ben 12 hafta 1gunlukken gittigimde 12 h 6 gun cikti, beta hcg 43,5 ve ultrasonda da kesin erkek. seninki bu durumda kız, hayırlısıyla.

canlarım biz ultrasonda pipimizi gördük bile.büyük ihtimalle erkek:9:

Back
X