• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ŞİMDİ EKİM ANNELERİNDEN BİRİ DAHA DOĞURDU MESAJ ŞU:nazar:Öhö öhö evet Rabbimin emaneti kollarımızda herşey yolunda mutluluk sarhoşuyuz adetaaa :))))

ALLAHIM BİZLEREDE BÖYLE NEŞELİ ŞEN BİR MESAJLA SEVDİKLERİMİZE DUYURMAYI NASİP ETSİN:14::14::14: ÇOK DUYGULANDIM

GÜLCAN87

Merhaba Arkadaslar

Umarim herkes iyidir.

Annem-babam dun aksam geldiler. Bugun de evlilik yildonumleri,dile kolay tam 40 seneyi geride biraktilar :16: :16:

Aksam pasta ufluceeez hepberabeeerr :64:

Darisi bizlerin basina insallah nice,guzel,saglikli 40 senelere...

ŞİMDİ EKİM ANNELERİNDEN BİRİ DAHA DOĞURDU MESAJ ŞU:nazar:Öhö öhö evet Rabbimin emaneti kollarımızda herşey yolunda mutluluk sarhoşuyuz adetaaa :))))

ALLAHIM BİZLEREDE BÖYLE NEŞELİ ŞEN BİR MESAJLA SEVDİKLERİMİZE DUYURMAYI NASİP ETSİN:14::14::14: ÇOK DUYGULANDIM

GÜLCAN87

maşallah bir kuzucuk daha geldi :emir_bebek:

Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü :52::52::52:

Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:

yan yatırma yerı cırt cırtlı degılmıydı onların:26:

GÜLCAN87

azraaa nerde gördün kız eneee kız bu gülcanın normal tarihi neydi ki

Back
X