Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normal tarihimde doğurursam aramızda 25 gün olacak Asude. Artık senin ve seninle aynı tarihte doğuran arkadaşların tecrübelerinden faydalanırız:)
eylülü atlatalm da sonra doğsn minişlerr..ewt sezryan olcam ben de.kendimi heran doğrcakmş gibi hissediyrm zaten.sezaryen olacaksan bdt den 10 gun önce alıyorlar canım senınkıde 3 ekim oluyor o zamanbenım kı 3 ekım
![]()
son dakika şok şok şok![]()
ekim anneleri birbirine girdi 1 ekim mi 3 ekim mi
bu da şeye benzedi
hızır idi yunus idi![]()
benim doğumdan sonra gelmem zor olur bir süre yanlız. annemler gelicek, kayınvalidemler gelicek
sonra ben annemlerle memlekete gidicem biraz orda kalıcam
ŞİMDİ EKİM ANNELERİNDEN BİRİ DAHA DOĞURDU MESAJ ŞUÖhö öhö evet Rabbimin emaneti kollarımızda herşey yolunda mutluluk sarhoşuyuz adetaaa :))))
ALLAHIM BİZLEREDE BÖYLE NEŞELİ ŞEN BİR MESAJLA SEVDİKLERİMİZE DUYURMAYI NASİP ETSİNÇOK DUYGULANDIM
GÜLCAN87
Allah biliyor ya içimden hiç geçmiyor 40. haftayı bekleyeceği minnoşumun 38-39. haftalarda doğururum gibi geliyor çatır çatır doğurucam bu gidişle doktorum ısrarla normal doğurmamı istiyor çünkü
Hanımlar sevi bebenin çok amaçlı yan yatış yastığı geldi içinden de kırmızı sıcak su torbası çıtı. Şimdi yatağın kılıfı söküldü fakat yatağın üstündeki yan yatma süngerlerinin kılıfları çıkmıyor onları napıcam siz yıkadınız mı? :26::26::26:
ŞİMDİ EKİM ANNELERİNDEN BİRİ DAHA DOĞURDU MESAJ ŞUÖhö öhö evet Rabbimin emaneti kollarımızda herşey yolunda mutluluk sarhoşuyuz adetaaa :))))
ALLAHIM BİZLEREDE BÖYLE NEŞELİ ŞEN BİR MESAJLA SEVDİKLERİMİZE DUYURMAYI NASİP ETSİNÇOK DUYGULANDIM
GÜLCAN87
yan yatırma yerı cırt cırtlı degılmıydı onların:26:
bitti çok şükür ütüler, bıktım gömleklerden valla![]()
ne güzell bide ben girsem şu ütü odasına ne güzel olucakk ama sıcaktada hiç çekilmiyokii![]()
masumiyet canım odanız pek güzel olmuş bişi sorucam yatakta asılı olan şeyin adı neydi hani içine bişiler konuyor sanırsam