2012 Ekim Anneleri

doğuma girecek tüm arkadaşlarıma allah yardım etsi sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah dualarımız sizinleeeeeeee:16::16::16::16:

kızlar belimde ve ara ara kasıklarımda ağrılar basladı bu aksam... yatıyorum yana dönüyorum geçmiyor neden ki bu hani cok uzun da sürmüyor ve belli aralıklarla değil pff bir an önce yarın olsa da dr.a gidebilsem

canım benim kaç gündür senin gibiydi. bel ve kasık ağrım vardı. bende yalancı sancılardır diye önemsemiyordum.bugün genel tahlil yaptırmak için gitmiştim enfeksiyon çıktı. doktor kasık ağrılarının sebebi enfeksiyondan dedi.

karar veremedim bebek şekerine , biblolular iyi olmuyoda ama magnetlimi çerçevelimi asılanmı masa üstümü :26: öfff yaaa , sizler nerden aldınız kızlar linklermisiniz netten aldıysanız
Çınarın Şekerleri canım bu bunları yapan benim arkadaşım ben biblo şeklinde sipariş verdim bi incele iatersen
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda

canımm benimde sezeryanım nasipse cuma saat 10 da:)))

Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...

nts ye girmeden önce senin en az 2 saat fiziksel aktivitede bulunmaman lazım, bide bildiğim kadarıyla fazla tatlı yemek etkilermiş.. içini ferah tut yani sen kaynaklıdır bence, kaç haftalık bebğin? Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklıca, bende yolun yarısındayım..

Çınarın Şekerleri canım bu bunları yapan benim arkadaşım ben biblo şeklinde sipariş verdim bi incele iatersen

canımm benimde sezeryanım nasipse cuma saat 10 da:)))

ooo sizin hep yaklaşmış doğumlar.. benim yolun yarısı daha, beşik- bebek arabası fikirleriniz nedir ızlar naptınız? bide kıyafet felan neler almak lazım çok almak gerekirmi neler gerekli öncelikli olan eşyalar?

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii:52::52::52::52::52:

bende normal doğum istiyorum en güzeli o bence ya vücut için, bebek için, her yönden.. sancı çekip bitiriyosun ama ameliyatta öyle olmazmış, kaç haftalık senin? eşya felan aldınmı hiç neler önerirsin ben hiç başlamadımda :(

Merhaba kizlarcim,
Dun pek keyfim yoktu,karnimda surekli sertlesme oldu ve hafif sancilar girdi,korktum ama gecti simdi.su anda da bulantim var gene:37:
Artistcim beni sormussun tatlim,genelde yattim dun.ozledim ama sizleriii:16:
Benelsecim ve asucummm
Sizlere dua ediyorum,
Aklim gonlum hep sizinle ve minik bebiciklerinizle olacak bugun...
O guzel anlarin tadini cikarin insallah,sizler adina cooook seviniyorum,9 aylik uzun seruveninizin sonuna geldiniz ve dunyanin en kiymetli varliklarina kavusuyorsunuz artik,bu kadar ozlem bekleyis merak agri sanci derkeeeeeeen mutlu sooooon!:16:
Allah onlara guzel yazilar yazsin insallah,cok opuyorum canlarim(duygulandim gene heee):54::54:

Edaaaaa kiz nerdesin!
Bu saatte senin bulantiyla birlikte buralarda olman gerekiyorduu,nasil yalniZ birakirsin beni:9:
Sensiz tek basina bulantinin bir anlami yok:33:

Günaydın Hanımlar...

henüz uyandım aslında uyur uyanık bir gece geçirdim, nihayet sabah oldu...
Son dakika belki yazamam evden çıkarken o heyecanla diye kalktığım gibi ilk önce sizlere yazmak istedim :16:

Hepinizden Allah razı olsun özellikle son 1 hafta sizlerin desteğiyle daha çabuk geçti,,güzel dileklerinizi hiç eksik etmediniz :49:
Burda aylardır herşeyi paylaştık,,bu paylaşımlarımız olmasıydı eminim ki 38 hafta bu denli çabuk geçmezdi...

Bugün benim ve BenElse nin sizlerin dualarınıza ihtiyacımız var,,biliyorum ki kalpleriniz bizimle olacak :16:

Daha yazardım ama olayı damara verip ağlamak istemiyorum tabii sizleri de ağlatmak istemiyorum :1: hatta bakın coyotee başladı bile ağlamaya,, camoka deseniz zaten hiç susmaz :1: oğlumla hepinizi çok öpüyoruz :54: Allahın izniyle inş. sizlere güzel ve hayırlı haberlerimiz gelir kızlar :nazar::nazar:

Allahıma emanetsiniz sizler ve bebekleriniz....

Haa son olarak sonda nasılmış gelince anlatırım,,malum o küpe deliği kadar yerden o hortum nasıl giriyor acaba ölçerim artık :27:
Birde sayfaları çok doldurmayın gelince bana okuması zor olmasın :1: Bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri ütü yapmak diğeri geçmişi okumak :1:

günaydınn hanımlar
asude ve benlse hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alın bebelerinizi kucağınıza
bugün hamişliğin son gününü yaşıyorsunuz ..kimbilir ne kadar heyecanlısınız .ben bile bu kadar heyecan yapıyorsam sizin adınıza sizi düşünemiyorum:))
yerinizde olmayı çok isterdim ..iyice sabırsızlanmaya başladık eşimle ..bir an önce o muhteşem gün gelsin istiyoruz :)

Son düzenleme:
Buradayıııııımmmmm :=))) Bugün kasılmalarla uğraştım hep. Karnım bir kasıldı toplandı, taş gibi oldu... Bu seferki çok gerçekçi yalancı sancıydı...

dün akşam çok sık kasılmalar oldu ama acısız sancısız diye pek üzerinde de durmadım..''gerçekçi yalancı sancı''yı da pak sevdim..ama o kadar da gerçekçi olmasınlar,ayırt edemeyiz...

asude benelse allah kolaycık doğumlar nasip etsin..sağ salim yavrucuklara kavuşup ta gelin inşallah... dediğim gibi en fazla 2 gün süre size:9::9::9:

herkeslere günaydın. gece sol bacağım felaket ağrıdı.sanki biri çekiyor çimdikliyor gibi köküknden bileğime kadar sızladı acıdı.. uyuyamadım yani.. o kadar şiddetliydi ki tövbe yarabbim kesip atasım geldi.. gerçi hala az az devam ediyor... belden herhalde..bir de yaklaşık 1 hafta yürümemiştim son 3-4 gündür 1 saat yürüyorum,hamlamış ta olabilir...

Günaydın Hanımlar...

henüz uyandım aslında uyur uyanık bir gece geçirdim, nihayet sabah oldu...
Son dakika belki yazamam evden çıkarken o heyecanla diye kalktığım gibi ilk önce sizlere yazmak istedim :16:

Hepinizden Allah razı olsun özellikle son 1 hafta sizlerin desteğiyle daha çabuk geçti,,güzel dileklerinizi hiç eksik etmediniz :49:
Burda aylardır herşeyi paylaştık,,bu paylaşımlarımız olmasıydı eminim ki 38 hafta bu denli çabuk geçmezdi...

Bugün benim ve BenElse nin sizlerin dualarınıza ihtiyacımız var,,biliyorum ki kalpleriniz bizimle olacak :16:

Daha yazardım ama olayı damara verip ağlamak istemiyorum tabii sizleri de ağlatmak istemiyorum :1: hatta bakın coyotee başladı bile ağlamaya,, camoka deseniz zaten hiç susmaz :1: oğlumla hepinizi çok öpüyoruz :54: Allahın izniyle inş. sizlere güzel ve hayırlı haberlerimiz gelir kızlar :nazar::nazar:

Allahıma emanetsiniz sizler ve bebekleriniz....

Haa son olarak sonda nasılmış gelince anlatırım,,malum o küpe deliği kadar yerden o hortum nasıl giriyor acaba ölçerim artık :27:
Birde sayfaları çok doldurmayın gelince bana okuması zor olmasın :1: Bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri ütü yapmak diğeri geçmişi okumak :1:

Canım bu sabah uyanır uyanmaz aklıma sen ve benelse geldi:16: en guzel duygularla tekrar burada paylaşımlar yapacağınız ani sabırsızlıkla bekliyorum:8: saglikla sıhhatle alın bebeklerinizi kucaginiza:emir_bebek::nazar::nazar:

Back
X