Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar belimde ve ara ara kasıklarımda ağrılar basladı bu aksam... yatıyorum yana dönüyorum geçmiyor neden ki bu hani cok uzun da sürmüyor ve belli aralıklarla değil pff bir an önce yarın olsa da dr.a gidebilsem
Brck dogurdu mu acaba bdt si 30 du di mi
mavibattaniyeee nerde kızlarrr haber var mı ??
Çınarın Şekerleri canım bu bunları yapan benim arkadaşım ben biblo şeklinde sipariş verdim bi incele iatersenkarar veremedim bebek şekerine , biblolular iyi olmuyoda ama magnetlimi çerçevelimi asılanmı masa üstümü :26: öfff yaaa , sizler nerden aldınız kızlar linklermisiniz netten aldıysanız
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.kızlar cuma sabah 6.30da yatışım yapılıyor saat 7.30da doğuma giriyorum dualarınızı benden ve bebişimden eksik etmeyin.bebek rahme grmiş bekletmeye gerek yok dedi beklerse sende bebekte riske grer dedi oğlişim 1 gün snra rabbim izin verirse kollarımda
Kızlar bugün sabah randevum vardı. Nst ya girdim... Bebeğimin kalp atışı 160 ın üzerindeydi. Dr. hızlı dedi. Tekrar nst ya aldılar beni. Onun öncesinde kan ve idrar tahlili verdim. İkinci Nst dede 180'i geçip 200 e dayandığı oldu kalp atım hızının bebeğimin. Dr. çok taşikardik dedi. Yarın sabah kahvaltıdan sonra tekrar gel dedi... Nedir şimdi bu bunca zaman sonra anlamadım :S Tam herşey yolunda derken... Allah ım inşallah birşey çıkmaz bebeğimde. Çok korkuyorum...
Çınarın Şekerleri canım bu bunları yapan benim arkadaşım ben biblo şeklinde sipariş verdim bi incele iatersen
canımm benimde sezeryanım nasipse cuma saat 10 da:)))
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bakalım ben napıcam,defnecik ne zaman gelecek.. normal doğuracak olan yok mu yahu korkutmayın kızlar beniiiiii![]()
sanirim tek uykusuz benimmmm
Buradayıııııımmmmm :=))) Bugün kasılmalarla uğraştım hep. Karnım bir kasıldı toplandı, taş gibi oldu... Bu seferki çok gerçekçi yalancı sancıydı...
Günaydın Hanımlar...
henüz uyandım aslında uyur uyanık bir gece geçirdim, nihayet sabah oldu...
Son dakika belki yazamam evden çıkarken o heyecanla diye kalktığım gibi ilk önce sizlere yazmak istedim
Hepinizden Allah razı olsun özellikle son 1 hafta sizlerin desteğiyle daha çabuk geçti,,güzel dileklerinizi hiç eksik etmediniz
Burda aylardır herşeyi paylaştık,,bu paylaşımlarımız olmasıydı eminim ki 38 hafta bu denli çabuk geçmezdi...
Bugün benim ve BenElse nin sizlerin dualarınıza ihtiyacımız var,,biliyorum ki kalpleriniz bizimle olacak
Daha yazardım ama olayı damara verip ağlamak istemiyorum tabii sizleri de ağlatmak istemiyorumhatta bakın coyotee başladı bile ağlamaya,, camoka deseniz zaten hiç susmaz
oğlumla hepinizi çok öpüyoruz
Allahın izniyle inş. sizlere güzel ve hayırlı haberlerimiz gelir kızlar
Allahıma emanetsiniz sizler ve bebekleriniz....
Haa son olarak sonda nasılmış gelince anlatırım,,malum o küpe deliği kadar yerden o hortum nasıl giriyor acaba ölçerim artık
Birde sayfaları çok doldurmayın gelince bana okuması zor olmasınBu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri ütü yapmak diğeri geçmişi okumak
![]()