2012 Ekim Anneleri

Canim Allah bagislasin Allah anali babali buyutsun tekrardan cok tatli maasalla yerim ben onun gozlerini :16::nazar:
Darisi basimiza insaallah bizlerde boyle paylasiriz kuzularimizi o gunler gelsin bir an once :16:

Kızlar ben cıkıyorumm kuzucuk mızırdanıyor emzırıyım gelırım yıne hadı sızı ve kuzucukları optum

:nazar::nazar:KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM
buda sarık oldugumuzda arabada doktora gıderken
buda hastanede yatarken, kan alınırken yuzunu kapadı kuzum sankı yeter artık kan almayın canım cok acıyor der gıbııı....:25:
oyy yaradanaaa kurban senin balım RABBİM analı babalı saglıcakla büyütsün inşallakkk çok tatlıııııııııııııııııııııııııııı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
yarın öğleden sonra kontrolumuz var bakalım bizim oğlan kaç kilo olmuş. geçende kalp atışları sağlık ocağında yüksek çıkmıştı dr gittik ii çıktı sorun yok yani bakalım yarın nst de ne çıkacak. meraktan çatlayacağım. özledim oğlumu yaaa...

Bal kadar tatlı bir kızın var maşallah, nasılda gülmüş öyle annemde gördü pek güzelmiş pek tatlıymış öyle diyo bakalım bizimki nasıl olacak diyo kendi kendine:52: ömrü uzun güzel olsun hep iyilerle karşılaşsında kötü nedir bilmesin inşallah.

yarın saat 16:00 da doktor teyzemize gidiyoruz kızlarcım, hareketlerimiz biraz azaldı dua edin bize olurmu,güzel haberlerle dönelim oğluşumla

Herkeze Slm tekrar asudenin gözü Aydın mAsallah tosun pasa doğurmuş :)) bende doktordan geldim kızlar 3000 kg olmuş oğlum boyu 50 cm gayet iyiymis şuyum filan Dr 49 a gelmeden doğruyalım seni ins çok çok yürü dedi yine tabiki :) nst ye girdim çok zevkliydi uzun uzun kalp atışlarını dinlemek ama çok oynadı benin ki sancı çıkmadı henüz ( ayrıca nst ücretsiz mis bizim hastanede.) ebeyle görüştüm odama baktım orta ne çok büyük ne kucuk.banyosu filan gayet temizdi hastanedn bez havlu vs veriliyormuş onlarda öğrendim ayy az kaldı ins bakalım dua edin kızlar su 10 guN bitmeden sancilanip doğurayım 40 i doldurmadan hem bebişim de cok büyümeden çıksın kolay doğurayım ;))

gönlünce olur inşALLAH taih bellimi doğumun sezeryan mı?

gönlünce olur inşALLAH taih bellimi doğumun sezeryan mı?

Âmin canim yok belli değil ilk cocuk suan normal hersey. 40 haftam dolmadn kendi sancimla doğur
rtmak istiyor doktorum sunu sancı vermek istemiyor birde tam BDT dolar ve doğarsa kilosu çoğalacak normal olması zor olacak :S

Kızlar ben cıkıyorumm kuzucuk mızırdanıyor emzırıyım gelırım yıne hadı sızı ve kuzucukları optum
ay kurban olurum ona ne tatlı bır kızın var pamuk gıbı masallah masallah:nazar::nazar:

yarın öğleden sonra kontrolumuz var bakalım bizim oğlan kaç kilo olmuş. geçende kalp atışları sağlık ocağında yüksek çıkmıştı dr gittik ii çıktı sorun yok yani bakalım yarın nst de ne çıkacak. meraktan çatlayacağım. özledim oğlumu yaaa...

ınsallah guzel cıkar canım,saglık ocagını cok dıkkate alma,benı cok cıldırttılar...

Herkeze Slm tekrar asudenin gözü Aydın mAsallah tosun pasa doğurmuş :)) bende doktordan geldim kızlar 3000 kg olmuş oğlum boyu 50 cm gayet iyiymis şuyum filan Dr 49 a gelmeden doğruyalım seni ins çok çok yürü dedi yine tabiki :) nst ye girdim çok zevkliydi uzun uzun kalp atışlarını dinlemek ama çok oynadı benin ki sancı çıkmadı henüz ( ayrıca nst ücretsiz mis bizim hastanede.) ebeyle görüştüm odama baktım orta ne çok büyük ne kucuk.banyosu filan gayet temizdi hastanedn bez havlu vs veriliyormuş onlarda öğrendim ayy az kaldı ins bakalım dua edin kızlar su 10 guN bitmeden sancilanip doğurayım 40 i doldurmadan hem bebişim de cok büyümeden çıksın kolay doğurayım ;))

masallah oglusuna,kocaman olmus,dr bana hıc yuru falan demedı yurumek mı lazımmıs ya bende evde yatıyorum ızne cıktıgımdan berı 4 gundur...

gerçekten de nasıl sığacaklar bilmem,benim kız hem tombiş hem de 53 cm..

asu oğluşunu aldı kucağına,çok şükür,Allah hepimize de göstersin.

camoka usg de kaçtı kilosu asunun oğlunun??

canım sen uzun boylu kızına dırek 6 aylık tan basla masallah:)

mrb kızlar bende şimdi nst den geldim herşey yolunda cumartesi ve pazartesi tekrar geleceksiniz çarşamba doğum dedi özel oda istedik hayırlısı artık:3:
asude maşallah canım yavrun kucağındaymış darısı başımıza inşallah ben elseden haber varmı:26:

masallah sevındım sonucların ıcın azracım,bızde 1 tane ozel oda var ona baktık ama normal bekledıgımız ıcın bısey yapamadık,24 ve 28 i doluymus bakalım kısmet...

doğum yapacak arkadaşlarımdan v doktora giden arkadaşlarımdan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.dünden beri hareketleri azaldı oğluşumun panik yapmak istemiyorummm ama biraz daha bekleyip sağlık ocağına gideyim diyorum saat 3 gibi:44:

son olarakta süt içeyim şimdi

canım nasıl oldu hareketlerı bakıtn mı bılmıyorum ama hemsıre bana nst e gırerken meyvesuyu ıc dedı cok cabuk kana karısıyormus cunku...

kızlar bugunku konr-trolumuz ıyı gectı cok sukur:nazar:

oglan tosun olmus 3500 kilo,suyu ıdare eder haftaya persembe sabahtan gel dedı catıya bakıcak kesın artık:)e 38+3 olucam bı zahmet,nst ıyı cıktı sancı 0000 yanı,sancı,su gelmezse haftaya gorusuruz dedı:nazar::nazar::nazar:

biz de gittik,geldik.nst güzel dedi dr.mz.artık tarihi kesinleştirelim dedi.1 ekimi kabul etmedi,geç olurmuş:37: 27 eylül olsun o zaman dedim ben de.haftaya bugün,saat 11de kavuşuyorum bebişime inşallah:16:

:nazar::nazar:KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM

buda hastanede yatarken, kan alınırken yuzunu kapadı kuzum sankı yeter artık kan almayın canım cok acıyor der gıbııı....:25:

url=http://bit.ly/c25MCx]
d73ct.jpg
[/url]

maşallah eylül ikra ya nasıl bir güzellik bu allah hayırlı sağlıklı ömürler versin canım hayırlı evlat olsun çok tatlı kızım ve eşim ekrana kilitlendi maşallah berekallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar selam bugun doktora sadece kultur testı sonucu ıcın gıtmıştim ki doktor nst istedi nst de sonuç kasılmalarım var cıktı doktor müşade altına aldı serum verdıler sonra tekrar nst ye gırdım kasılmalar yıne vardı yanıma normal doguma gelmiş kadından daha cok sancı çıkıyodu :) şimdi pre-par diye ılaç verdi onu kullanıcam yarın tekrar muayeneye cagırdı çok korkuyorum kızlarr yaaaa...

yarın saat 16:00 da doktor teyzemize gidiyoruz kızlarcım, hareketlerimiz biraz azaldı dua edin bize olurmu,güzel haberlerle dönelim oğluşumla
dualarımız seninle..benmi de yarın kontrolüm var artık nstye baglar herhalde hiç sancımı takip etmedi şimdiye kadar çünkü

oglan tosun olmus 3500 kilo,suyu ıdare eder haftaya persembe sabahtan gel dedı catıya bakıcak kesın artık:)e 38+3 olucam bı zahmet,nst ıyı cıktı sancı 0000 yanı,sancı,su gelmezse haftaya gorusuruz dedı:nazar::nazar::nazar:
maşallah oğluşuna.

url=http://bit.ly/c25MCx]
d73ct.jpg
[/url]

kuzucuğuna maşallah çok tatlı hayırlı ömürlü olsun.Allah analı babalı uzun ömürler versin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah oğluşuna. ben de haftaya 38. haftamda olucam. nst'de sancı çıkarsa çatı muayenesi yapıcakmış. Çok az kaldı inşaallah:32::32::32::32:

Back
X