Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
felisim cnm yaaaa fl yi kaçlaa çarpıncaa bebeğin boyu ortayaaa çıkıyorduuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
KIZLAR SIZE SOZ VERMISTIM RESIM YUKLIYCEM DIEEE BUDA BENIM KUCUK KUZUMMM
buda sarık oldugumuzda arabada doktora gıderken
buda hastanede yatarken, kan alınırken yuzunu kapadı kuzum sankı yeter artık kan almayın canım cok acıyor der gıbııı....
oyy yaradanaaa kurban senin balım RABBİM analı babalı saglıcakla büyütsün inşallakkk çok tatlıııııııııııııııııııııııııııı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
Herkeze Slm tekrar asudenin gözü Aydın mAsallah tosun pasa doğurmuş :)) bende doktordan geldim kızlar 3000 kg olmuş oğlum boyu 50 cm gayet iyiymis şuyum filan Dr 49 a gelmeden doğruyalım seni ins çok çok yürü dedi yine tabiki :) nst ye girdim çok zevkliydi uzun uzun kalp atışlarını dinlemek ama çok oynadı benin ki sancı çıkmadı henüz ( ayrıca nst ücretsiz mis bizim hastanede.) ebeyle görüştüm odama baktım orta ne çok büyük ne kucuk.banyosu filan gayet temizdi hastanedn bez havlu vs veriliyormuş onlarda öğrendim ayy az kaldı ins bakalım dua edin kızlar su 10 guN bitmeden sancilanip doğurayım 40 i doldurmadan hem bebişim de cok büyümeden çıksın kolay doğurayım)
gönlünce olur inşALLAH taih bellimi doğumun sezeryan mı?
ay kurban olurum ona ne tatlı bır kızın var pamuk gıbı masallah masallahKızlar ben cıkıyorumm kuzucuk mızırdanıyor emzırıyım gelırım yıne hadı sızı ve kuzucukları optum
yarın öğleden sonra kontrolumuz var bakalım bizim oğlan kaç kilo olmuş. geçende kalp atışları sağlık ocağında yüksek çıkmıştı dr gittik ii çıktı sorun yok yani bakalım yarın nst de ne çıkacak. meraktan çatlayacağım. özledim oğlumu yaaa...
Herkeze Slm tekrar asudenin gözü Aydın mAsallah tosun pasa doğurmuş :)) bende doktordan geldim kızlar 3000 kg olmuş oğlum boyu 50 cm gayet iyiymis şuyum filan Dr 49 a gelmeden doğruyalım seni ins çok çok yürü dedi yine tabiki :) nst ye girdim çok zevkliydi uzun uzun kalp atışlarını dinlemek ama çok oynadı benin ki sancı çıkmadı henüz ( ayrıca nst ücretsiz mis bizim hastanede.) ebeyle görüştüm odama baktım orta ne çok büyük ne kucuk.banyosu filan gayet temizdi hastanedn bez havlu vs veriliyormuş onlarda öğrendim ayy az kaldı ins bakalım dua edin kızlar su 10 guN bitmeden sancilanip doğurayım 40 i doldurmadan hem bebişim de cok büyümeden çıksın kolay doğurayım)
gerçekten de nasıl sığacaklar bilmem,benim kız hem tombiş hem de 53 cm..
asu oğluşunu aldı kucağına,çok şükür,Allah hepimize de göstersin.
camoka usg de kaçtı kilosu asunun oğlunun??
mrb kızlar bende şimdi nst den geldim herşey yolunda cumartesi ve pazartesi tekrar geleceksiniz çarşamba doğum dedi özel oda istedik hayırlısı artık
asude maşallah canım yavrun kucağındaymış darısı başımıza inşallah ben elseden haber varmı:26:
doğum yapacak arkadaşlarımdan v doktora giden arkadaşlarımdan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.dünden beri hareketleri azaldı oğluşumun panik yapmak istemiyorummm ama biraz daha bekleyip sağlık ocağına gideyim diyorum saat 3 gibi:44:
son olarakta süt içeyim şimdi
dualarımız seninle..benmi de yarın kontrolüm var artık nstye baglar herhalde hiç sancımı takip etmedi şimdiye kadar çünküyarın saat 16:00 da doktor teyzemize gidiyoruz kızlarcım, hareketlerimiz biraz azaldı dua edin bize olurmu,güzel haberlerle dönelim oğluşumla
maşallah oğluşuna.kızlar bugunku konr-trolumuz ıyı gectı cok sukur
oglan tosun olmus 3500 kilo,suyu ıdare eder haftaya persembe sabahtan gel dedı catıya bakıcak kesın artık:)e 38+3 olucam bı zahmet,nst ıyı cıktı sancı 0000 yanı,sancı,su gelmezse haftaya gorusuruz dedı![]()
kızlar bugunku konr-trolumuz ıyı gectı cok sukur
oglan tosun olmus 3500 kilo,suyu ıdare eder haftaya persembe sabahtan gel dedı catıya bakıcak kesın artık:)e 38+3 olucam bı zahmet,nst ıyı cıktı sancı 0000 yanı,sancı,su gelmezse haftaya gorusuruz dedı![]()