2012 Ekim Anneleri

slm milletttt... Doğum yapanlardan haber varmı kızlar??? ayyyy herkesin belli olmuş ben çatlıycammmm beniğmkiğ belli değil normali bekliyoruzzzzzzzzzzzz

Geceleri uykusuz gunduzleri zombi gibi oldum:ssz: Cok sey yapmak istiyorum ama hic halim yok amaaa geceleri bir uyaniyorum full enerji. Karar verdim uyanirsam bu gece yapmam gereken islerimi yapacagim:10: Sac boyama konusu gecmis. Benim dr um ilk uc ay bekle demisti ondan sonrada amonyaksiz kullan bir kanit yok demisti ve ben 2 ayda bir boyadim. Simdi bu haftasonu agda yaptiririm son haftada tekrar agda, manikur, pedikur ve sacimi boyarim:16: Tabi makyaj malzemelerimi yanima alacagim ama yapabilirmiyim saibeli:12: Ben yanima alayimda duruma gore bakariz:1: 4 uzun gun hastanede olacagim icin kesin bir ara yaparim gibime geliyor:9:

neden 4 gün? 2 gün değil mi?

merhaba kizlar nasilsiniz? cok fazla giremiyorum bu aralar anca girip okuyorum, annem gelicek pazartesi gunu, bende de bi telas bi kosturmaca, temizlik alisveris falan:1: bugun dogum yapan arkadaslardan haber var mi?

selam kızlar,
baya zamandır uğrayamadım buralara... yurtdışından arkadaşım geldi bu hafta o burada.

sabah doktor kontrolümüz vardı, nst ye girdik, iyi çıktı. idrar tahlili istedi onu yaptırdık ( daha önce idrar yolu enfeksiyonum olduğundan antibiyotik kullanmıştım) tahlil sonucum iyi çıkmadı, lökosit değeri 50 epitel hücre değeri 20 çıktı. doktorum iğne yazdı, 5 gün boyunca günde 2 defa iğne yaptırmam gerekiyor.

her zamanki gibi kontrol sandım ama doktorum bugün alttan vajinal muayene etti, çatı muayanesi bu mu oluyor bilmiyorum ama , sandığım kadar kötü değildi. bebeğin başının inip inmediğini anlamak için bu kontrolün yapıldığını söyledi doktorum, bebişimin başı henüz inmemiş doktorum üstten elimi tutup bak şu an burada elinle hissedebilirsin dedi :) nereye kadar inmesi gerektiğini de gösterdi. şu an suyunun çok iyi olduğunu 10 gün sonra tekrar kontrole gelmemi istedi.

bebişim son gittiğimizde 2160 gr dı bugün ki kilosu 2712gr gayet iyi dedi doktor teyzemiz. :16:

meme uçlarını hazırlamak için lasinoh krem ve süt arttırıcı olarak humana still- tee'ye başlayabileceğimi de söyledi.
bizden haberler bu kadar. gelecek haftadan sonra umarım daha sık uğrayabileceiğim buraya öpüyoruz hepinizii:8::8::8:

heh sende bendensin:D nedense gündüzleri kendimi dinleyip duruyorum hadi gelsin sancı su artık diye ama geceleri de korkuyorum:1:

:))) aynennn pazartesi kontrolümüz var en son nst de dr aa çok iyi sancı yok dediğinde içimden neden yok yaa diye üsülmüştüm :))) pazartesiyi iple çekiyorum:52:

bunların hepsi sezeryanmı

evet canım sezeryan:34:

merhaba kizlar nasilsiniz? cok fazla giremiyorum bu aralar anca girip okuyorum, annem gelicek pazartesi gunu, bende de bi telas bi kosturmaca, temizlik alisveris falan:1: bugun dogum yapan arkadaslardan haber var mi?

haber yok daha tatlım:50:

arkdşlar bende pazrtsi gidiyorum... sezeryn mlsf :S

nıye malesef dıyorsun canım hayıslısı de..:30:

heh sende bendensin:D nedense gündüzleri kendimi dinleyip duruyorum hadi gelsin sancı su artık diye ama geceleri de korkuyorum:1:

))) aynennn pazartesi kontrolümüz var en son nst de dr aa çok iyi sancı yok dediğinde içimden neden yok yaa diye üsülmüştüm :))) pazartesiyi iple çekiyorum:52:

bunların hepsi sezeryanmı

evet canım sezeryan:34:

haber yok daha tatlım:50:

nıye malesef dıyorsun canım hayıslısı de..:30:

artis cim bebişkonunn kilosu kaçtı en sonki kontrolde.

3100 canım senınkı ?

çatı 4 cm açık olup sancı olupta sıklaşmayıp nişan gelipte doğm olmynca üzülüyo insan istr istemez.... :(

olsun canım bosver buyuk konusma belkı bu sekılde bebegım ve benım ıcın hayırlı olacak de..önemlı olan saglıkla kucagına almak degıl mi..ikinizde sağlıklı olun yeter...gerisi bizim elimizde değil...bu pazartesimi yani 24 eylül dimi listeye senide ekleyim..

dr dan geldik ark lar bebeişkomuz 1 ekim de sezeryan tarihi aldık ayyyy çok heycanlı bişeymiş ya bu kadar yakın olacağını bilmiodm sanki şok olmuş gibiydimm kaldı 9 günümüz.heyecan dorukta yani.bu arada bdt 13 ekimdi.

Kizlar gozunuzaydin,sona dogru geri sayim basladi....

Yok mu normal doguran ya,ilk dogurana kirmizi kurdele:))))

Back
X