Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada ben 30 tane sipariş verdim zaten burda aileden kimsemiz yok arkadaşlar falan bide yakın aile olacak ama siz kalabalıksanız anca 60
Geceleri uykusuz gunduzleri zombi gibi oldumCok sey yapmak istiyorum ama hic halim yok amaaa geceleri bir uyaniyorum full enerji. Karar verdim uyanirsam bu gece yapmam gereken islerimi yapacagim
Sac boyama konusu gecmis. Benim dr um ilk uc ay bekle demisti ondan sonrada amonyaksiz kullan bir kanit yok demisti ve ben 2 ayda bir boyadim. Simdi bu haftasonu agda yaptiririm son haftada tekrar agda, manikur, pedikur ve sacimi boyarim
Tabi makyaj malzemelerimi yanima alacagim ama yapabilirmiyim saibeli
Ben yanima alayimda duruma gore bakariz
4 uzun gun hastanede olacagim icin kesin bir ara yaparim gibime geliyor
![]()
o senin çevrene bağlı canım kendin biliceksin
arkdşlar bende pazrtsi gidiyorum... sezeryn mlsf :S
hayırlısı olsun canım nasıl istiyorsa bebiş ole gelsin
çok sağl artis cim ewt sat ımız aynıydı.1 ekm verdi dr da.hayrlısı olsn heycan başladı bende tarh netlşince.hayılrı olsunn..benımde bdt 13 ekımdı bana 3 ekım ı verdı doktor![]()
heh sende bendensinnedense gündüzleri kendimi dinleyip duruyorum hadi gelsin sancı su artık diye ama geceleri de korkuyorum
![]()
bunların hepsi sezeryanmı
merhaba kizlar nasilsiniz? cok fazla giremiyorum bu aralar anca girip okuyorum, annem gelicek pazartesi gunu, bende de bi telas bi kosturmaca, temizlik alisveris falanbugun dogum yapan arkadaslardan haber var mi?
heh sende bendensinnedense gündüzleri kendimi dinleyip duruyorum hadi gelsin sancı su artık diye ama geceleri de korkuyorum
![]()
artis cim bebişkonunn kilosu kaçtı en sonki kontrolde.çok sağl artis cim ewt sat ımız aynıydı.1 ekm verdi dr da.hayrlısı olsn heycan başladı bende tarh netlşince.
evet canım sezeryan
haber yok daha tatlım
nıye malesef dıyorsun canım hayıslısı de..![]()
kızlar bana yardımxcı olun lütfen.Boğazlarım çok şişmiş yanıyo.malum ilaçta kullanamıyoruz.ne yapimde yumuşasın boğazlarım
bunların hepsi sezeryanmı
merhaba kizlar nasilsiniz? cok fazla giremiyorum bu aralar anca girip okuyorum, annem gelicek pazartesi gunu, bende de bi telas bi kosturmaca, temizlik alisveris falanbugun dogum yapan arkadaslardan haber var mi?
artis cim bebişkonunn kilosu kaçtı en sonki kontrolde.
çatı 4 cm açık olup sancı olupta sıklaşmayıp nişan gelipte doğm olmynca üzülüyo insan istr istemez....![]()
dr dan geldik ark lar bebeişkomuz 1 ekim de sezeryan tarihi aldık ayyyy çok heycanlı bişeymiş ya bu kadar yakın olacağını bilmiodm sanki şok olmuş gibiydimm kaldı 9 günümüz.heyecan dorukta yani.bu arada bdt 13 ekimdi.
3100 canım senınkı ?
benm kız da 2900 müş.dr bundn snra günde 27gr alsa 3200 civ doğr gayt norml dedi.daha doğmdn kilosnu kafaya taktm ya doğğsa hergn tartarm herlde şu obsesif annelr gibi olmak istmyrm.sağlklı olsnlarr da.