2012 Ekim Anneleri

kızlar merhaba negüzel doğum tARİHLERİNİZ BELLİ OLMUŞ BENDENDE GÜZEL HABERLER VAR 2GÜNDÜR EMZİRMEYE GİDİYORUM OĞLUMU KIZIM DAHA BECEREMEDİ AMA BENDEN MUTLUSU YOK 2AY SONRA KOKUSUNU DUYDUM YAVRULARIMIN 1.500OLDU KİLOMUZDA ŞÜKÜRLER OLSUN

canıım hadigözün aydın çooookkk sevindimmm şifa olsun kuzucuklara Allahın izniyle kızımızda emecek annesiii kız evi naz evi hesabıııı ;))

birde kızlarcım 3.defa tansiyonum 14/9 çıktı bu tehlike demek biliyosunuz 3 gün günde 3 defa ölçtüreceğim doktoruma bildireceğim eğer hala yüksekse ilaç kullanmaya başlayacağım varmı aranızda benim gibi olan

çook geçmiş olsuunnn umarım devamı olmaz kontrollü ol ama çok kafaya takma streste tansiyon yüksekliğine sebep biliyorsun

iyi gecelerrr kızlar uyku tutmadı beni bu gece nedendir bilmem boğazımda resmen koca bir düğüm var sankii birde yattığım an nefes alamıyorum ilk kez bukadar rahatsız oldum ciddi anlamda nefesim kesiliyo sanki biri göğsüme yatmış gibi ayrıcaaaa çok stresliyim biranda eşime çok sert çıktım ne söylese bana battı arkasında ağlamaya başlıyorum sanki bağıra bağıra ağlasam çok rahatlicam diye düşünüyorum ay nluyo bana :(((( nazar mı deydi kızlar yoksa bu halde bile bunu düşündümya helal olsun valla bana komşum geldi yok böle iyisin çok rahat geçti hamilelğin şöle böle dedi nazarımı deydiki şimdi aklıma geldi :) (töbe töbeeeee)

iyi gecelerrr kızlar uyku tutmadı beni bu gece nedendir bilmem boğazımda resmen koca bir düğüm var sankii birde yattığım an nefes alamıyorum ilk kez bukadar rahatsız oldum ciddi anlamda nefesim kesiliyo sanki biri göğsüme yatmış gibi ayrıcaaaa çok stresliyim biranda eşime çok sert çıktım ne söylese bana battı arkasında ağlamaya başlıyorum sanki bağıra bağıra ağlasam çok rahatlicam diye düşünüyorum ay nluyo bana :(((( nazar mı deydi kızlar yoksa bu halde bile bunu düşündümya helal olsun valla bana komşum geldi yok böle iyisin çok rahat geçti hamilelğin şöle böle dedi nazarımı deydiki şimdi aklıma geldi :) (töbe töbeeeee)
Evet canim olabilir nazar ama hormonlarımız da tavan yapti bende ya çok mutlu ya çok mutsuz hissediyorum :S
Kızlarr iyi geceler yeni doğan bebişlerimizden haber varmı

Hayır cnm yok henüz . Bende uyumaya gittim ama olmadı uyuyamadim edamm acaba nasıl oldu bı durum oldu mü nisanı geldi sonra gunünü one aldılar ama şimdi nasıl merak ettim valla ?

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

öncelikle bugün doğum yapacak arkadaşların ALLAH yardımcısı olsun. kolaylıklar nasip etsin İnş. sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar.

haftaya kontrole gittiğimizde doktoruma sorucam ama sizede bi danışayım dedim. benim saçlarımda ırsi olarak çok beyaz var. hamile kalmadan önce röfle yaptırıyordum sürekli. tam röflemin dip boyasını yaptıracağım zaman hamile olduğumu öğrendim :) şuan tahmin edersinizki saçların berbat durumda. oğluma zarar gelmesin die hiç boyatmadım. doğumumda sezeryan olacak haftaya cuma gün verecek doktorumuz. acaba diorum sezeryana girmeden bir gün önce saçlarıma röfle yaptırsam bi zararı olurmu? çevrenizde hiç bu şekilde yaptıran varmı?
Selam Ben 2 kez röfle yaptırdım doktorumda prof. İçin rahat olsun

Uyuyamadim midem yaniyor ben yaniyorum terliyorum.bu arada ben gecen gun nst ye girdigimde sancilarim hep 10 civariydi dr hafif hareketlenme var dedi sizin nst kac cikiyo

kızlar selam herkese..
edammm, canım hadi gözünaydın..doruk paşa 1 ekimi beklemicek gibi ama hayırlısı olsun güzelim az kaldı kavuşmana meleğine:16:
bende yatak döşek yatıyorum..raporluydum bugünde işe gitmedim haliyle. dün doktora gittik.kbb ye. üst solunum yolu enfeksiyonu:( burun spreyi gargara pastil ve parol..aldık ilaçları. ıhlamur ocakta sürekli kaynıyo:( ben bi türlü iyileşemiyorum. dua edin:14:yarın kontorlümüz var doktor teyzemize gidicez, inşallah herşey yolundadır. bebeğime mikrop filan geçer bişey olur diye kokuyorum.:26:

tşk ederim canımm..evet bizim yaramaz şimdiden sabırsız..aslında dr 29. haftadan beri baş aşağı olduğu için sabırsız olduğunu ve her gittiğimizde gününü beklemeyeceğini söylemişti..36 haftaya kadar kalsa yeter diyordu çok şükür 37. yi bitirdik..hayırlısı olsun inş..

sana da çok geçmiş olsunn canım ben de yeni gribi atlattım..çok zor oldu ama korkma grip bebeğe bulaşan bir hastalık değil..
sadece benim ki o hafta biraz daha az kilo almıştı o kadar..kafana takma..çabuk toparlanırsın inş :nazar:

ay canım ya hadı bakalım minnoşuna az kaldı:9: o zaman listeden senin tarihi değiştirmek lazım :1:

ayyy evet son 4-5 gün büyük heyecan :18: :18: :18:
:nazar: :nazar: :nazar: evet canım ani bir kararla tarihimizde değişti ne olucağımız hiç belli değil baksana :1:

ya edammmm valla birdenbire oluyor demek ki bu işler..sanki tarihler bir anda yaklaştı,bir anda doğumlar oldu..ben panikliyorum,çünkü seninle bdtlerimiz aynı..mutlu başlangıçlara yaklaşıyoruz:9::9::9::9:

evet canım yaa birden bire oluyor herşey..benim şokumu görmeliydin..10 günüm var diye diye 4-5 güne düşürdük birden..tabi beklerse :1:
o yüzden şu kadar günüm var demeyeceksin bazen çat kapı misafirlerimiz olabiliyor :1:

edammm seninde nişanın gelmiş anladığım kadarı ile, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

tşk ederim canımm..evet nişanım geldi..birazcık erken diye 38. haftamızı dolduralım diye bekliyoruz..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh :nazar:

hayırlı olsun canım plasentanla ilgili doktorun ne demişti dedim ama bakamadım canım yazdıysanda korkulu bişeyler dedimi:18:

canım benim dr um beni hamileliğimin başından beri bu duruma hazırladı..
daha önce bu konuda çok ameliyat yapmış..bana güven dedi..
atlatılcak birşey olduğunu bunu düşünmemem gerektiğini söyledi..
beni rahatlattı yani sağolsun..o yüzden ben çok rahatım..bir sorun olmayacak inş :nazar: :nazar: :nazar:
sen de rahat ol..stresle girme sezeryena..sütün gelmez ameliyattan sonra..
güzel düşün güzel olsun..bak ne güzel minişlerimizi alıcaz kucaklarımıza :nazar:

slm kızlar dün gün boyunca nette kopukluk vardı giremedim

biraz önce asude ile görüştüm çok iyi maşallah bebişimiz de iyiymiş

hepinize selam söyledi kızlara söyle fazla kilolu bebek doğurmasınlar dedi :1: süt yetmiyomuş :1:

bu arada sütü hemen gelmiş ne iyi değil mi kızlar bebişimiz doyuyor maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:
yarın çıkıyomuş hastaneden
haberler iyi yani

bu arada listemiz kalabalıklaşmış maşallahhhh:nazar:

edammm noldu kız birden günün değişmiş
daha geçmişe bakamadım hayırlısı canım:54:

haberler süper çok sevindim :nazar: :nazar: :nazar:
inş bize de nasip olur böyle güzel haberlerimizi vermek :nazar:

sorma canım yaa nişanım geldi..
biz her an beklemeye geçtik..
bir sorun olmadığı sürece perşembeyi bekliyoruz..
tabi doruk bey bekler mi bilemem :1:
amin inşallahh :nazar:

ıste bende sok olmak ıstıyorum,,aaaaaaaaaa suyum gelıyor dıye...bu gece mesela ya da yok yok temızlık bıtmedı yarın gece olsun bı kalkıyım ayy gelıyo falan dıye...kafamda kurup duruyorum boyle fılmlerde kı gıbı bır dogum sahnesı falan :39::39::39::34::34:

aslında benim de aklıma hep bu şekilde gelirdi ama şimdi aynı şeyi istemiyorum..hiç beklemediğin bir zaman da karşılaşmak çok zor oluyor bunlarla..

eşim uyandığında diyorum benim kanamam var eşim fırladı kalktı ben daha hazır değilim diyor sanki o doğaracak :1: :1: :1:
ayyy hala o hareketleri aklımda gülüp duruyorum..ona söylediğimde de kahkahalar atıyor hadi yaa öyle mi dedim diyor düşün o şokla hatırlamıyor bile :1:
insan ne yapacağını ne yaşayacağını bilmiyor..ama bir yandan da kurbanlık koyun gibi beklemek istemiyorum :1:
kafam çok karışık valla..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :nazar:

Edacim bu arada gecmis olsun tarihinde one alınmış hadi hayırlısı Ekim de doğmasa da terazi olacak ins :))

tşk ederim canımm :16:
evet tarihimiz değişti heyecan dorukta :nazar:
bizim ki terazi bebeği olmakta kararlı ama beklemekte sabırsız :1: :1:

doktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi:52:

hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş:52::52:

benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet:9:

bebeklerimiz doğdumu haber varmı???

maşallah oğluşuna :nazar: :nazar: :nazar:

edammm nişanın gelmiş sanırm:53:bebiş 1 ekimi beklemicek demek.bizim tarihimiz de 27 eylül.senin paşan beklerse 27sini aynı gün doğurcaz inşallah:16:

evet canım nişanım geldi :18:
gündaş olmuşuz desene :16: tabi bizim doruk bey beklerse :1:
inş beklerde birazcık daha toparlanır kuzucuk :nazar:

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesil

Supremee

Tatlicik

Oh oh mAsallah normaller de arttı baya :))

Eda bulantı arkadasın bu gece uyuyabildi galiba :) off ben tekrar uyumayı denicem haydi tekrar iyi geceler :))

alışkanlık oldu bu saatte kalkıp kk ya yazı yazmadan bi daha uyuyamıyorum:D benim de iki gecedir nefes borumda sanırım yanma var. hep kendimi dinliyorum ya aha da adet sancısı gibi diyorumm hemencik geçiyo ne kadar da sancı meraklısıymışım yahuu:53:

Kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse sabah saat 7.30 da hastanede olucaz normalde bende sezeryan istemiyordum ama kemik yapın dar dedi dr normla doğum yapamazmışım mecburen sezeryan tarihi aldık bu arada hapşırmaya başladım inşallah bir sorun çıkmaz uyuyamıyorum günlerdir .... bana bol bol dua edin inşallah Akın paşamla birlikte sağ salim ve hayırlısıyla evimize döneriz...

Kızlar bugün doğumum var Allah kısmet ederse sabah saat 7.30 da hastanede olucaz normalde bende sezeryan istemiyordum ama kemik yapın dar dedi dr normla doğum yapamazmışım mecburen sezeryan tarihi aldık bu arada hapşırmaya başladım inşallah bir sorun çıkmaz uyuyamıyorum günlerdir .... bana bol bol dua edin inşallah Akın paşamla birlikte sağ salim ve hayırlısıyla evimize döneriz...

canım dualarım seninlee..hayırlısıyla güzel haberlerini de alırız inş..
hadi gözünüz aydın darısı başımıza :nazar:

genel mi olucaksın??

Back
X