kızlar selam herkese..
edammm, canım hadi gözünaydın..doruk paşa 1 ekimi beklemicek gibi ama hayırlısı olsun güzelim az kaldı kavuşmana meleğine
bende yatak döşek yatıyorum..raporluydum bugünde işe gitmedim haliyle. dün doktora gittik.kbb ye. üst solunum yolu enfeksiyonu
burun spreyi gargara pastil ve parol..aldık ilaçları. ıhlamur ocakta sürekli kaynıyo
ben bi türlü iyileşemiyorum. dua edin
yarın kontorlümüz var doktor teyzemize gidicez, inşallah herşey yolundadır. bebeğime mikrop filan geçer bişey olur diye kokuyorum.:26:
tşk ederim canımm..evet bizim yaramaz şimdiden sabırsız..aslında dr 29. haftadan beri baş aşağı olduğu için sabırsız olduğunu ve her gittiğimizde gününü beklemeyeceğini söylemişti..36 haftaya kadar kalsa yeter diyordu çok şükür 37. yi bitirdik..hayırlısı olsun inş..
sana da çok geçmiş olsunn canım ben de yeni gribi atlattım..çok zor oldu ama korkma grip bebeğe bulaşan bir hastalık değil..
sadece benim ki o hafta biraz daha az kilo almıştı o kadar..kafana takma..çabuk toparlanırsın inş
ay canım ya hadı bakalım minnoşuna az kaldı

o zaman listeden senin tarihi değiştirmek lazım
ayyy evet son 4-5 gün büyük heyecan :18: :18: :18:

evet canım ani bir kararla tarihimizde değişti ne olucağımız hiç belli değil baksana
evet canım yaa birden bire oluyor herşey..benim şokumu görmeliydin..10 günüm var diye diye 4-5 güne düşürdük birden..tabi beklerse

o yüzden şu kadar günüm var demeyeceksin bazen çat kapı misafirlerimiz olabiliyor
edammm seninde nişanın gelmiş anladığım kadarı ile, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
tşk ederim canımm..evet nişanım geldi..birazcık erken diye 38. haftamızı dolduralım diye bekliyoruz..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh
hayırlı olsun canım plasentanla ilgili doktorun ne demişti dedim ama bakamadım canım yazdıysanda korkulu bişeyler dedimi:18:
canım benim dr um beni hamileliğimin başından beri bu duruma hazırladı..
daha önce bu konuda çok ameliyat yapmış..bana güven dedi..
atlatılcak birşey olduğunu bunu düşünmemem gerektiğini söyledi..
beni rahatlattı yani sağolsun..o yüzden ben çok rahatım..bir sorun olmayacak inş
sen de rahat ol..stresle girme sezeryena..sütün gelmez ameliyattan sonra..
güzel düşün güzel olsun..bak ne güzel minişlerimizi alıcaz kucaklarımıza
slm kızlar dün gün boyunca nette kopukluk vardı giremedim
biraz önce asude ile görüştüm çok iyi maşallah bebişimiz de iyiymiş
hepinize selam söyledi kızlara söyle fazla kilolu bebek doğurmasınlar dedi

süt yetmiyomuş
bu arada sütü hemen gelmiş ne iyi değil mi kızlar bebişimiz doyuyor maşallahhhh

yarın çıkıyomuş hastaneden
haberler iyi yani
bu arada listemiz kalabalıklaşmış maşallahhhh
edammm noldu kız birden günün değişmiş
daha geçmişe bakamadım hayırlısı canım
haberler süper çok sevindim
inş bize de nasip olur böyle güzel haberlerimizi vermek
sorma canım yaa nişanım geldi..
biz her an beklemeye geçtik..
bir sorun olmadığı sürece perşembeyi bekliyoruz..
tabi doruk bey bekler mi bilemem

amin inşallahh
aslında benim de aklıma hep bu şekilde gelirdi ama şimdi aynı şeyi istemiyorum..hiç beklemediğin bir zaman da karşılaşmak çok zor oluyor bunlarla..
eşim uyandığında diyorum benim kanamam var eşim fırladı kalktı ben daha hazır değilim diyor sanki o doğaracak
ayyy hala o hareketleri aklımda gülüp duruyorum..ona söylediğimde de kahkahalar atıyor hadi yaa öyle mi dedim diyor düşün o şokla hatırlamıyor bile

insan ne yapacağını ne yaşayacağını bilmiyor..ama bir yandan da kurbanlık koyun gibi beklemek istemiyorum

kafam çok karışık valla..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Edacim bu arada gecmis olsun tarihinde one alınmış hadi hayırlısı Ekim de doğmasa da terazi olacak ins :))
tşk ederim canımm

evet tarihimiz değişti heyecan dorukta

bizim ki terazi bebeği olmakta kararlı ama beklemekte sabırsız