2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım hepsi çok güzelmiş. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin Kırmızı olan patikli alt pijamaları nereden aldın canım??

o altlar inanılmaz kullanıslı duruyorlar patıklerın arkaları lastıklı hemde ben onları hamıle kalmadan once kızı olursa dıye aldım ogluma nasıp olacaklar ınsallah mısspan bebepan da yenıdogan da var gecen senenın modelı ama bu sene farklı renkler var 3lü 32 tl ayrıca tam pamuklular daha guzellerı sızın bebıslerınıze ınsallah

aman da amann ne güzelmiş Ece kızımızın cicileri

güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah cicilerini annesii :) hepsi çok güzeller

İnşallah canım yaaa Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin hamileliğimizi tamamına erdirsin

Moda ikonu Ece geliyoooooor! Çok güzel çok neşe saçan ciciler bunlar! İyi günlerde sağlıkla giysin prenses!

Benim zilliye bi de etek aldımm ayy o eteğin altındaki popo ısırılmaz mı yaaa

Allah o günleri de göstersin inşallah kızlarrrr hepimizeeee

bütün bebişlerin cicileri çok güzel sağlıkla giymeyi nasip etsin rabbim bir sey soracağım giysileri hangi mağazalardan aldınız

bunlarda bizim cicilerimiz

bu elbise ve saç bandanasını ben ördüm kızıma nasıl olmuş teyzeleri

bunlar hastane çıkışlarımız

bunlarda gezmelik elbisemiz(inşallah kurban bayramında giydireceğim bunları )

şimdilik bu kadar yavaş yavaş taksit taksit alıyoruz cicilerimizi

Canım ellerine sağlık. Çok cici olmuş elbise. Aldığın hast. çıkışına da bayıldım...

ellerine sağlık canım benim elbisenin modelini aldım bende kızıma öreyim teyzesi
ayrıca aldığın cicilerde çok güzeller bembeyaz herşeyyyy bayıldım
beyaz bebeklere çoook yakışan bir renk
sağlıkla iyi günlerde kullansın prensesinnnnn
kurban bayramında doğmuşşş oluyorlar meleklerimiz senin kızın bayramlığı bile hazır ben ne alsam kızıma acaba çoook heyecanlandımmm ya ALLAHIM onları kucaklamayı nasip etsin bizlere nazarlardan korusun onları nazar:

Canım ellerine sağlık. Çok cici olmuş elbise. Aldığın hast. çıkışına da bayıldım...
teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun

aaa öylemii ör bakalım sende canım emin ol çok zevkli oluyor ben o kadar heves ve istekle ördmüki 2 günde bitirdim valla
giydireceğin çocuğunun üstünde göreceğin günleri hayal ediyor insan bunları örüp alırken
bu arada aldıklarım tam beyaz değiller süt ve krem rengindeler

Son düzenleme:

oyyy oyyy hepsi çok tatlııı yaaa senin zillinmi giyecek bunlarııı
artık sende almaya başlamışsın bende hala tık yok annem yelek örmüş bitanede hırka çok beğendim ve duygulandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…