2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Ayyy ilk hamileligimde de en sevdigim konu burasiydi simdi de yine buyuk bi zevkle bakiyorum harika seyler almissiniz bebekleriniz saglikla giysinler kullansinlar insallah her birini

kızlar unnado.com'da tiwicity markasında indirim var bebek hazırlık çantaları 20-40tl arasında bir bakın bence.

hay allah patiklerimizi ekleyemedik.. emzirme minderi mutlaka almalısınız kullanan arkadaşım 40 gün bununla yattık bebeğimle beraber dedi

Arkadaşlar daha almayacağım dedikçe dayanamıyorum. Ama bu büyük allahtan... Oğluma nasıl dayanırdım bunu almadan Altına ayakkabısını bile aldım. Birde kangru aldım geldim çarşıdan

Arkadaşlar bunu aldım birde.. Bebeğe yan yatış pozisyonu tanımıyor ama zaten eşim bunu kendine aldı sayılır. Ben bebeği taşırken huzursuz olurum alışkın değilim diyerek aldı.. Uyur ederse de arabaya yatırırız dedik. Yada kucakta da uyuyabiliyor zaten. İki yönlü, dışarıyı da izleyebiliyor... Bunun kırmızısı...:26: İnşallah sizde iyi dersiniz.

Eklentiler

• $Chicco-GO-Kanguru-Siyah__56479142_0.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 44

canım iyi yaptın aldın valla ben bi biberon görmüştüm suluk gibi serce parmagım kadar kullanacagımdan degil cok tatlıydı almadım hala aklımda iyiki almıssın sen

canım iyi yaptın aldın valla ben bi biberon görmüştüm suluk gibi serce parmagım kadar kullanacagımdan degil cok tatlıydı almadım hala aklımda iyiki almıssın sen

Sağol canım benim... Sen de bence yine denk gelirsin o biberona Ozaman kaçırma al .... Ben de bunu daha önceden görüp almamıştım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…