2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Maşallah kızlar hepsine bayıldım çok tatlılar biz daha 3 çorap ve 1 tane eşofman altı aldım onları da zorla yoksa eşim daha erken doğuma 1-2 ay kala alırız diyor. Napcam ben bu adamı kızlar ya....

çok tatlı yeni cicileriniz güle güle kullanın kızlar

bende e bebekten sipariş verdim 2 güne gelir..sanırım bizim kıyafet işimiz bitti bir kaç parçamız kaldı..
benim eksiklerime gecicem artık

Maşallah kızlar hepsine bayıldım çok tatlılar biz daha 3 çorap ve 1 tane eşofman altı aldım onları da zorla yoksa eşim daha erken doğuma 1-2 ay kala alırız diyor. Napcam ben bu adamı kızlar ya....

Valla hayatım bu kocalar gerçekten antika oluyor :)) Düşün ben senden hafta olarak daha gerideyim bizimki mobilyaları bile aldı...aşkım ne kadar erken desem de alınmış alınmıştır dedi durdu...En sonunda aldık...Sanki önümüzdeki ay doğuracam:))) Allah kzuuzcuklarımızın sağlıcakla gelmesini nasip etsin de gerisi yalan...Er geç bu işlerin hepsi olur hiçbir bebek kıyafetsiz kalmaz..

tecrübe heryerde belli ediyor kendini annemde bana bu patiklilerden alıcaz demişti çok kullanışlıymış , çorap çıktı etti derdi yok ne güzel , iyi günlerde giysin bebişin

Sağol tatlım ama sadece ilk aylar için patikli, 6 aydan sonra patiksiz daha rahat çünkü daha uzun süre giyebiliyor!

heeepsi çok güzell iyi günlerde kullanmak nasip etsin Rabbim... benim aldıklarımın fotolarıda eşimin telde, şehir dışından gelsin hemen bende eklicemm :))

kızlar bizde yeni ciciler sipariş verdik e bebekten pazartesi elimde olucak inş

Ben baska almayacam bu yeter de artar bile icinde daha paylasmadigim parcalar var 2 zibin 2 cit citli body si agiz mendili eldiveni corabi falan da var ben pesin paraya 120 tl ye aldim yoksa 140 tl gibi bir fiyati vardi

KIZLAR BU ZAMANA KADAR ALDIKLARIMIN RESIMLERİ

BU UYKU SETİ

HALISI

KIRLİ SEPETİ

BEBEK ÇANTAMIZ

ıcınde kırlı torbası termoslu bıberon gozu alt acma ortusu ıslak mendıl koyma yerı vs hepsı var

HASTANE ÇIKIŞIMIZ,HAVLUMUZ VE BEŞİĞİNE TAKICAGIM OYUNCAK

6lı hastane çıkısı

10 lu hastane cıkısı

TELSİZİ VE ATEŞ OLCERİ

BUNLARDA KIYAFETLERİ

Balım sanırım ilk gören benim :) hepsi çok güzeller canım sağlıklı günlerde giysin inşallah minik kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…