2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

BALIM hepsi herşeyi çok güselll sağlıkla giysin o bol bol kirletsin cadı, anneciğide bol bol onları yıkasın inşallah

balım harika aldıklarının şeker gibi her biri.. ben daha hiç bişeye başlamadım acep geç mi kalıcam ki.. daha doğrusu istanbula gidersem alırım diye bekliyorum aslında küçk şehirde herşey kısıtlı

cnm hepsi çok güzel baktıkça bakasım geliyo sağlıklı güzel günlerde giysin meleğin hayırlı olsun bende dün aldım oğlumun ilk cicileri akşam inş eklerim bende

kızlar bebişime ördüğüm ilk yeleğim :) kazak ve hırkamız da babanemizde dikiliyor sanırım 1 haftaya eklerim onları da :) dayanamadım nakodan ip aldım yine lüks minnoş olanlardan pembenin iki tonu bir de üzerine pullı LOVE yazan pembe bir aplik aldım :) onu da öreyim diktikten sonra eklerim sanırım o da haftaya olur :) cok öptüm hepinizi bu arada yeleğin ipi de lüks minnoş biraz uzun yapmısım ama ilk tecrübe bundan sonrası böyle olmaz

ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle giysin bebişin ne güzel maşallah elinden geliyor bebeğine kendi elinden bişeler yapabiliyorsun ben hiç beceremiyorum çok denedim sonuç hüsran :)

bunlar da benim meleğimin ilk cicileri....

Eklentiler

• $DSC01207.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $DSC01209.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSC01210.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSC01212.webp
    29 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC01213.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC01214.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC01215.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 86
BALIM hepsi herşeyi çok güselll sağlıkla giysin o bol bol kirletsin cadı, anneciğide bol bol onları yıkasın inşallah
cadımmmmm bır dogsada ısırsamm her yerını
canım yavas yavas almaya basla bence yazın sıcagında gezmek almak cok ugrastırır emın ol ama yınede sen bılırsın

cnm hepsi çok güzel baktıkça bakasım geliyo sağlıklı güzel günlerde giysin meleğin hayırlı olsun bende dün aldım oğlumun ilk cicileri akşam inş eklerim bende

cok tesekkur ederız rabbım bebıslerıme uzun omur saglık versın

hepsi çok güzel cnm bayıldım aldıklarına
güle güle giysin kızın

Süper olmuş tatlım bu paylaşım ya bayıldım:):) bi çok konuda sözünü dinlicem kesinlikle..

kızlar şu ürünü alacağım, 1,5 ay önce doğum yapan arkadaşım mutlaka al, dedi. Onlar e-bebekten 50tlye almışlar, ben tesadüfen daha uyguna buldum aynı ürünü. sevi baby çok fonksiyonlu sıcak su büyotlu yatış yastığı olarak geçiyor, bebeklerde ilk zamanlar yaşanan reflüyü önlüyormuş, ayrıca, birçok faydası var, rahat uyutuyormuş vs.

Sevi Bebe Sevi Baby Çok Fonksiyonlu Sıcak Su Büyotlu Yatış Yastığı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

canım baktım ben bu urune ortasına sıcak su konuyor burda bebegın bagırsaklarının dolasmasına sebep oluyormus o yuzdnn sıcak suyu ayak dısında baska yere koymayın dıyorlar ben sadece yan yatıs yastıgı aldım

canım bunu daha öncede sayfada başka bir arkadaşla da konuşmuştuk, bebedorun ve babyjeam in de var ama en gelişmişi bu diğerleri sadece yan yatış yastığı, sıcak su torbası olayı zaten başlı başına harika...ben gitti gidiyorda buldum ve üzerine resimdeki gibi koruyucu çarşaf veriyormusunuz diye sordum satıcıya, evet resimdekinin aynısı çarşaf ve sıcak su torbası veriliyor içinde demişti...üstelik beşik içinede konulabiliyor...ilk aylarda yastık kullanmayacağımıza göre baş kısmının hafif yüksek olması çok güzel hem gaz içinde bulunmaz nimet diye düşünüyorum...ben muhakkak alıcam çünkü hiç ''memnun değilim'' diyen yok çevremde...

Son düzenleme:

hepsi harika kzılar.acaba bunların markası nedir.öğrenebilirmiyim?

arkadaşlar harika şeyler almışsınız.ben daha 1-2 parça aldım.acaba geçmi kalıyorum..

Netten aldığım cicileri benim canım oğlumun

Bu arada sabunllukları ben ördüm

Betty Bo lu havlumuz bambu özdilekten aldım pembe battaniyemiz de özdilekten ispanya malıymış onların bile çin malı varmış dikkat edin dediler.
İç giyimlerden aralarında organik olanlar var krem renginde olanlar %100 pamuktan daha mı iyidir bilemiyorum ama yine de bir kaç tane aldım
Ve uyku tulumu aldım içinde bebiş uyuyacak mı bakalım hem dışarı çıkarken arabasına da bununla koyabilirsiniz dedi ama ben evde kullanmayı tercih edicem ilk zamanlar çok minnak olucağı için kızımın tutması kolay olur diye de düşündüm bu uyku tulumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…