2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

masallah canım kızın gule gule eskıtsın hepsını battanıyemız aynı pembesı var bendede ama bır tane daha alıcam aynısının krem rengınden ben miniçodan 26 ya almıştım joker bebede aynısı 46 ttl ıdı sen kaca aldın?

Benimkinin markası Mora ispanyol malı fiyatı da 40 lira canım

Aynı marka canım gule gule kullansınlar ınsallahh baya cok kısıde var bu battanıyeelerden

Aynı marka canım gule gule kullansınlar ınsallahh baya cok kısıde var bu battanıyeelerden

Evet bende görmüştüm zaten daha önceleri bir yerde çok da hoşuma gitti yumuşacık rengi pembe benimkisinin de daha açık renk çıkmış fotografta
Sen weewell in ateş ölçerini kaça aldın canım?

canım 129 ama oda ısısını ve suyun sıcaklıgınıda olce bılıyor lazerlı oldugu ıcın

ee sıcak su koymayız biz de ılık koyarııııız, arkadaşım o kadar ısrar etti ki sipariş vericem ben de.

cicileriniz çok güzelmiş kızlar güle güle kullanmak nasip olsun inşallahh

bunlarıda dün aldım

bunlarda spor gıydıgınde gıydırcegım ayakkabılar

Son düzenleme:
hepsi birbirinden güzeller kızlar sağlıkla giysin paşalar prensesler inşallah
bizim bir alt üst takım bir yelek ve iki tane çıtçıtlımız var henüz 6 aydan sonra inşallah alışverişler hem kendime hem bebeğime 7 ay dolunca çantamı hazırlayacağız nasipse ne olur ne olmaz şimdilik hazırlık yapmıyorum 2.bebiş olduğu içinde rahatım biraz çoğu şeyi var zaten.ama ilk giyineceği herşeyi yeni olsun istiyorum ablasınınkiler yedek olur..bide baktım eski değilde modası geçmiş sanki 6 yıl öncesinin nede olsa ama battaniyeleri alt açmaları nevresimleri uyku seti pike takımları v.b bunlara ihtiyaç yokbende resimlerini atarım ilerleyen günlerde inşallah...
bide kızlar doğum çantalarımızıda hazırladıktan sonra paylaşalım eksiklerimizi farkederiz hem çok iyi olur....

arkadaşlar bu cici ayakkabıların en küçük numarasını mı alıyosunuz ? bilgilendirirseniz çok sevinirim iş güçten hiç araştıramıyorum bi de taşınma telaşım çıktı şimdi..

Canim ben 3-6 4-8 ve yenildiğin aldım mağazaya sorarsan zaten yardım ederler

Bizde bu modeli almıştık 1 ay öncesinde kızıma oto koltuğunun rengi krem puseti böyle siyah resimde görülenlerden sadece çantası içinde yok. Burda bebişlerimize aldıklarımızı yayınladığımız için ve belki puset almayı düşünen arkadaşlarım varsa fikir olur diye koymak istedim
Ben e-bebekten almıştım 1450 tl ye oto koltuğunla birlikte 450 tl lik bir indirimden faydalanmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…