oo edacım sen hızlısın bende pek alamadım ama bilerek bekledim 6 aylık fln oliyim diye ama odası falan yapılıyo arabası puseti içinde fikir aldım bi almak kaldı Allah mutlu mesut kullanmalarını nasip etsin
iyi günlerde giysin inşallah, civilimden değil mi bunlar? Ben de biraz alacağım, dayanamıyorum artık.
iyi günlerde giysin inşallah, civilimden değil mi bunlar? Ben de biraz alacağım, dayanamıyorum artık.
çokta kaliteli duruyorlar merak ediyordum zaten civilimi battaniye gerçekten orjinalmi acaba ucuz yazıyo orda güle güle kullanıncanım
Eki Görüntüle 404760 hastane çıkışımızEki Görüntüle 404761 bornoz takımımızEki Görüntüle 404762 gezme uyku tulumumuz Eki Görüntüle 404765 Eki Görüntüle 404766 karışık giysilerimiz
6.ayı beklicem dedim ama dayanamıyorum alıyorum.beğendiniz mi teyzeleri.
Arkadaşlar bugünoğlumuza bu cicileri aldıkAy çok mutluyum... Diğerlerini foto makinei yüznden hala koyamıyorum
çok güzeller canımm..güle güle kullanmak nasip olsun inş
Arkadaşlar bugünoğlumuza bu cicileri aldıkAy çok mutluyum... Diğerlerini foto makinei yüznden hala koyamıyorum
çok güzeller canımm..güle güle kullanmak nasip olsun inş
mavibattaniyeciğim ortada olan meyve sıkacağımı eğer oysa kaça aldın.
hepsi çok güzel güle güle kullanın.. en baştaki ürün tamamen yatabiliyor mu, bebek uyurken kullanılabilir mi, bide fiyatını rica edebilir miyim teşekkürler
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hepimize aldıklarımızı bebişimize kullanmak nasip olur inşallah. Bu arada ortadaki ürün meyve sıkacağı değil. Hata bende ne olduğunu yazmamışım. Sterilizatördür kendisi. Ama çok amaçlı bir sterilizatör. Hem buharlı sebze pişirme, yumurta pişirme, birkaç biberon ve rafı sayesinde emzik ve aksesuarları steril edebilme özelliği var. Ayrıca biberondaki mamayı da ısıtıyor. Fiyatı da Arzum marka olmasına rağmen sadece 84 TL. Yani tek başına bir sterilizatör kadar.
Ana kucağına gelince tam olarak yatıyor sanıyorum. Çünkü 3 pozisyon sırt ayarı var. Elime geçince ayrıntılı yazarım. Fiyatı normalde 200 ama ben gittigidiyordan 149 TL ye aldım. İsteyen olursa link atarım. Renk seçeneği de var. Casaul marka. Araştırdım iyi bir marka gerçekten.
canım benim güzel günlerde kullanın inş..ana kucağına bayıldım..pembesi de çok şirin..acaba eline ulaşınca daha ayrıntılı bilgi verir misin..alt kısmı katlanır mı acaba, taşırken falan nasıl olcak..Arkadaşlar bugünoğlumuza bu cicileri aldıkAy çok mutluyum... Diğerlerini foto makinei yüznden hala koyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?