2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım benim tayin durumum olunca çok fazla sıkışmamak için şimdiden hafifletmek istedim..
tayinden hemen sonra bebek geliyor..o yüzden o döneme sadece kaba eşyaları kalsın istiyorum..
kıyafetleri tamamladıktan sonra sanki geriye pek bir iş kalmıyor gibi geliyor bana
çok sağol canımm..daha güzelleri sizin olsun inş

iyi günlerde giysin inşallah, civilimden değil mi bunlar? Ben de biraz alacağım, dayanamıyorum artık.

burayı yeni gördümmmm...kimse söylemedi bana ..bende alınca ilk işim buraya koymak olucak..pembiş pembiş ne tatlı olur ya

çokta kaliteli duruyorlar merak ediyordum zaten civilimi battaniye gerçekten orjinalmi acaba ucuz yazıyo orda güle güle kullanın canım

battaniyesi bu kadar büyük değil karesini düşün..
orjinal olduğunu sanmıyorum canım çünkü öyle ahım şahım bir kalitesi yok battaniyenin..

ama çıtçıtlı badilerin malları çok güzel..
diğer kıyafetlerinde malları öylee..bir kaç giymelik için güzel yani..

ben bizim paşamızın cicilerinin çoğunu wenice den aldım..harikalar..
çok rahat 2-3 çocuk büyür..

Arkadaşlar bugünoğlumuza bu cicileri aldık Ay çok mutluyum... Diğerlerini foto makinei yüznden hala koyamıyorum

Eklentiler

• $8699375000153.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $Arzum-AR-852-Bebbe-Sterilizator-ve-Buharli-Pisir__56648968_0.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $CHC70428.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 59
canlarım belki aranızda sorup öğrenenler vardır çünkü herkes bebeğine en iyisini yapmaya çalışıyor.akıl vermek gibi olmasın bildiğimi aktarmak isterimm.kızlar aldığınız ürünlerin pamuklu olmasına dikkat edin pamuklu giysiler bebek terlediğinde çabucak terini emiyo ve kolay kolay hasta olmasını bi nevi engelliyor..bide aklınızdadaır eminim ki kalın şeyler almayı unutmayalım malum kışa yakın doğum yapıcaz bebeklerimiz üşütmesin ince şeylerle notamuklu ürünler sağlık açısından da çok önemli!!!

Arkadaşlar bugünoğlumuza bu cicileri aldık Ay çok mutluyum... Diğerlerini foto makinei yüznden hala koyamıyorum

hepsi çok güzel güle güle kullanın.. en baştaki ürün tamamen yatabiliyor mu, bebek uyurken kullanılabilir mi, bide fiyatını rica edebilir miyim teşekkürler

çok güzeller canımm..güle güle kullanmak nasip olsun inş

mavibattaniyeciğim ortada olan meyve sıkacağımı eğer oysa kaça aldın.

hepsi çok güzel güle güle kullanın.. en baştaki ürün tamamen yatabiliyor mu, bebek uyurken kullanılabilir mi, bide fiyatını rica edebilir miyim teşekkürler

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hepimize aldıklarımızı bebişimize kullanmak nasip olur inşallah. Bu arada ortadaki ürün meyve sıkacağı değil. Hata bende ne olduğunu yazmamışım. Sterilizatördür kendisi. Ama çok amaçlı bir sterilizatör. Hem buharlı sebze pişirme, yumurta pişirme, birkaç biberon ve rafı sayesinde emzik ve aksesuarları steril edebilme özelliği var. Ayrıca biberondaki mamayı da ısıtıyor. Fiyatı da Arzum marka olmasına rağmen sadece 84 TL. Yani tek başına bir sterilizatör kadar.

Ana kucağına gelince tam olarak yatıyor sanıyorum. Çünkü 3 pozisyon sırt ayarı var. Elime geçince ayrıntılı yazarım. Fiyatı normalde 200 ama ben gittigidiyordan 149 TL ye aldım. İsteyen olursa link atarım. Renk seçeneği de var. Casaul marka. Araştırdım iyi bir marka gerçekten.

link atarmsın tatlım bizsterilizatörü nerden bulabiliriz ya acaba

Son düzenleme:
canım benim güzel günlerde kullanın inş..ana kucağına bayıldım..pembesi de çok şirin..acaba eline ulaşınca daha ayrıntılı bilgi verir misin..alt kısmı katlanır mı acaba, taşırken falan nasıl olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…